reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Buziaki. Dzisiaj denerwuję się bo o 16 wizyta u ginka. Pewnie znowu ciśnienie mi skoczy... a w domu jest 115/66 już tak mam. Cieszę się bo mąż ma 4 dni wolne. Spędzimy ze sobą trochę czasu. Mam nadzieję że jutro będzie pogoda to ogarniemy działkę. Widziałam że już szczypiorek pokazuje się tylko muszę uwolnić go z liści :)

reklama
Inka bedzie dobrze! Mi cisnienie na wizycie tez skacze, zawsze mowie, ze z ekscytacji[emoji38]

Piekna sprawa gdy zielone wyrasta z ziemi...u moich rodzicow krokusy [emoji7]
A szczypiorek mi na swieta wyrosl w choince. Tata dolozyl ziemi z kompostu i sie pojawila cebulcia [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam szczypiorek :) rośnie u mnie przez cały okres wiosenno-jesienny. Zasadziłam 3 cebule jakieś 2 tygodnie temu i już całe obskubane :)
Truskawka, Chrześnica mojego męża to Liliana. Śliczne imię :)

Maziajka zaintrygowalas mnie tymi tytanowymi paznokciami, az musze zobaczyc co to;)

Abed dzieki za pomysl z sokiem pomaranczowym przed zelazem, nie wiedzialam o tym,wyprobuje:)

Aga jak Cie szef bardzo wkurzy to najwyzej pojdziesz na L4 hihi

Powodzenia na wizytach/badaniach dzis!

Morela fajny pomysl z koszyczkami do takiego przewijaka:)

Truskawka Lilka tez bardzo ladne imie:)

Wiosnaaaa!!!:) wreszcie!:):)

Aga km nie daj się w pracy :p!

abed ja na wizycie ostatniej miałam swój rekod.. 90/55 :o

jeśli chodzi o imię to też mamy problem, ale stwierdziliśmy że poczekamy aż samo przyjdzie. Narazie jest Agatka <3 i nie wymyślamy innego tylko się do niego przyzwyczajamy. Co do najpopularniejszych imion.. :D też jestem Kasią i znam tryliard Kaś więc zwróciłam uwagę na ranking i odrzuciłam pierwsze 10 :p chociaż więcej niż osób o imieniu Kasia znam osób o imieniu Ania :D

mi się jakoś dobrze śpi. nie spałam w weekend za dobrze z powodu imprezki i dziś i wczoraj śpię jak zabita nawet jak wyprawię męża. Dziś pobiłam rekord bo spałam do 9:30 :o (od 22 :D z przerwą od 6 do 8).

Mała coś marudzi - mnie kopie, ale jak mąż przyłoży rękę to nie czuje znów :( a 2 razy czuł! szkoda bo się czuje bidok taki niechciany :D

Wczoraj była super pogoda, w końcu nie pizgało, poszliśmy wieczorem na spacer! Dziś jak się nie zepsuje pogoda to pójdziemy na dłuższy żebym mogła ciastko zjeść :D zrobiłam tort oreo, znajomi nie przyszli i mam całą tortownicę :((

miłego dnia dziewuszki

Inka trzymam kciuki, ja ostatnio mialam u doktora 160/100, a w domu mam 120/80, tez bede musiala sobie sama wpisywac w karte ciazy swoje pomiary.

Hej

Tymuniek tak jak dziewczyny piszą jak masz miejsce to kup :)
Sama się nad tym zastanawiałam ale ostatecznie mam komodę z przewijakiem :)

Pola nam też podoba się Tosia ale Antonina juz nie, tak bardzo poważnie. Zostaje Iga :)

Aha to dzisiaj odpoczywaj :)

Ze spaniem po wizycie w WC nie mam problemu ale jak mój wstaje do pracy o 4 to aż nie wyjdzie nie umie zasnąć.

AAggAA super takie zakupy to cieszą :D

Inka będzie dobrze :) powodzenia

Alex ja ananasa uwielbiam właśnie ki smakach zrobiłaś :p

Miłego dnia

Inka - trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę (mam nadzieję, że dzidziol przestanie być tak tajemniczy [emoji6]) [emoji110][emoji110].

Pola - takie mam właśnie podejście do sytuacji... Denerwować się nie zamierzam - tymbardziej, ze wyszło na moje (przed chwilą był u mnie w biurze, i już inna gadka była) [emoji1].

Truskawka - Lilianna, Lila, Lilka - śliczne imię [emoji4]

Chybra - mniammm - może jutro spaghetti zrobię [emoji3]

Aaggaa - choinka ze szczypiorkiem - oryginalnie [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry