reklama
Dzień dobry piękne słońce za oknem i aż chce się żyć!!!
Na "własnych smieciach" wszystko wygląda nieco inaczej.. Nie mogę się do spokoju przyzwyczaić i ta cisza..
Abed mój mąż umowę będzie miał od kwietnia.. Także na razie nic mi nie wiadomo o tym by jakiś pakiet medyczny miał posiadać... Raczej nie sądzę... Ale pewności nie mam. Tak jak pisałam jeśli będzie konieczność pójdę prywatnie... Ale sprawdzałam przychodnie na ujastku i dr Jarząbek i dr Wojas tam przyjmują, a opinie maja pozytywne... Może i wy coś o nich słyszałyście??
Ale mi się dziś nic nie chce... Posiedziałabym na słońcu, pogrzala się trochę... No lenia mam okropnego
Zonagraja znalazlam jeszcze jddnego lekarza z ujastka dr Michal Pytel (sama nie bylam u niego, tylko info z bb):
Link do: Dobry ginekolog w Krakowie
pumelova
Fanka BB :)
Tymuniek miałam kiedyś prostowanie keratynowe zajebista sprawa bo ja codziennie prostuje włosy a wtedy przez 2 miechy nie włączyłam prostownicy! Ale używa się do tego pochodnej formaldehydu dlatego nie można w ciąży.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny
życzę Wam miłego piątku.
Zonograja gratuluję przeprowadzki i Noego etapu w Waszym życiu. Oby juz teraz wszyrko ułożyło się po Waszej myśli.
Lilith a lekarza szukali przyczyny skąd u Ciebie taka długa biegunka ?
Czytałam o tych kontrolach z Zus-u. W sumie jestem w domu od tygodnia i wychodzę z córką na spacery. ..i zastanawiam się czy można. Nie słyszałam aby ktoś u nas miał kontrolę. .ale po Waszych doświadczeniach zaczynam się zastanawiać czy może mnie takie coś Spotkać.
Mój poród byl naprawdę bezproblemowy w porównaniu z tym co spotkało niektóre z Was..ale nie zmienia to faktu ze i tak się boje i juz panikuje. ..chyba bardziej dobialo mnie samopoczucie i dochodzenie do siebie po sn...ale z drugiej strony z tego co słyszałam to po cc wcale łatwiej nie jest...wiec zdam się na sytuację i lekarza i mam nadzieję że będzie jeszcze dobrze.
Zabieram się za sprzątanie. ..jutro ma być piękny dzień. .ale my mamy zaproszenie na imprezę do znajomych. ...I mówiąc uczciwie nie chce mi się się iść. ..ale.nie.mogę się zamknąć w domu.
Miłego dnia
życzę Wam miłego piątku.
Zonograja gratuluję przeprowadzki i Noego etapu w Waszym życiu. Oby juz teraz wszyrko ułożyło się po Waszej myśli.
Lilith a lekarza szukali przyczyny skąd u Ciebie taka długa biegunka ?
Czytałam o tych kontrolach z Zus-u. W sumie jestem w domu od tygodnia i wychodzę z córką na spacery. ..i zastanawiam się czy można. Nie słyszałam aby ktoś u nas miał kontrolę. .ale po Waszych doświadczeniach zaczynam się zastanawiać czy może mnie takie coś Spotkać.
Mój poród byl naprawdę bezproblemowy w porównaniu z tym co spotkało niektóre z Was..ale nie zmienia to faktu ze i tak się boje i juz panikuje. ..chyba bardziej dobialo mnie samopoczucie i dochodzenie do siebie po sn...ale z drugiej strony z tego co słyszałam to po cc wcale łatwiej nie jest...wiec zdam się na sytuację i lekarza i mam nadzieję że będzie jeszcze dobrze.
Zabieram się za sprzątanie. ..jutro ma być piękny dzień. .ale my mamy zaproszenie na imprezę do znajomych. ...I mówiąc uczciwie nie chce mi się się iść. ..ale.nie.mogę się zamknąć w domu.
Miłego dnia
Hej
Ewella tak moga nie przyjac szczegolnie na cc ja tak mialam w 7 lat temu wlasnie nie przyjeli mnie do szpitala w Tychach kazali sobie szukac innego szpitala ...taka wojna potem byla nawet wojt mojej gminy sie w to wlaczyl bo powiat bierunsko ledzinski w ktorym mieszkam jest glownym inwestorem tego szpitala...a tutaj takie jaja....no nic.
Dziewczyny czy Wasze dzici kopia was w szyjke? Ja pierdziu moja wczoraj cos tam majstrowala myslam ze zwariuje taki dziwny bol..az podskakiwalam.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella tak moga nie przyjac szczegolnie na cc ja tak mialam w 7 lat temu wlasnie nie przyjeli mnie do szpitala w Tychach kazali sobie szukac innego szpitala ...taka wojna potem byla nawet wojt mojej gminy sie w to wlaczyl bo powiat bierunsko ledzinski w ktorym mieszkam jest glownym inwestorem tego szpitala...a tutaj takie jaja....no nic.
Dziewczyny czy Wasze dzici kopia was w szyjke? Ja pierdziu moja wczoraj cos tam majstrowala myslam ze zwariuje taki dziwny bol..az podskakiwalam.
Tymuniek
Dziewczyny biorę prenalem i tantum verde doszedł kaszel w nd mam ważny wyjazd i muszę być zdrowa bo bardzo mo zależy echh tak to jest jak był upał laziłam na krótki rękaw i piłam z lodówki picie i mam co mam.
Dziewczyny wczoraj długo zastanawiałam się nad wózkiem który mi się bardzo podoba i pomyślałam że jak gin się pomylił i to nie Lenka a wózek muszę zamówić minimum 6 tyg wcześniej a jest w kolorze pudrowy róż z siwym to może lepiej jakiś uniwersalny kolor wybiorę...
To ten wózek
Link do: Wózek Roan Bass Soft Eco Leather Romantic Pink Głęboko spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Dziewczyny wczoraj długo zastanawiałam się nad wózkiem który mi się bardzo podoba i pomyślałam że jak gin się pomylił i to nie Lenka a wózek muszę zamówić minimum 6 tyg wcześniej a jest w kolorze pudrowy róż z siwym to może lepiej jakiś uniwersalny kolor wybiorę...
To ten wózek
Link do: Wózek Roan Bass Soft Eco Leather Romantic Pink Głęboko spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Tymuniek na zakupowy dodaj tam mamy dyskusje o wozkach.
Tymuniek jak podoba Ci sie ten wozek,to zamow go lekarz raczej sie nie pomylil,a jak juz to sie bedziesz wtedy martwic i zmieniac na innyDziewczyny biorę prenalem i tantum verde doszedł kaszel w nd mam ważny wyjazd i muszę być zdrowa bo bardzo mo zależy echh tak to jest jak był upał laziłam na krótki rękaw i piłam z lodówki picie i mam co mam.
To ten wózek
ŻonaGraja ja chodzę do dr. Jarząbka w Medicoverze, po to żeby mieć skierowania na badania i mam mieszane uczucia co do niego... czasami wizyta jest ok, odpowie na pytania, a czasami np jak ostatnio zorientował się że mam za wysokie TSH przez 3 mc nie zauważył, miał mi skierowanie wystawić do endokrynologa i nie wystawił... ogólnie jest ok ale są małe ale...
reklama
AAggAA88
Curran ale super buziuchny [emoji4]
Dobrze, ze jestem na etapie, ze nie wiem co mnie czeka w szpitalu w trakcie porodu...mimo to mam stracha [emoji57]
To keratynowe prostowanie bym sobie trzasnela tez...ale zal mi kasiory[emoji58]
Dzis pogodaaaaa! Rozsiade sie przu grillu [emoji1]
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, ze jestem na etapie, ze nie wiem co mnie czeka w szpitalu w trakcie porodu...mimo to mam stracha [emoji57]
To keratynowe prostowanie bym sobie trzasnela tez...ale zal mi kasiory[emoji58]
Dzis pogodaaaaa! Rozsiade sie przu grillu [emoji1]
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom