reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka zasiałaś we mnie ziarnko i teraz będę myśleć nad tym przedszkolem. Przede wszystkim obgadam sprawę z mężem i zorientuję się jak to wygląda w naszej okolicy.

Truskawka nasz łobuz też gada głównie po swojemu. I nie wiem jak to jest z tymi dziećmi, córka już w tym czasie mówiła, ciekawe od czego to zależy. Słyszałam, że niby chłopcy są bardziej "leniwi", ale jak to jest naprawdę to chyba nie wiadomo.

Kasiulka mam nadzieję, że wyrośnie z tej wagi. Nie chcę, żeby był grubaskiem, bo to mu w niczym nie pomoże a jedynie zaszkodzi. Na szczęście idzie lato, będzie mógł się wybiegać na podwórku.

reklama
Dziewczyny wklejam taką tabelkę może komuś się przyda:)

Załączniki

• FB_IMG_1491395195115.jpg
    FB_IMG_1491395195115.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 91
Kasiulka ja niestety Rembertow. Daleko strasznie . Te cukry to głupie sa, dziś po obiedzie 89. Poszłam na spacer i zapomniałam coś zjeść. Mam nadzieję że mi nie spadnie zanim do jakiegoś sklepu dojdę :)
Bulkaasia ja przez dietę, a właściwie dzięki niej mam +1,9 a było 3.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny ludzie się pytają jak się czujemy z troski:) ja wiem, że jak to się dzieje codziennie to wkurza ale nie mają napewno złych intencji. Moja mama jak się dowiedziała o ciąży to co drugi dzień się pytała jak się czuję, no i generalnie kilka stałych osób mi się regularnie wypytuje. To ztroski bo chcą wiedzieć, że wszystko jest ok i że tym razem wszystko będzie dobrze:)

Kupiłam sobie babkę piaskową ale dopiero doczytałam , że ona jest z adwokatem...no i co ja mam teraz zrobić, hę?:D

Ja dostaje szału jak ktoś się pyta jak się czuję, nie znoszę takich pytań. Szczególnie, że zwykle nie wiem o co chodzi, bo przez nawał obowiązków zupełnie zapominam o ciąży w ciągu dnia [emoji6]

Mój mały dziś chyba zrobił fikołka. Leżę sobie i nagle czuje coś dziwnego, strasznie dziwny ruch, myślałam że zaraz wyskoczy z tego brzucha [emoji4]
Jakiś mega aktywny dziś jest co mnie bardzo cieszy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A to ja lubię takie pytania bo właśnie wiem że wynikają z zainteresowania :) sama tak inne znajome koleżanki też pytałam z dobrymi intencjami :)

Mi tam też za bardzo nie przeszkadza to pytanie, bardziej" czy juz mi jest ciężko" a jak mówię, że nie to ta odpowiedź "to dopiero zobaczysz jak ciężko będzie " eh po co takie gadanie..

reklama
Hej ja po wizycie cukrzycy nie ma ale dupa hemoglobina spadla wrr i leukocyty w moczu...

Truskawka ja nie mialam ktg a mialam planowane cc.

Joanna zastanow sie dobrze:-) choc zaley od przedszkola nie wszystkie przyjmuja 2.5latki.

Do góry