reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Przyszła_Mamusia nie znam jeszcze płci marzę o synku, ale w sumie mi obojętnie. O płeć dopytam pod koniec ciąży. Termin mam na 25.

reklama
Inka cieszę się że wszystko dobrze:) oswoisz się z tym a potem będziesz się cieszyć:))

Paninka ja różnie raz bardzo nisko raz obok pępka

Maniek gratuluje udanej wizyty:))
Mój mówił to samo 2kg na miesiąc optymalnie.

Zaliczyłam spacer po ciastku żeby nie mieć wyrzutów [emoji16] wrzucę wam fote- tort oreo z waszych przepisów [emoji16]

1490122661-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia super, że dziewczyny rosną :)

Inka gratuluję synka :)

Maniek gratuluję udanej wizyty I udanych zakupów :D

Pumelova takie zdjęcie o tej godzinie ! :p a dzisiaj za mną chodzi coś takiego słodkiego ale dzisiaj już nie jem ;) jutro jedziemy do Katowic to po drodze loda w Mc zjem :D

Boże ale miałam dziś packmana na słodkie aaaaaa szok :shocked2: A jutro z rana glukoza, ostatnio jadłam o 19 więc chyba nie tak źle, podejrzewam, że ok 8 będę na pobraniu.
Z synem 2 spacery zaliczyliśmy, teraz śpi i ja pewnie też niedługo się złożę.
Mamusie gratuluję wizyt, imion i zdrowych maluszków:-) :) Ja mam wizytę dopiero za tydz.
Dobranoc!

Pumelova, tort wygląda bosko! Jak możesz pokazywać takie pyszności o tak późnej godzinie. Dobrze że nie mam nic słodkiego w domu ;)

Wszystkim mamusiom gratuluję udanych wizyt i poznanych płci.
Bulkaasia, super że z dziewczynami wszystko dobrze :)

Ja już leżę w łóżku, pije pokrzywe i was nadrabiam, bo coś sporo postów naprodukowałyście :D

Hej witam się z rana przy śniadaniu przed pracą :) wczoraj byłam na wizycie, wszystko dobrze, młody rośnie dobrze-szykuje się drugi tata, bo długością kończyn wyprzedza swój wiek ale wagą czy brzuszkiem jest dość chudy, zobaczymy czy się to zmieni :)
Moje samopoczucie zaczyna być niestety coraz gorsze, zaczęłam się szybko męczyć i mieć ciągle duszność i to taką że po mnie chyba wtedy coś widać bo wczoraj lekarz jak mnie zobaczył to saturacje mierzył :p była ok, ale tętno mam strasznie wysokie (93-97) cały czas i chyba to mnie tak męczy najbardziej.
Edit. No i zapomniałam konkluzji xD że przez to że zaczęłam się męczyć zaczynam rozważać pójście na zwolnienie jednak. Zobaczymy, będę gadać o tym jeszcze z zespołem.

Chybra, trzymam kciuki za glukozę.

Pumelova, ale zakończenie fajnego snu.. ;)

Aim, jeśli faktycznie czujesz się gorzej, to ja bym się nie wahała tylko szła na zwolnienie. Jeszcze się w życiu napracujesz :)

Ja dalej się czuję dobrze, nic nie boli, żadnego dyskomfortu, brak jakiegoś specjalnie dużego zmęczenia.. ale boję się że niedługo i mnie złapie spadek formy, w końcu już połowa 6 miesiąca.
Mi dziś coś dziwnego się śniło, ale nawet nie pamiętam. W ogóle ostatnio śnią mi się jakieś rzeczy z ludźmi z przeszłości, z którymi już daaawno nie mam kontaktu i o których zapomniałam. Dziwne to i czasem mało przyjemne.
Piję kawkę, jem śniadanko i śmigam do pracy. Za oknem okropnie leje, więc tak baaardzo mi się che wychodzić..

reklama
Dzień dobry Brzuszki[emoji8]

Curran gratuluję córeczek[emoji4] Imiona bardzo ładne, mi też Amelia oprócz początkowej Niny chodzi po głowie[emoji5]
Bułkasia prosimy zawsze takie dobre wiadomości, nasze wsparcie masz załatwione
Inka, będziesz miała małego mężczyznę, który będzie Cię kochał bezgranicznie i zawsze powie, że jesteś piękna [emoji6] gratuluję[emoji8]
Maniek, rośnie zdrowy chlopak[emoji65]
Pumelova, nie ma jak o 6 rano przed śniadaniem zobaczyć TAKIE zdjęcie, niedobra Ty[emoji12] Też dziś miałam taki sen, tuż przed końcem obudziły mnie koty[emoji12]
Tardyferon dostałam jak żelazo spadło poniżej 11, biorę ponad 5 tygodni i dalej spada... Za tydzień badania, zobaczymy co pokażą.
Od około tygodnia czuje spadek formy, poza tym spojenie daje się mocno we znaki... Na szybkie spacery się nie nadaję, chociaż po cichu liczę, że to przesilenie wiosenne[emoji6]

Pozdrawiam słonecznie z Kaszub[emoji295][emoji295][emoji295][emoji295]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry