reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam :)
Wieki mnie nie było, ale w pracy młyn, w domu młyn, między szukaniem domu a walką z ubezpieczalnią, nie mam za bardzo czasu na nic.
Szybko i na temat bo do pracy się spóźnię ;)
Dziewczyny rosną zdrowo i równo :) ważą 500g i 480g...
AAAaaaaa tak, tak, dziewczyny, dziewczyny ;) Zapomniałam, że mnie wieki nie było i wcześniej nie wiedziałam co to tam mi w brzuchu rośnie ;)
Brzuch.... coraz większy i większy.. coraz częściej do łazienki biegam... coraz częściej muszę zmieniać system wstawania z łóżka :D
Dom zapełnia się rzeczami dla maluchów, biedny Davey nie ma już miejsca w swoim pokoju do zabaw, bo wszystko zastawione jak nie wózkiem to ubrankami, jak nie fotelikami to łóżeczkiem...
Mówię wam, ja zginę niedługo w tym wszystkim a i on biedny malutki będzie miał problem z wydostaniem się z tego labiryntu :D
A tu ciągle przybywa... bo przecież jak nie kupić tych malutkich ubranek? wiszą w sklepach i patrzą na Ciebie... mnie kup, mnie kup! I się idzie jak w hipnozie i kupuje te malutkie czapeczki i skarpeteczki :D
Dzisiaj nawet, poszłam dla siebie coś kupić a skończyłam w sklepie dziecięcym :D

Oh mówię wam, ktoś mnie musi powstrzymać :)
A tymczasem miłego dnia :)

reklama
Curran_twins super gratuluję córeczek :) no to szalejesz z zakupami ;) fajnie ale masz rację te rzeczy same w sklepie wołają o kupno ;) spokojnie z praca :)

U mnie dopiero Tardyferon przepisał gdy hemoglobina spadła poniżej 11.
Moje typy imion to Pola i Ignaś, zaakceptowane tylko jak na razie przez starszą córę ;) Ale to są moje typy od samego początku. Wizytę mam w czwartek i kusi mnie żeby poznać płeć, ale wstrzymam się jeszcze... ;) strasznie szybko mija czas między wizytami ;) przewijak tradycyjnie u nas będzie tylko na łóżeczko, chyba że coś przyda mi się na dole. Będzie lato to z dziećmi raczej będę przesiadywać na dworze.
Maleństwo będzie spało z nami w pokoju, na pewno ułatwi mi to wstawanie w nocy na karmienie, poza tym brakuje nam pokoju wolnego ;) Karmić będę raczej na leżąco w łóżku bo tak mi było najwygodniej. nie będę ukrywać że nasza 4latka śpi nadal z nami choć już nocowała w swoim pokoju, ale właśnie oduczamy się pieluchy w nocy i tak zostało że razem śpimy. Ja jestem mega wygodnicka i nic w stanie nie jest mnie zmusić to wstawania w nocy :/ no chyba że teraz siku :/

Ja na razie uzupełniam szafę starszych córek, na maleńkie ciuszki przyjdzie jeszcze czas, choć jak zaszaleję to wykupię pół sklepu ;D to nic że tych ubranek po starszakach pełno :D

Curran_twins gratuluję córek , śliczne imiona..
Paninka - także śliczne imiona..Pola kiedyś i mnie się podobała..a Ignas też cudne

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka Liliana sliczne imie,gdyby u nas byla coecia to tez by byla Lilka [emoji6]

Tymuniek bede miala podoby przewijak tylko z ikei i do lazienki.

Curran sliczne imiona,gratuluje coreczek [emoji5]

Ostatnia edycja:
Cześć ciocie!!!
Moje królewny dziękują za kciuki i modlitwy :)
Rośniemy:
Klara 482g :tak:
Roma 589g :tak:
Serduszka biją, dziewczyny bardzo aktywne i jak będzie tak dalej to mamy szansę na 32-34tc :D
Za tydzień znów wizyta i takie samo wsparcie prosimy :) :) :)

Teraz idę nadrobić 215 postów ;)

reklama
Do góry