Witam sie chyba ostatnimi promieniami slonca
Lilth oby. Na razie z tego co widze Zoska z tych mniejszych. Daj znac jak szyjka. Wiem, ze chesz wiedziec jak tam, ale masz tendencje do wczesniejszego skracania?
Pola super!! I juz termin sie naswietla
Aha i u Ciebie dobrze, fajnie!
Aga ;( znowu? Aj niestety znam to z poprzednich ciaz ten sam pakiecik i zgaga i skurcze. Bleeeh. Probowalas z renni?
Madziat moi synowie rowno czkali pare razy dziennie, a Zosia jeszcze ani razu. Nigdy nie skupilam sie nad jej dlugoscia
Pumelova powodzenia u denstytsy
Bulkaasia masakra z tym remontem. Trzymam kciuki za cukry. Wkurzajaca sprawa, ale do nauczenia sie nowego odzywiania...
Misia moze akurat mamy niedaleko do siebie i mogalbys mi dostarczac tez obiadki na Chomiczowke
Aim i fajnie
Joana czesto mysle co tam jak tam u Was.. fajnie ze cos machnelas. Ciezki i dlugi
. To akurat pewnie z wagi wyrosnie. Moj starszy lubi jesc raczej, ale ja go ograniczam troche. Moj ma 2,5 i dopiero teraz zaczyna fajnie gadac
Misia, bulkaasia taaak, pozniej juz opuszki takie tkliwe sa
ale nie ma to tamto
do przezycia. Ja niby teraz mam dobre wyniki, ale staram sie jesx podobnie jak w diecie. Do tego cwicze 5-6 razy w tygodniu. A jedzenie co 3h to juz dla mnie norma od 2 lat
Tea tez mialam tak czeto ktg i porod indukowany. Szkoda, ze tak wczesnie chca u Ciebie. Ze straszym mialam tak wczesnie wg mnie bez sensu. Urodzil sie 3300 Z mlodszym mialam w terminie