reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

dziewczyny - przede wszytstkim zdrowka Wam życzę :)
mam nadzieje ze do majówki wszytkie infekcje pojda w zapomnienie,

aga_k_m - odliczsz juz dni do konca pracy ? w senie do do L4 ?Jakie masz nastawienie ?

A wogle dziewczyny które pracuję - rozważacie cały rok macieżyńskigoczy jesteście zdecydowane na krótszy urlop ?

reklama
Jenny - nie odliczam [emoji6]. Potrzebuję zwolnić troszkę - wiadomo, ale... Będzie mi brakowało pracy. Pewnie będę musiała jeszcze kilka razy podejść do biura, bo nadal nie ma osoby, która w pelni przejęłaby moje obowiązki.
Do tego zastanawiamy się z Mężem nad otwarciem wspólnej działalności (miało się to odbyć na macierzyńskim, ale mój mąż już teraz ma pewne plany) [emoji6].
Co do macierzyńskiego - wybieram opcję roczna [emoji4]

Misia - to jak? Czas na drugą kolacje? Achhhh - ale Ci zazdroszczę tej "rozpusty" [emoji6].
A tak w ogóle - ogromne gratulacje za takie piękne wyniki i postępy w walce cukrowej [emoji122]

Aaa, i dopiero wczytalo mi foto pazurkow Aniek - piękne!!!
Alez tu się talenty szponowe uaktywnily [emoji106][emoji3]. Brawo Laski [emoji122]

Ostatnia edycja:
Mamusiu muminka też odczuwam takie drgania dziwne to i zastanawiam się co to...padam dziewczyny jutro czeka mnie podróż pociągiem do Ginka także odezwę się po spokojnej nocy.

Hej, hej

Misia - nooo, po bananie to i mi się zgaga czasami włącza, także współczuję.

Tymuniek - przyjemnej podróży, i udanej wizyty [emoji4]

Kurde... Nie wyspana jestem. Młoda to samo, wstała z płaczem "dlaczego ja zawsze muszę ją z rana budzić? "...

Aga km haha współczuję pobudki:D ja się w końcu wyspałam, raz się obudziłam na sikanie[emoji16] w końcu katar mnie nie męczył i kaszel o dziwo też nie więc mam nadzieję że zmierza ku dobremu:D

Byłam oddać mocz do analizy i idę spać dalej [emoji16] miłego dnia!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aga_k_m a pewnie w weekend nie pośpi dłużej ;) przynajmniej u mnie tak jest ;)
pumelova trochę zazdroszczę że możesz się wyspać ;) ja mam dylemat pracować jeszcze czy już w domu siedzieć... dobrze się czuję i lubię swoją pracę, wiem że w domu zarobię się sprzątając ;)

miłego dnia :)

reklama
Wszystkie znajome, które pracowały i brały urlopy siedziały do końca (zarówno pół jak i rok) i mówiły, że to jest czas nie do zastąpienia i nie warto go zmarnować bo dzieci bardzo szybko rosną.Ja planuję wziąć rok macierzyńskiego i jak coś przerwać gdybym musiała wracać do pracy i wiedziałabym, że będzie się kto miał zaopiekować pod moją nieobecność małym, ale ciężko przewidzieć.

Aga_k_m - a to czemu taki poranny płacz ?? Czyżby Córcia nie chciała iść do szkoły z rana??

misia12 - banan bardzo "zgagowy" także współczuję.

Pumelova - zdrowiej nam jak najszybciej !

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie tego dziwnego drgania w brzuchu. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam coś takiego.

Do góry