reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mi też co jakiś czas leci krew z nosa. Podobno to normalne.

Hehe, moi znajomi też mówią że wyglądam tak samo jak przed, tylko brzuch mi urósł. Nie jest to do końca prawda, ale faktycznie miło usłyszeć coś takiego. [emoji4] Bo od męża czy mamy to się nie liczy [emoji6]

Chybra, super ze macie kominek! Współczuję przebojów z robotnikami..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim moj tez ma problem w druga strone [emoji6]

Xatu mi sie kilka razy zdarzylo ze mi krew leciala ale gin mowil mi ze to normalne w ciazy..

Mi też zdarzyło się w ciąży, że poleciała mi krew z nosa, co było dla mnie mega abstrakcją, bo leciała mi raz w życiu jak byłam dzieckiem i poślizgnęłam się na lodzie lądując nosem na słupku od ogrodzenia ;-)

Misia haha ja chodzę zawsze z minutnikiem bo parę razy rozgotowalam ryż itp:p

Xatu nooo to witaj, ja jestem z Mysłowic - sąsiaduje z Katowicami. Też zbieram pokemony haha razem z mężem [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry!

Mazi - ale jaja z tym testem na fb...szkoda, ze nie wrzucili foty jak majstrowali bobasa...[emoji58]

Tymuniek - wspolczuje przypadlosci[emoji21]

Aniek - wazne, ze Wam odpowiadala taka organizacja ślubu[emoji4] moj maz obecnie tez niby dietka plus rowerek ale dzisiaj szamał stripsy kfc... [emoji55]

Misia - tez zawsze mam klopot z ocena ilosci miecha na grill. Mysle ze starczy. Do tego salatki, chlebeczek, bagieteczki. Polecam bardzo sos z przyprawa do tzatziki, jogurt grecki i starty ogorek [emoji4]
Jak milo na wizycie! Szok. Ja sie tylko w rossmanie spotkalam z taka uprzejmoscia...i to wiadomo ze u kasjerki. W biedronce to pomarzyc mozna...dziady i babury gapia sie od dolu do brzucha, nagle ryj w tyl zwrot i udaja, ze nie istnieje. [emoji1]

Kylesa - kurcze, nie fajnie z ta praca. Trzymam kciuki zeby nastepna praca byla juz jego! Nie denerwuj sie! Bylam kiedys tez w podobnej sytuacji!

Aim - ja tez w zimowym dzis i wczoraj[emoji21] o dziwo jeszcze sie na styp zapne...ale z kolei w sukienki letnie tez juz sie nie wbije[emoji38]

Mazi - dobrze ze mowisz, tez dziada ananasa nie tkne![emoji4]

Abed - zdrowia wiec zycze.

Pola - ciesze sie ze wizytka udana, waga super[emoji4]

Pumelova - jestes udana z tym pokemonem[emoji23]

Linone - zakupki sama przyjemnosc, pokaz zdobycze[emoji4]

Moj maz tez teraz ma chwile z fitnessem [emoji1] ciekawe jak dlugo! Chcialabym z nim podzialac, ale czasem tylko wskocze na rowerek i to wystarczy[emoji4] wspieram go jak moge[emoji4]
Dzis zrobilam sobie hybrydki, wiec spokoj z paznokciami na ok 3 tyg[emoji4]
Cos jak leze na plecach to ciezko mi sie oddycha...eh[emoji26]

Dobrej nocy[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola gratuluję udanej wizyty :)

Misia dobrze, że tsh w normie, ja kontrolę mam końcem maja :)

Kylesa oby szybko mąż znalazł prace..

Abed zdrowia dla młodego :)

Pumelova mnie dzisiaj koleżanka ze szkoły spotkała i powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i w ogóle, ona urodziła 4msc temu i mówi że gorzej w 7msc wyglądała ;)

My po szkole rodzenia znowu, dzisiaj była kąpiel dobrze poszło ;) ale wiadomo to lalka twarda sztywna, a z dzieckiem to co innego ;)

Xatu hej, ja z Tychów jestem :) a pokemonow nie zbieram haha :p w tamtym roku na Chorwacji chciałam zbierać alemoze na szczęście mnie to nie wciaglo ;)

Jestem!
Emol ja też z utęsknieniem czekam na te upały i letnie sukienki. Mam kilka luźnych, to poszaleję;)

Misia to miłe że ktoś ma chęć cię przepuścić. Mnie się to nie zdarza.?
Zgadzam się z tobą w 100% jak ktoś ma tendencję do tycia, musi się pilnować całe życie, wiem coś na ten temat.

Xatu witaj! Ja też ze śląska Pszczyna, nie daleko.

Abed ja właśnie też mam takie do ramion.
Zdrowia dla synka.

Pola gratuluję wizyty!
I co, mąż dalej chce się odchudzać?

Pumelova próba tragedia! Co raz bardziej mam tego wszystkiego dosyć! Jutro wam opiszę, bo dziś już nie mam siły.
Jakie to miłe usłyszeć takie komplementy...

Linoone pochwal się zakupami.

Chybra trzymam cię za słowo, oby było już ciepło!

Katja u nas była dopiero raz czkawka.

AAggAA oj ci mężczyźni ich dietki:baffled:
Pochwal się pazurkami.
Ja już od dawna nie mogę na plecach leżeć, to samo uczucie, jakby mi ktoś tlen odciął.

Ewella gratuluję nowej umiejętności.;)kompanie bobasa jest super!

Hej dziewczyny:)
My właśnie na lotnisku, pora wracać do domku.10 dni to krótko na odwiedzenie wszystkich co miałam w planach-nie da sie i czuję niedosyt.No ale z drugiej strony wszyscy prowadzą normalne życie, praca, dom...to my byliśmy dyspozycyjni ale nie wszyscy nasi znajomi i rodzina.No nic, Ci najważniejsi zaliczeni:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój parę razy miał czkawke nawet 3 razy dziennie! Ale to wyjątki, bo ogólnie to tak co kilka dni, może raz w tygodniu ;)

Ja mam włoski prawie że do pasa i nie planuję ich ścinać. Ogólnie to unikam fryzjerów, bo zawsze wychodzę zła. Chodzę tylko 1-2 w roku na podcięcie końcówek i lekkie wycieniowanie i tyle. Grzywke obcinam sobie sama, bo jeszcze nigdy nikt nie zrobił mi takiej jakbym faktycznie chciała :p
Moich zakupów nie ma co pokazywać, bo wszystko popakowane jeszcze leży w pudłach i przez najbliższy miesiąc nie planuję tego wyciągać. Po co ma mi się kurzyć ;) Ale dziś wg. śledzenia przesyłek, dzisiaj ma być u mnie kolejnych dwóch kurierów. Ciekawe jakie zabaweczki mi dziś dostarczą :)

Ewella, kąpanie bobasa to dla mnie czarna magia, mam nadzieję, że na moich zajęciach też pokażą co i jak :D

Kasia, to życzę wam bezpiecznego i szybkiego lotu! 10 dni to mało, ale zawsze coś :)

Kolejny dzień pogoda do dupy. Ale przynajmniej mi nie żal, że nie mogę chodzić na rower, bieganko czy długie spacery, bo i tak jest zimno i ciągle pada. Hehe, nie mam wyrzutów sumienia, że siedzę na tyłku nic konkretnego nie robiąc ;)

Do góry