reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga_k_m ja mieszkam na al. Piłsudskiego w Tychach :)

Juz czerwcówka uu, jak ten czas leci.. dobrze, że mama i dziewczynki czują się dobrze :)

Aniek42 musi być ciepło w nocy jakoś pow.10st przez 3 dni to wtedy wyłączają..no nic poczekamy nic nie poradzę ;)

reklama
Cześć Brzuchatki kochane! Dość dawno się nie odzywałam, ale miałam strasznie dużo na głowie. Musiałam napisać pracę dyplomową, potem jeszcze zdać egzamin końcowy. Na szczęście uporałam się już z tym :) Wyniki będę mieć na początku maja, ale jestem spokojna :) Mąż działa na górze, montuje sufity podwieszane, dociera gipsy i wszędzie jest pełno kurzu. Ostatnio moje niekończące się zajęcie to mycie podłogi i bieganie ze ściereczką :) Mam teraz dużo czasu to mogę zająć się wiciem gniazda :p Maja rośnie i ciągle daje o sobie znać:D
Starałam się czytać Was czasem, ale nie dam rady nadrobić wszystkiego. Mam nadzieję, że uda mi się wbić do rozmowy :)

Ewela, mój mąż przez pewien czas pracował w spółdzielni jako hydraulik i z tego co pamiętam, da rade zrobić to w okresie grzewczym, ale to wiesz, tak na lewo :p musiałabyś bezpośrednio z jakimś hydraulikiem od nich pogadać

Ostatnia edycja:
Oo Ika dobry pomysł tylko skąd wziąść numer..? Coś wykombinuje po długim weekendzie jak pogoda nie będzie się poprawiać :D
Fajnie, że uporalas się pracą i dyplomem a jak jesteś spokojna to na pewno poszło dobrze ! :)

Najlepiej to osobiście zaczepić jakiegoś, jak się napatoczy :) albo na klatce powinien być numer, ale nie wiem, czy wtedy nie będzie za bardzo "oficjalnie"

Czesc Dziewczyny. U mnie ostatnio jakos kiepsko z forma. Bylam na wizycie u gina i moj wynik obciazenia glukoza go zmartwil (167 po 2 godzinach), wiec dostalam skierowanie do szpitala na profil glikemii. Jutro sie okaze kiedy mnie poloza. Ech. Zawsze cos. Jak nie lozysko to tarczyca, albo nawracajace infekcje... i teraz jeszcze to.

No nic. Od prawie tygodnia mam diete, bo zapobiegliwie zaczelam zanim moje wyniki zobaczyl ginekolog. Ciekawe co sie okaze po tych badaniach.

Dzidziol duzy, bo dzis w 27 t 4 d ciazy mial 1300 g. No i znowu lezy miednicowo. Wierci sie straszliwie.

Nawet nie probuje odpisywac bo musze nadrobic Wasze wpisy. Daje tylko znac co u mnie.

Trzymajcie sie!

Wow bliźniaki naturalnie szacun dla tej czerwcowej :)

Maniek współczuję cukru. Mam nadzieję że poradzisz sobie z dieta :*

Byłam u rodzinnego ale nie mam nic na oskrzelach, mam się leczyć domowo chyba że wystąpi gorączka - czyli niepotrzebnie poszlam. Ale spytałam o położna środowiskowa, mam zadzwonić przed terminem po telefonem do niej i potem tylko jak urodze to przyjdzie od razu:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brr ale mnie facet wkurzył, wystawiliśmy mój stary samochód, bo w sumie od stycznia jak kupiłam nowy stoi i tylko miejsce zajmuje, dzwoni facet do męża że chce przyjechać, no to mąż że da do mnie nr bo jego do późnego wieczora dziś nie ma, a on co? Stwierdził że w takim razie nie jedzie, bo z babami nie lubi rozmawiać!!! Tyle że to ja nim jeździłam i wiem co i jak z nim, bo mąż nienawidził go prowadzić bo to małe coupe.

Do góry