Hello.
Kasiu szerokiej drogi, tzn słabego wiatru żeby nie trzeslo.
Linoone też kiedyś takie włosy miałam, a nawet za pupę, ale teraz się zbuntowaly i nie chcą rosnąć :/ za to końcówki tnę sama i nie usze farbować to na fryzjerze oszczędzam
Pumelova podziel się słoneczkiem.
Alex weź nie żartuj nawet z tym rdzeniem. Trzymaj się dzielnie. Rozłóż siedzenie, najlepiej się prześpij jak możesz i rób postoje, choć pewnie siku i tak wymusi
aga_k_m ma 35 urodziny w niedziele
nawet dobry ten rocznik 82
nie powiem miło mi było choć nie korzystałam z siedzenia, ale do labo 35 numerków postalam. Gratulacje wizyty. Fajnie że się lekarz postarał i pomierzyliscie się dokładnie.
Kylesa serio przedstawiciel w farmie za dwa koła i to z doświadczeniem? Szok.
Karuzela jaki już facet duży u Ciebie w brzuszku. Mi kazał odstawić endokrynolog euthyroks po porodzie od razu i w październiku zrobić badanie tsh, ft3 i ft4 i na wizytę. Tylko przed ciąża miałam w normie hormony.
Maziajka to nie można na rowerze? Ja pomykam w salonie na stacjonarnym
też nie robię sesji bo nie lubię siebie na zdjęciach.
AAggAA śliczny kolor.
Ja dziś pracowicie. O 7 zakupy. Pomarynowalam miecha. Wyszło 30 szt karkówki na pikantnie, 30 szt bardziej klasycznie. 20 plastrów boczku w różnych przyprawach, żeberka w miodzie. Kurczak do szaszłyków. Do tego kiełbaski. Wieczorami po szkole rodzenia jedziemy po wedlinki i bimber na wieś i jeszcze po ciasta bo zamówiliśmy u sąsiadki. Wolę po to pojechać 100km niż sama robić
a co do sałatek to robię tylko na jutro. Na sobotę dwie mi zrobi męża siostra i jedna z brokułów mama. 6 stów w sklepie zostawiłam, a to jeszcze nie koniec :/ trudno 35 lat kończy niż raz. Ostatnio takie urodziny robiłam mu 30. Nie wypuszczę gości dopóki wszystkiego nie zjedzą. Najwyżej będą siedzieć do niedzieli.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom