reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lolith przepraszam, może faktycznie pisałaś...ja jeszcze nie wszystkie was tak dokładnie kojarze . Swoje też przeszłaś, to może nie kombinuj z tym sn? Dopytaj lekarza, jak masz możliwość cc, to po co ryzykować? Też kiedyś pomyślałam o wojewódzkim, bo mój gin. tam pracuje, ale powiedział, że oni niechętnie podają zz i jeśli nie trafię na niego, to będą w razie potrzeby zwlekać z cc. Nie chcę ryzykować.
Tego lekarza o którym mówisz, to nie znam.
Fajnie, że mieszkamy tak blisko, prawie sąsiadki :laugh2:

reklama
Mamusia_Muminka z tym zapominaniem słów to u mnie już standard.
Aniek aż ciężko czytać o Twoim porodzie. Mam nadzieję że teraz pójdzie gładko.
ŻonaGraja i jak na własnych śmieciach? Lepiej co?
Lilith tak będzie wyglądał mój dom kiedyś :) cudowne. Moja korzysta że męża nie ma i mnie męczy w łóżku.
1490910508-aaaaaa.jpeg

A dzisiaj rano nie pamiętam czy już wam pisałam, zrobiła taka jazde. Zaczęła przeraźliwie miauczec o 6, to się zerwałam ratować kota, a ona sobie skarpetki ciagala i moja bluzkę. Oczywiście tylko się położę to się ładuje pod kołderkę. Się skończy zaraz ta rozpusta. Zaraz wróci mąż i kotek grzecznie wróci na krzesełko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek też robiłam prenatalne u docent Włoch:) super jest:) dlatego chcemy Agatka:D
Mam ciocie neonantologa i mówiła nam że ta Włoch jest najlepsza na Śląsku od prenatalnych.

Lilith Wow jaki wypas! Śliczne kociska!!

Mam nadzieję że nie zawiedzie mnie raciborska, ale słyszałam dobre opinie, byłam tam i było spoko przynajmniej na ginekologii :) mam tam lekarza i do innego szpitala na pewno nie pójdę;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170331_005126_316.jpg
Hej dziewczyny.
Cała trójka dzieci daje we znaki. Dziewczyny kopia aż miło a mały Davey rozpalony jak piec. Narzeka na ból głowy i oczu . Gorączki nie ma ale jest gorący jak piec. Więc mam nockę troszkę do tyłu. Sama łapię jakies przeziębienie .

A bo badaniach wszytko idealnie. Dziewczyny rosną i rosną. Ważą 765 gr i 652 gr. Nie ma powodów do niepokoju . Lekarz stwierdził że idealnie zgodnie z planem się rozwijają.

Załączniki

• IMG_20170331_005126_316.jpg
    IMG_20170331_005126_316.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 299
Curran_twins piękna waga, gratuluję udanej wizyty i fotek.
Współczuję choroby u dziecka. Ty też na siebie uważaj.

Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać.

Pumelova zgadza się, pani doktor jest wspaniałym specjalistą i dobrym, ciepłym człowiekiem.
Agatka, piękne imię dla córeczki .
Skoro już wybrałaś szpital i jesteś zdecydowana, to nie rezygnuj. Ważne, że ty będziesz się czuła tam bezpieczna.

reklama
Do góry