reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lolith przepraszam, może faktycznie pisałaś...ja jeszcze nie wszystkie was tak dokładnie kojarze . Swoje też przeszłaś, to może nie kombinuj z tym sn? Dopytaj lekarza, jak masz możliwość cc, to po co ryzykować? Też kiedyś pomyślałam o wojewódzkim, bo mój gin. tam pracuje, ale powiedział, że oni niechętnie podają zz i jeśli nie trafię na niego, to będą w razie potrzeby zwlekać z cc. Nie chcę ryzykować.
Tego lekarza o którym mówisz, to nie znam.
Fajnie, że mieszkamy tak blisko, prawie sąsiadki :laugh2:

reklama
Mamusia_Muminka z tym zapominaniem słów to u mnie już standard.
Aniek aż ciężko czytać o Twoim porodzie. Mam nadzieję że teraz pójdzie gładko.
ŻonaGraja i jak na własnych śmieciach? Lepiej co?
Lilith tak będzie wyglądał mój dom kiedyś :) cudowne. Moja korzysta że męża nie ma i mnie męczy w łóżku.
1490910508-aaaaaa.jpeg

A dzisiaj rano nie pamiętam czy już wam pisałam, zrobiła taka jazde. Zaczęła przeraźliwie miauczec o 6, to się zerwałam ratować kota, a ona sobie skarpetki ciagala i moja bluzkę. Oczywiście tylko się położę to się ładuje pod kołderkę. Się skończy zaraz ta rozpusta. Zaraz wróci mąż i kotek grzecznie wróci na krzesełko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek też robiłam prenatalne u docent Włoch:) super jest:) dlatego chcemy Agatka:D
Mam ciocie neonantologa i mówiła nam że ta Włoch jest najlepsza na Śląsku od prenatalnych.

Lilith Wow jaki wypas! Śliczne kociska!!

Mam nadzieję że nie zawiedzie mnie raciborska, ale słyszałam dobre opinie, byłam tam i było spoko przynajmniej na ginekologii :) mam tam lekarza i do innego szpitala na pewno nie pójdę;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170331_005126_316.jpg
Hej dziewczyny.
Cała trójka dzieci daje we znaki. Dziewczyny kopia aż miło a mały Davey rozpalony jak piec. Narzeka na ból głowy i oczu . Gorączki nie ma ale jest gorący jak piec. Więc mam nockę troszkę do tyłu. Sama łapię jakies przeziębienie .

A bo badaniach wszytko idealnie. Dziewczyny rosną i rosną. Ważą 765 gr i 652 gr. Nie ma powodów do niepokoju . Lekarz stwierdził że idealnie zgodnie z planem się rozwijają.

Załączniki

• IMG_20170331_005126_316.jpg
    IMG_20170331_005126_316.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 301
Curran_twins piękna waga, gratuluję udanej wizyty i fotek.
Współczuję choroby u dziecka. Ty też na siebie uważaj.

Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać.

Pumelova zgadza się, pani doktor jest wspaniałym specjalistą i dobrym, ciepłym człowiekiem.
Agatka, piękne imię dla córeczki .
Skoro już wybrałaś szpital i jesteś zdecydowana, to nie rezygnuj. Ważne, że ty będziesz się czuła tam bezpieczna.

reklama
Do góry