reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella, bułkaasia, Pola super, że w porządku, dzieciaczki zdrowo rosną, a to najważniejsze.

Lilith to już jest konkretna waga bobasa:yes: fajne zdjęcie wyszło, masz jeszcze trochę czasu, to coś postanowisz. Jak bym miała wskazania do cc, to nie zastanawiała bym się.

Pumelova, podziwiam. Rano na rowerku do pracy..? O nie. Ja potrzebuję rano czasu na rozkręcenie.
Trzymam kciuki za wiz.u dentysty.

Jenny fajne tak do nowego domku z maleństwem. U nas chyba będzie podobnie, może z miesiąc po porodzie?

Aha remont, wiadomo nic przyjemnego, ale za to jak fajnie po ukończeniu:rolleyes: gratuluję wyników "taśmowej" wizyty.:)

Aga_k_m daj znać jak wyniki.

Inka ja jeszcze nic nie sadzę, zaczekam ze 2 tyg., chyba że do skrzynki i przesadzić.

Chybra dobrze że masz ochotę na spotkania, zawsze to czas szybciej płynie. Ja zawsze byłam towarzyska, a teraz jakoś lubię posiedzieć w domu.

Madziazt u nas jeszcze czkawki nie było, ale w poprzedniej ciąży bardzo często, fajne uczucie.:happy:

Bułkaasia współczuję tej cukrzycy, byłam dziś na glukozę i zobaczę jak u mnie będzie.
A swoją drogą, wypicie tej glukozy to pół biedy, ale ta zgaga która mnie po niej do teraz trzyma, to masakra!

Zmykam gotować obiadek.
Miłego dnia

reklama
Hejka dziewczynki gratuluje wszystkim udanych wizyt bardzo sie ciesze ze ok:)

bulkasia wspolczuje cukrzycy jak sobie radzisz??

Kika wspolczuje nocki u mnie dzis ok ale wczorajsza byla tragedia..... dzi tylko 2 razy siku i od razu usnelam ufff

truskawka naprawilo sie ?? moze zainstaluj apke od nowa!

Dziewczyny uzupelnilam nasza liste Lipcową:) i chyba mamy wysyp dziewczynek kilka dziewczyn mam jeszcze nie wpisany gdyby która chciała sie dopisac albo coś dopisac dajcie znać
@Madziazt a Ty juz znasz płeć? bo nie mam własnie wpisanej:)

Ja mam wizytę 8.04. Ciekawa jestem ile bedzie ważyć ;p

Aim ciesz sie- łatwiejszy poród [emoji23] bo rozumiem, ze chudawy, ale w normie? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki gratuluje wszystkim udanych wizyt bardzo sie ciesze ze ok:)

bulkasia wspolczuje cukrzycy jak sobie radzisz??

Kika wspolczuje nocki u mnie dzis ok ale wczorajsza byla tragedia..... dzi tylko 2 razy siku i od razu usnelam ufff

truskawka naprawilo sie ?? moze zainstaluj apke od nowa!

Dziewczyny uzupelnilam nasza liste Lipcową:) i chyba mamy wysyp dziewczynek kilka dziewczyn mam jeszcze nie wpisany gdyby która chciała sie dopisac albo coś dopisac dajcie znać
@Madziazt a Ty juz znasz płeć? bo nie mam własnie wpisanej:)

Niestety nie znam płci. Mam nadzieje ze poznam 13 kwietnia. Mam usg 4D i mam nadzieje ze w końcu czegoś konkretnego się dowiem. Także wtedy uzupełnię [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli - Ojjj wprosilabym się na pierogi [emoji3]
Zacznij łykac magnez - choćby tylko przed snem.

Misia - też jestem ciekawa wyników. Wieczorem brałam leki, więc istnieje szansa, że będzie cacy .
Ale z tą Twoja powieka to też nie zaciekawie. Nie przechodzi po Mg? Mówiłaś coś lekarzowi?

Chybra - wiem, wiem o czym piszesz [emoji3] (i spotkania i czas reakcji [emoji28])

Bułkaasiu - trzymam kciuki za cukrzycę i dzisiejsze negocjacje z ubezpieczycielem i hydraulikiem. Co sąsiedzi na całą akcję?

hej:)
Chybra rozbawiłaś mnie z tym Atari :D no ale to fakt! Ja też mam mega spowolnione myślenie, non stop się zawieszam a taki erudyta ze mnie był :D Kaszka z mózgu się robi w tej ciąży :D

Lilith ale bobas duży :D chciałabym wiedzieć ile moja waży i mierzy, ehh
Co to health start? Pierwsze słyszę - pewnie jeszcze nie wiem o wielu rzeczach no bo skąd skoro jestem tu dopiero 8 miesięcy... co do tego Fw8 to to moja wina bo ja jakoś z tym zwlekałam, żeby się upomnieć, zawsze zapominałam pomimo, że miałam zapisane na kartce o co się mam zapytać.

Ja na siku tylko raz wstaje, także jest ok, za to kręcę się i wiercę niesamowicie w nocy, prześcieradła rano nie mam :)

Zostałam wywołana do tablicy przez @Maziajka na wątku kalendarzowym, więc posłusznie się melduję ;)

Póki co Zuzi nic między nóżkami nie wyrosło, wychodzi na to, że będzie ta moja upragniona dziewczynka. Na 100% jednak uwierzę jak urodzę, bo z Amelką miałam sytuację, że na USG niby chłopak a przy porodzie :errr:. Co do mnie to już jestem na plusie 10 kg, ale do porodu pewnie będzie ponad 20, bo już powoli zaczynam puchnąć, boję się tego lata...

Od tygodnia uczę Igora siadania na nocnik. Póki co więcej jest w majtkach, ale powoli zaczyna rozumieć o co chodzi. Czasami nawet przyniesie nocnik, chociaż usiąść na nim już nie zdąży Chciałabym go całkiem odpieluchować przed porodem, żeby potem mieć tylko jedną pupcię do przewijania.

reklama
No Joanna Ty sie czesciej melduj:) a nie tak w krzokach siedzisz:) Trzymam kciuki za synka .Idzie od wrzesnia do przedszkola?

Madzia zt oki:)

Do góry