reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km musiałam tyle siedzieć, byłam staroscina I tak mi było głupio wyjsc:/ może jakbym wyszła wcześniej to bym się teraz nie pocila pod koldra.. też tak za miesiąc zacznę coś prac:)

Maziajka sklepy w Kato znam, po prostu nie chcieliśmy jechać do Katowic skoro będziemy w Tychach:D w tym sklepie pod Agata właśnie byliśmy i tam jest i mój wózek i fotelik ale dziś dzwonilismy i akurat nie mają bazy na stanie dlatego Was pytalam:) gratuluje udanych zakupów:D

Wow już czerwcowka!:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka - o kurde... Szybciutko. Ciąża bliźniacza? Wszystko w porządku z mamusia i dzidzia?

Piszecie o Tychach, a ja właśnie wklepuje umowę na indywidualnego klienta z Tych (Al.Pilsudskiego) - solary będziemy mu montować początkiem maja (ale ja już będę w tym czasie miała wolne, o! [emoji6]).

Pumelova fajnie że fryzjer rozgadany, przynajmniej czas szybciej leci. Mam nadzieję, że też utalentowany w czesaniu. Lepiej idź do lekarza, nie zaszkodzi, a może akurat coś poradzi i nie będziesz się męczyła. Kiecka w Silesi w Kato Heppy Mum jak ogarnę jak to zrobić, to wrzucę na zakupowym.

Pola najważniejsze, że solenizantka zadowolona. Oj tak, jeździłam za tą sukienką ze 4 tyg.

Inka ja dzidziowe zostawiam na ładniejszą pogodę, wywieszę wszystko hurtem do ogrodu i załawione.

Misia trzymam kciuki za wizyty!
Wesele, to napewno potańczysz :yes:
Udanych zakupów.

Abed na pewno się pochwalę, na razie nie ogarniam jak dodać zdj.:oo:
Współczuję remontu.

Ewella jak taka pogoda będzie to nie wiadomo kiedy te grzejniki będzie można zdjąć? Nie zazdroszczę.
Trzymam ciuki za wizytę.

Kasia też bym tyle czasu nie wytrzymała żeby nie podglądnąć maleństwa;)
Dziwnie macie z tymi badaniami w ciąży.

Maziajka już czerwcówka? Cudnie! Najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i samodzielne! Pięknie!
Kiecurką się pochwalę jak ogarnę dodawanie zdj.:oo:

Kasiulka no to tobie też już dużo czasu do rozpakowania nie zostało...super!

Tymuniek jak to bakterie coli? Ciekawe skąd?? Szybkiego powrotu do normy.

Tymuniek miałam kiedyś coli - non stop miałam zapalenia pęcherza i w końcu zrobiłam posiew - to było z 10 lat temu. Ale tą bakterię łatwo wyleczyć, zawsze przy posiewach robią taki wykres i tam pisze, na jaki antybiotyk jest wrażliwa. Odkąd wzięłam wtedy antybiotyk to do tej pory nie mam problemów. Najlepiej gdyby mąż też zrobił posiew i żebyście razem brali antybiotyk bo nam ginekolog powiedział wtedy, że albo ja od męża albo on ode mnie się zaraził. I mój wtedy ówczesny mąż zrobił posiew i też miał ta samą bakterię.

Tymuniek te bakterie masz w pochwie?

Aga nic mi wspominaj o siostrze... przyszła po pierożki i szybciutko wróciła do swojego księcia aby miał cieplutki obiadek. Do tego podniosła mi ciśnienie jednym tekstem na długi czas. A szkoda gadać...

reklama
Wow, zaczynam czuć oddech na plecach przez tą czerwcówkę [emoji5] ja dopiero dziś wózek zamówiłam, ma być do odebrania na początku czerwca.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry