reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

dziewczyny - przede wszytstkim zdrowka Wam życzę :)
mam nadzieje ze do majówki wszytkie infekcje pojda w zapomnienie,

aga_k_m - odliczsz juz dni do konca pracy ? w senie do do L4 ?Jakie masz nastawienie ?

A wogle dziewczyny które pracuję - rozważacie cały rok macieżyńskigoczy jesteście zdecydowane na krótszy urlop ?

reklama
Jenny - nie odliczam [emoji6]. Potrzebuję zwolnić troszkę - wiadomo, ale... Będzie mi brakowało pracy. Pewnie będę musiała jeszcze kilka razy podejść do biura, bo nadal nie ma osoby, która w pelni przejęłaby moje obowiązki.
Do tego zastanawiamy się z Mężem nad otwarciem wspólnej działalności (miało się to odbyć na macierzyńskim, ale mój mąż już teraz ma pewne plany) [emoji6].
Co do macierzyńskiego - wybieram opcję roczna [emoji4]

Misia - to jak? Czas na drugą kolacje? Achhhh - ale Ci zazdroszczę tej "rozpusty" [emoji6].
A tak w ogóle - ogromne gratulacje za takie piękne wyniki i postępy w walce cukrowej [emoji122]

Aaa, i dopiero wczytalo mi foto pazurkow Aniek - piękne!!!
Alez tu się talenty szponowe uaktywnily [emoji106][emoji3]. Brawo Laski [emoji122]

Ostatnia edycja:
Mamusiu muminka też odczuwam takie drgania dziwne to i zastanawiam się co to...padam dziewczyny jutro czeka mnie podróż pociągiem do Ginka także odezwę się po spokojnej nocy.

Hej, hej

Misia - nooo, po bananie to i mi się zgaga czasami włącza, także współczuję.

Tymuniek - przyjemnej podróży, i udanej wizyty [emoji4]

Kurde... Nie wyspana jestem. Młoda to samo, wstała z płaczem "dlaczego ja zawsze muszę ją z rana budzić? "...

Aga km haha współczuję pobudki:D ja się w końcu wyspałam, raz się obudziłam na sikanie[emoji16] w końcu katar mnie nie męczył i kaszel o dziwo też nie więc mam nadzieję że zmierza ku dobremu:D

Byłam oddać mocz do analizy i idę spać dalej [emoji16] miłego dnia!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aga_k_m a pewnie w weekend nie pośpi dłużej ;) przynajmniej u mnie tak jest ;)
pumelova trochę zazdroszczę że możesz się wyspać ;) ja mam dylemat pracować jeszcze czy już w domu siedzieć... dobrze się czuję i lubię swoją pracę, wiem że w domu zarobię się sprzątając ;)

miłego dnia :)

reklama
Wszystkie znajome, które pracowały i brały urlopy siedziały do końca (zarówno pół jak i rok) i mówiły, że to jest czas nie do zastąpienia i nie warto go zmarnować bo dzieci bardzo szybko rosną.Ja planuję wziąć rok macierzyńskiego i jak coś przerwać gdybym musiała wracać do pracy i wiedziałabym, że będzie się kto miał zaopiekować pod moją nieobecność małym, ale ciężko przewidzieć.

Aga_k_m - a to czemu taki poranny płacz ?? Czyżby Córcia nie chciała iść do szkoły z rana??

misia12 - banan bardzo "zgagowy" także współczuję.

Pumelova - zdrowiej nam jak najszybciej !

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie tego dziwnego drgania w brzuchu. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam coś takiego.

Do góry