reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka - babka jak babka! Ja Cię opierdzielam za jazdę na rowerze!!! Szalona Ty! Tak Ci się spieszy do porodu? [emoji14]

Pumelova i aim - a ja zrobię sobie sesje na finiszu ciąży [emoji14]. I gdzieś to mam czy będę przypominała baleron [emoji1].
Taki mamy rodzinny plan zdjęciowo brzuszkowy [emoji6].
Z Jaga też miałam zdjęcia robione chyba na 2 tyg przed porodem ("sesja" typowo domowa robiona przez mojego M)[emoji6]

reklama
Jeżeli tylko czujesz się wtedy tak że masz ochotę no to jasne :) niektórym nie przeszkadza właśnie bycie baleronem, mi tak :p dlatego nie będę czekać ale nikogo innego nie pospieszam :D

Aga_k_m wiem że jak sytuacja wymaga to potrafi być dojrzały. Ale on do 30 to imprezowal bo ani żony ani dzieci, nigdy nie musiał cały czas albo przez większość czasu być dojrzały. W końcu się ustatkowal to i trochę dojrzał. Wie że zaraz syn będzie, pierwszy, a jego znajomi to już po kilkuletnie dzieci mają i wcześniej dopadła ich odpowiedzialność. Ale ja i tak cieszę się że nie jest za sztywny bo tak to się bardzo dobrze dogadujemy, choć taka różnica wieku.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Aga oj tam ja ogolnie aktywna jestem poza tym jechalam z 3km na/h na nogach bym szybciej szla:p fajnie bylo:D

Ja sesji nie robie nie lubie siebie na zdjeciach a fuuuj.

Emol pokrzywe pijesz? Ja tez mam z hemo problemy ostatnio bylo 10.5 wiec jeszcze gorzej niz u Ciebie.Dzis bylam robic badania mam nadzieje ze bedzie grubo powyzej 11

Podczytujecie czerwcowki? Jeju ile tam juz lasek sie rozpakowalo!!! Szok ciekawe czy u nas za miesiac tez juz tak bedzie.

Hej

Dokładnie u nas dzisiaj piękne słońce od rana :D można cieszyć się pogodą :)

Kasiulka masz rację z tą pogodą jakby było cały czas po 30st to mogło by być nam bardziej ciążko, a tak to jeszcze źle nie ma :)

Maziajka rower no fajnie, ale mąż rower mi z głowy wybił od razu jak tylko coś wspomniałam ;)

My z sesją czekamy na ładniejsza pogodę tez będzie ją robił mój mąż :)

Emol u mnie dokładnie tez tak z mężem było imprezowal, a teraz jal jesteśmy razem to dojrzał, koledzy w mojego wieku tez juz po 2-3 dzieci :)

Maziajka nie zagladalam na czerwcowki bo mnie stres zżera ze to juz tak szybko ;)

Aga_k_m no to dobrze, że już wszystko dokładnie zbadane gratuluję :)

Alex spokojnej podróży :)

Pumelova jaka parowka nie wymyślaj :p czerwiec juz zaraz jest a ty dobrze wyglądasz :) a do kolejek to się wciskaj bo możesz :D

Idę po jakieś owoce do sklepu i spacerek zrobię jeden później znowu może na lody namowie mamę ;)

Miłego dnia

Kylesa z tego co wiem to nawet w lidlu zarabia się teraz 2700. Może dopóki nie znajdzie czegoś w swojej dziedzinie to chociaż do zabicia codziennych wydatków się przyda

Maziajka a w Warszawie szaro, budo, zimno i chyba mnie coś bierze bo słabo się czuję :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was słonecznie u mnie 13°C!

Dawno nie pisałam ale jakoś weny nie miałam czasami poczytałam tak więc zaległości mam i to spore.
Tak jak Maziajka czekam na pranie-teraz tylko piore kiedy jest slonce, bo tak to mi się nic nie chce.
Mój został oddelegowany i teraz pracuje 2 dni na 4 wolnego(normalnie to 24na 48) i tak z miesiąc chyba że nikogo nie znajdą to może dłużej.
Całe szczęście że już wypłata była bo muszę witaminy i zelazo kupić i bio oil bo się kończy tak więc dziś apteka i rosman. Jutro na wizytę i kolejne zakupy w sobotę turniej taneczny nad morzem i musimy dokupić brakujące rzeczy na komunie (buty wianki itp) i sale z jedzeniem oplacic, tak więc mega dużo wydatków w tym miesiącu :(
A co do wypłaty to mam do was pytanie czy teraz na zwolnieniu lekarskim nie wysyłają wam kwitków z wypłaty? Bo od kiedy mam pełny miesiąc zwolnienia to już mi nie wysyłają a przelewy mam z pracy nie z zusu?:confused:

Witam nowe mamuski;)

Gratuluję udanych wizyt i super wiadomości!

Podróżujacym szerokiej drogi (bezpiecznych lotow).

Maziajka wcale się nie dziwie sama z chęcią bym cie opieprzyla- dzidziusia nie możesz się doczekać a tu na rower wsiadalasz?!!!
Znajoma z pracy nie była w ciąży ale spadła z rowera i bark zlamala i coś jeszcze i śruby jej wstawiali a dodam że codziennie kupę kilometrów robila na nim tak więc nowicjuszka nie była! Tak więc kochana nie ryzykuj-nie warto na prawdę!

Pumelova super z tą sesja też muszę porozmawiać z kolega-o ile po komunii będę w stanie to chciałbym nam też zrobić.

Karuzela abed dużo zdrówka dla was i dzieci!

Miłego dnia!

aim kulką już jestem, ale żeby reszta nie spuchła! brzuszek jest piękny, ale co będzie dalej z pozostałymi częsciami :D

Xatu to słabo z tym terminem :/ a wg usg na pierwszych prenatalnych co Ci wyszło? :)

abed, Alex, ewella <3 :D

Maziajka noo Ci powiem że mi ginekolog (nie ten do którego chodzę obecnie, tylko w poprzedniej ciąży) zabronił jeździć na rowerze, bo się spytałam. tego teraz nawet nie pytam bo kto by mnie zmusił do roweru teraz :D
kciuki za dobrą hemo!

Emol to słabo, ale dziewczynki tu są specjalistkami co na słabą hemoglobinę jest dobre więc Ci pewnie doradzą :)

aga km pocieszyłaś mnie z tą sesją! martwiłam się, a ja chcę miesiąc przed tp. będziemy jak orki :D

Kasiulka ale macie fajnie! jeszcze miesiąc :)

Anita hmm nie wiem jak z paskami, bo mi nigdy nie dawali, u mnie trzeba sobie pobrać, a ja nie mam teraz dostępu więc też nie mam możliwości dostać.
Zrób sobie na pamiątkę! moja sąsiadka ma swoje własne studio dlatego korzystam :)

reklama
Aim - na super wyglądzie na zdjęciach to mi zależało przy okazji ślubu [emoji6], bo i wówczas oczy wszystkich skupione są na pannie młodej [emoji6].
Tu, dla mnie najważniejszy jest brzuszek, i jego wielkość na finiszu [emoji6]. A i zdjęcia "po" myślę, że będą ciekawe na zasadzie: taki człowieczek mieścił się w takim brzuszku. I co najważniejsze - te zdjęcia trafią do rodzinnego albumu, a nie na ścianę przy kominku [emoji1].
Ale żeby nie brnac dalej w temat, napiszę tylko, że podobają mi się fotki na każdym etapie ciąży, choć te z maxi brzuszkami wzbudzają we mnie najwięcej pozytywnych emocji, niezależnie od figury mamy [emoji5].

Karuzela - dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!!!

Anita - ja jeszcze nie wiem co i jak z tymi wyplatami na L4. Na koniec maja będę miała dopiero styczność z moim rozliczeniem.
Kciuki za jutrzejszą wizytę [emoji110][emoji110].
A jak samopoczucie?

Do góry