reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam :)
Wieki mnie nie było, ale w pracy młyn, w domu młyn, między szukaniem domu a walką z ubezpieczalnią, nie mam za bardzo czasu na nic.
Szybko i na temat bo do pracy się spóźnię ;)
Dziewczyny rosną zdrowo i równo :) ważą 500g i 480g...
AAAaaaaa tak, tak, dziewczyny, dziewczyny ;) Zapomniałam, że mnie wieki nie było i wcześniej nie wiedziałam co to tam mi w brzuchu rośnie ;)
Brzuch.... coraz większy i większy.. coraz częściej do łazienki biegam... coraz częściej muszę zmieniać system wstawania z łóżka :D
Dom zapełnia się rzeczami dla maluchów, biedny Davey nie ma już miejsca w swoim pokoju do zabaw, bo wszystko zastawione jak nie wózkiem to ubrankami, jak nie fotelikami to łóżeczkiem...
Mówię wam, ja zginę niedługo w tym wszystkim a i on biedny malutki będzie miał problem z wydostaniem się z tego labiryntu :D
A tu ciągle przybywa... bo przecież jak nie kupić tych malutkich ubranek? wiszą w sklepach i patrzą na Ciebie... mnie kup, mnie kup! I się idzie jak w hipnozie i kupuje te malutkie czapeczki i skarpeteczki :D
Dzisiaj nawet, poszłam dla siebie coś kupić a skończyłam w sklepie dziecięcym :D

Oh mówię wam, ktoś mnie musi powstrzymać :)
A tymczasem miłego dnia :)

reklama
Curran_twins super gratuluję córeczek :) no to szalejesz z zakupami ;) fajnie ale masz rację te rzeczy same w sklepie wołają o kupno ;) spokojnie z praca :)

U mnie dopiero Tardyferon przepisał gdy hemoglobina spadła poniżej 11.
Moje typy imion to Pola i Ignaś, zaakceptowane tylko jak na razie przez starszą córę ;) Ale to są moje typy od samego początku. Wizytę mam w czwartek i kusi mnie żeby poznać płeć, ale wstrzymam się jeszcze... ;) strasznie szybko mija czas między wizytami ;) przewijak tradycyjnie u nas będzie tylko na łóżeczko, chyba że coś przyda mi się na dole. Będzie lato to z dziećmi raczej będę przesiadywać na dworze.
Maleństwo będzie spało z nami w pokoju, na pewno ułatwi mi to wstawanie w nocy na karmienie, poza tym brakuje nam pokoju wolnego ;) Karmić będę raczej na leżąco w łóżku bo tak mi było najwygodniej. nie będę ukrywać że nasza 4latka śpi nadal z nami choć już nocowała w swoim pokoju, ale właśnie oduczamy się pieluchy w nocy i tak zostało że razem śpimy. Ja jestem mega wygodnicka i nic w stanie nie jest mnie zmusić to wstawania w nocy :/ no chyba że teraz siku :/

Ja na razie uzupełniam szafę starszych córek, na maleńkie ciuszki przyjdzie jeszcze czas, choć jak zaszaleję to wykupię pół sklepu ;D to nic że tych ubranek po starszakach pełno :D

Curran_twins gratuluję córek , śliczne imiona..
Paninka - także śliczne imiona..Pola kiedyś i mnie się podobała..a Ignas też cudne

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka Liliana sliczne imie,gdyby u nas byla coecia to tez by byla Lilka [emoji6]

Tymuniek bede miala podoby przewijak tylko z ikei i do lazienki.

Curran sliczne imiona,gratuluje coreczek [emoji5]

Ostatnia edycja:
Cześć ciocie!!!
Moje królewny dziękują za kciuki i modlitwy :)
Rośniemy:
Klara 482g :tak:
Roma 589g :tak:
Serduszka biją, dziewczyny bardzo aktywne i jak będzie tak dalej to mamy szansę na 32-34tc :D
Za tydzień znów wizyta i takie samo wsparcie prosimy :) :) :)

Teraz idę nadrobić 215 postów ;)

reklama
Do góry