reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ika89 to już nie dużo ci zostało :) to już magisterka ?
pumelova dobrze że poszłaś, takie rzeczy lepiej sprawdzić w naszym stanie :happy2:
aim szybkiego wyleczenia
Maniek07 zdrówka :) oby wszystko się wyjaśiniło
Nika999 tak to jest ze sprzedażą smaochodu, ludzie chcą za małe pieniądze najlepiej nowy ;) mam nadzieje że szybko się sprzeda

reklama
Próba. Moje pazurki , w realu są ładniejsze.
20170424_172613-1.jpg

Załączniki

• 20170424_172613-1.jpg
    20170424_172613-1.jpg
    655 KB · Wyświetleń: 84
Inka szkoda stresować się siostrą. Może jeszcze zmądrzeje.

Ewella podobno od maja ma być już ciepło, to niebawem. Mam nadzieję, bo mam dosyć zimna.

Tymuniek bardzo udane zakupy, super!

Ika, jak jesteś spokojna, to pewnie wyniki będą dobre.

Maniek, to trzymam kciuki żeby było dobrze. Może dieta unormuje wyniki, choć trochę.
Dzidziek naprawdę duży jak na 27 tc., fajnie.

Pumelova, dobrze że nic poważnego. To zostaje ci leżeć i faszerować się czochem, miodem i cytryną.

Zastanawiam się co z tą położną?? Wiem że chodzi, bo u moich chłopaków też była i zgłaszaliśmy dopiero po porodzie. Ale czy to konieczne?? Skoro to nie moje pierwsze dziecko? Nie wiem jak będzie z naszą przeprowadzką, ale podejrzewam, że będziemy po połowie w nowym i trochę w starym koczowali....

Aim współczuję. Szybkiego powrotu do zdrowia.

Nika wykazał się facet inteligencją na najwyższym poziomie, nie ma co.

Na zakupowym wrzucam kieckę, próba się powiodła.

Aniek fajowe holo.
Nika Hehe niezły facet, ale dobrze że nie przyjedzie bo by cię tylko na żywo wkurzył. My też niedługo sprzedajemy :)
Maniek powodzenia na diecie, a dzidzia faktycznie spora.
Aim, pumelova no leczcie się szybciutko.
U mnie wizyty super. W poradni cukrzycowej dostałam pochwale, nie dostałam insuliny tylko mam więcej na noc jeść. Do tego szyjka długa i zamknięta :) za 2 tygodnie USG.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek, super :) To efekt syrenki?

abed, ja już po magisterce. Teraz podyplomówka skończona.

Nika, przecież niektóre kobiety znają się na samochodem lepiej niż faceci. Buc i tyle

Misia, gratulacje udanej wizyty :)

Ale słuchajcie z niektórymi facetami od budowy mam podobne wrażenia :-\ szef pierwszej ekipy z której Bogu dzięki zrezygnowaliśmy traktował mnie jak idiotke, mówię mu, że nim zacznie cokolwiek robić ma zdjąć humus i że mamy inaczej w projekcie fundament niż chcą robić, a on z kolegami głupio zaczęli się śmiać i mówią żebym sobie roundapem zlała :-\ :-\ na szczęście przyjechał nasz kiero i zabronił im cokolwiek robić. Tak samo piach, ja dzwonię 30 ton 600zł dzwoni mąż 500!

Nika znam to dlatego ja nie cierpie jezdzic do miejsc w ktorych pracuja glownie faceci typu jakies markety budowalne, mechanik itp.Zawszw sie patrza na mnie jak na debilke...a ze ja jeszcze naturalna blond to juz w ogole maja polew.Od razu glupie usmieszki i heheszki...

Pumelova dobrze ze wsio ok!.. Ja lecze sie rutinscorbinem jak mnie cos bierze.

Misia gratualcje udanej wizyty:-)

reklama
Pumelova, misia dziękuję.

Misia to pięknie! Pojedz sobie kobieto, na zdrowie.

Ika dziękuję, różowa syrenka, pozostałe pyłek holograficzny. W rzeczywistości są ładniejsze.

Do góry