reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga_k_m ja mieszkam na al. Piłsudskiego w Tychach :)

Juz czerwcówka uu, jak ten czas leci.. dobrze, że mama i dziewczynki czują się dobrze :)

Aniek42 musi być ciepło w nocy jakoś pow.10st przez 3 dni to wtedy wyłączają..no nic poczekamy nic nie poradzę ;)

reklama
Cześć Brzuchatki kochane! Dość dawno się nie odzywałam, ale miałam strasznie dużo na głowie. Musiałam napisać pracę dyplomową, potem jeszcze zdać egzamin końcowy. Na szczęście uporałam się już z tym :) Wyniki będę mieć na początku maja, ale jestem spokojna :) Mąż działa na górze, montuje sufity podwieszane, dociera gipsy i wszędzie jest pełno kurzu. Ostatnio moje niekończące się zajęcie to mycie podłogi i bieganie ze ściereczką :) Mam teraz dużo czasu to mogę zająć się wiciem gniazda :p Maja rośnie i ciągle daje o sobie znać:D
Starałam się czytać Was czasem, ale nie dam rady nadrobić wszystkiego. Mam nadzieję, że uda mi się wbić do rozmowy :)

Ewela, mój mąż przez pewien czas pracował w spółdzielni jako hydraulik i z tego co pamiętam, da rade zrobić to w okresie grzewczym, ale to wiesz, tak na lewo :p musiałabyś bezpośrednio z jakimś hydraulikiem od nich pogadać

Ostatnia edycja:
Oo Ika dobry pomysł tylko skąd wziąść numer..? Coś wykombinuje po długim weekendzie jak pogoda nie będzie się poprawiać :D
Fajnie, że uporalas się pracą i dyplomem a jak jesteś spokojna to na pewno poszło dobrze ! :)

Najlepiej to osobiście zaczepić jakiegoś, jak się napatoczy :) albo na klatce powinien być numer, ale nie wiem, czy wtedy nie będzie za bardzo "oficjalnie"

Czesc Dziewczyny. U mnie ostatnio jakos kiepsko z forma. Bylam na wizycie u gina i moj wynik obciazenia glukoza go zmartwil (167 po 2 godzinach), wiec dostalam skierowanie do szpitala na profil glikemii. Jutro sie okaze kiedy mnie poloza. Ech. Zawsze cos. Jak nie lozysko to tarczyca, albo nawracajace infekcje... i teraz jeszcze to.

No nic. Od prawie tygodnia mam diete, bo zapobiegliwie zaczelam zanim moje wyniki zobaczyl ginekolog. Ciekawe co sie okaze po tych badaniach.

Dzidziol duzy, bo dzis w 27 t 4 d ciazy mial 1300 g. No i znowu lezy miednicowo. Wierci sie straszliwie.

Nawet nie probuje odpisywac bo musze nadrobic Wasze wpisy. Daje tylko znac co u mnie.

Trzymajcie sie!

Wow bliźniaki naturalnie szacun dla tej czerwcowej :)

Maniek współczuję cukru. Mam nadzieję że poradzisz sobie z dieta :*

Byłam u rodzinnego ale nie mam nic na oskrzelach, mam się leczyć domowo chyba że wystąpi gorączka - czyli niepotrzebnie poszlam. Ale spytałam o położna środowiskowa, mam zadzwonić przed terminem po telefonem do niej i potem tylko jak urodze to przyjdzie od razu:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brr ale mnie facet wkurzył, wystawiliśmy mój stary samochód, bo w sumie od stycznia jak kupiłam nowy stoi i tylko miejsce zajmuje, dzwoni facet do męża że chce przyjechać, no to mąż że da do mnie nr bo jego do późnego wieczora dziś nie ma, a on co? Stwierdził że w takim razie nie jedzie, bo z babami nie lubi rozmawiać!!! Tyle że to ja nim jeździłam i wiem co i jak z nim, bo mąż nienawidził go prowadzić bo to małe coupe.

Do góry