Witam was słonecznie u mnie 13°C!
Dawno nie pisałam ale jakoś weny nie miałam czasami poczytałam tak więc zaległości mam i to spore.
Tak jak Maziajka czekam na pranie-teraz tylko piore kiedy jest slonce, bo tak to mi się nic nie chce.
Mój został oddelegowany i teraz pracuje 2 dni na 4 wolnego(normalnie to 24na 48) i tak z miesiąc chyba że nikogo nie znajdą to może dłużej.
Całe szczęście że już wypłata była bo muszę witaminy i zelazo kupić i bio oil bo się kończy tak więc dziś apteka i rosman. Jutro na wizytę i kolejne zakupy w sobotę turniej taneczny nad morzem i musimy dokupić brakujące rzeczy na komunie (buty wianki itp) i sale z jedzeniem oplacic, tak więc mega dużo wydatków w tym miesiącu
A co do wypłaty to mam do was pytanie czy teraz na zwolnieniu lekarskim nie wysyłają wam kwitków z wypłaty? Bo od kiedy mam pełny miesiąc zwolnienia to już mi nie wysyłają a przelewy mam z pracy nie z zusu?
Witam nowe mamuski
Gratuluję udanych wizyt i super wiadomości!
Podróżujacym szerokiej drogi (bezpiecznych lotow).
Maziajka wcale się nie dziwie sama z chęcią bym cie opieprzyla- dzidziusia nie możesz się doczekać a tu na rower wsiadalasz?!!!
Znajoma z pracy nie była w ciąży ale spadła z rowera i bark zlamala i coś jeszcze i śruby jej wstawiali a dodam że codziennie kupę kilometrów robila na nim tak więc nowicjuszka nie była! Tak więc kochana nie ryzykuj-nie warto na prawdę!
Pumelova super z tą sesja też muszę porozmawiać z kolega-o ile po komunii będę w stanie to chciałbym nam też zrobić.
Karuzela abed dużo zdrówka dla was i dzieci!
Miłego dnia!