reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka zasiałaś we mnie ziarnko i teraz będę myśleć nad tym przedszkolem. Przede wszystkim obgadam sprawę z mężem i zorientuję się jak to wygląda w naszej okolicy.

Truskawka nasz łobuz też gada głównie po swojemu. I nie wiem jak to jest z tymi dziećmi, córka już w tym czasie mówiła, ciekawe od czego to zależy. Słyszałam, że niby chłopcy są bardziej "leniwi", ale jak to jest naprawdę to chyba nie wiadomo.

Kasiulka mam nadzieję, że wyrośnie z tej wagi. Nie chcę, żeby był grubaskiem, bo to mu w niczym nie pomoże a jedynie zaszkodzi. Na szczęście idzie lato, będzie mógł się wybiegać na podwórku.

reklama
Dziewczyny wklejam taką tabelkę może komuś się przyda:)

Załączniki

• FB_IMG_1491395195115.jpg
    FB_IMG_1491395195115.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 93
Kasiulka ja niestety Rembertow. Daleko strasznie . Te cukry to głupie sa, dziś po obiedzie 89. Poszłam na spacer i zapomniałam coś zjeść. Mam nadzieję że mi nie spadnie zanim do jakiegoś sklepu dojdę :)
Bulkaasia ja przez dietę, a właściwie dzięki niej mam +1,9 a było 3.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny ludzie się pytają jak się czujemy z troski:) ja wiem, że jak to się dzieje codziennie to wkurza ale nie mają napewno złych intencji. Moja mama jak się dowiedziała o ciąży to co drugi dzień się pytała jak się czuję, no i generalnie kilka stałych osób mi się regularnie wypytuje. To ztroski bo chcą wiedzieć, że wszystko jest ok i że tym razem wszystko będzie dobrze:)

Kupiłam sobie babkę piaskową ale dopiero doczytałam , że ona jest z adwokatem...no i co ja mam teraz zrobić, hę?:D

Ja dostaje szału jak ktoś się pyta jak się czuję, nie znoszę takich pytań. Szczególnie, że zwykle nie wiem o co chodzi, bo przez nawał obowiązków zupełnie zapominam o ciąży w ciągu dnia [emoji6]

Mój mały dziś chyba zrobił fikołka. Leżę sobie i nagle czuje coś dziwnego, strasznie dziwny ruch, myślałam że zaraz wyskoczy z tego brzucha [emoji4]
Jakiś mega aktywny dziś jest co mnie bardzo cieszy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A to ja lubię takie pytania bo właśnie wiem że wynikają z zainteresowania :) sama tak inne znajome koleżanki też pytałam z dobrymi intencjami :)

Mi tam też za bardzo nie przeszkadza to pytanie, bardziej" czy juz mi jest ciężko" a jak mówię, że nie to ta odpowiedź "to dopiero zobaczysz jak ciężko będzie " eh po co takie gadanie..

reklama
Hej ja po wizycie cukrzycy nie ma ale dupa hemoglobina spadla wrr i leukocyty w moczu...

Truskawka ja nie mialam ktg a mialam planowane cc.

Joanna zastanow sie dobrze:-) choc zaley od przedszkola nie wszystkie przyjmuja 2.5latki.

Do góry