reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova jak zostanie Agatka to bede sie bardzo cieszyc[emoji4] rzadko slysze zeby ktos wybral moje imie[emoji39]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
:D wiem że to nie zabrzmi fajnie :D ale właśnie nie znamy żadnej Agaty i to jest chyba główny powód haha :D
a no i Pani Docent z prentalnych też Agatka :) cieszę się że się cieszysz :D nie wiem co by się musiało stać żebyśmy zmienili zdanie, no chyba jakby się płeć zmieniła :D

reklama
Nasza dziewczynka bedzie miala na imie Zosia

Aha nie fajnie ze tak sie czujesz, ale przynajmniej tez nie masz wyrzutow i niepotrzebnych emocji czy powinnas byc na L4

Inka powodzenia! Sprobuj oddychac gleboko i miarowo. Badz nieco wczesniej z 10 min nim wejdziesz do poloznych na pomiar. Spokojnie posiedz. Zebys taka z marszu byla

Aha no to na L4 migusiem.
Pumelova Haha ja spałam do 11.30. Poczytałam za to do 3.
Tymuniek fajny ten przewijak , ale nie wiem czy bym kupowała. Jak miałabym miejsce to chyba większa komodę z przewijakiem.
AAggAA witam druga Agatę. Obecnie to rzadkie imię.
Temat imion mnie dobija. Próbuje jakoś do dzidzia mówić ale nic mi nie pasuje :/
Miłego dnia kobitki idę na śniadanie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hej:)
Tymuniek my właśnie 2 dni temu dostaliśmy taki sam przewijak tylko nie na kółkach. Ale planuję go w łazience osiedlić raczej jako podwyższenie do wanienki. Bo w sypialni chciałabym mieć taką komodę, o której pisze pumelova.

Pumelova
jak mała nie kopie mojego to on to interpretuje, że ona go kocha i nie chce tatusiowi krzywdy zrobić :D

Karuzela na gardełko polecam https://www.apipol.com.pl/pl/towar/24/propolis_forte_spray.html to akurat z pierwszego lepszego sklepu internetowego. Dla mnie rewelacja. Poczytaj ogólnie o propolisie.

Problemów ze snem nie mam. Raz tylko na siku wstaję i spię jak zabita

Witam was po krótkiej przerwie.
Muszę sporo nadrobić ale pewnie nie będzie na to czasu.
W niedzielę z rana do kosciola-bo by nie miała podbitej obecnosci:/
Z kościoła szybkie(pół godziny)czesanie i na turniej taneczny. A żeby mało było wyjechaliśmy przez fryzurę na styk a tu główne ulice zamknięte bo biegi sobie urzadzili i trzeba było całe miasto objechac:mad: Na szczęście zdążyliśmy-miejsce na sali do niczego-brakowało krzeseł ławek-brak organizacji, ale mój Taran;) pod oknem wyczaił wolne to siedziałam i co chwile okna otwieralismy bo nie było czym oddychaco_O
Hmm i mogę wam się pochwalić bo nareszcie zdobyli upragniony zloty medal:D
Obiadu nie robilam bo do jego siostry pojechaliśmy:D obiad+ciasta = niejedzenie kolacji :p
A wieczorem jaki był mój szok że to niedziela i znowu trzeba wstać cały tydzień.

Wczoraj nic się nie chcialo-cały dzień padało ale na zajęciach dowiedzialam się że kolejna koleżanka z pracy z mojego dzialu zaszła w ciaze-to już trzecia w przeciągu 3miesiecy:D
Dzisiaj porządkuje szafe-z rzeczy w które się nie mieszcze;) a z poł godz jade po córkę, jeszcze zebranie w szkole mnie czeka...

Patuszka śliczne paznokcie a ten wzorek to naklejka czy sama robiłaś?

Jeśli dalej chorujecie (lub dzieci) to życzę duuuzo zdrowka:)
Później doczytam reszte(80 wiadomosci:o)
Zyczę miłego dnia w pracy, domu i na zakupach ;)

Właśnie nadrobilam wszystkie wasze wpisy ,nie miałam Internetu przez parę dni i byłam odcięta od forum.moje zmagania z dietą nadal trwają,nie mogę zejść poniżej 120 po godzinie,a najgorzej jest po kolacji,dochodzi i do 150,zaczynam jeść monotonnie,nie mam pomysłów na dania,jem co 2,5 godz.A schudłam już 700 gram,to chyba niedobrze.
Dziś miałam dziwną sytuację,byłam w mieście poszperać w lumpie i spotkałam znajomą,chwilę pogadalysmy i pyta się czego szukam,odp.jej że ciuszkow dla dzieci bo zaraz trójka będzie to jest co szukać,a ona tak popatrzyla na mój brzuch i walnela tekst"ojej,bardzo Ci współczuję",aż zglupialam,utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze dla wielu osób 3+2 to już prawie patologia,smutne to.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea sa grupy na fb na pewno znajdziesz duzo inspiracji, pewnie blogi tez. To ze chudniesz raczej nic dziwnego, albo ze staniesz z waga na dobrych pare tygodni.

Anita gratulacje :)

Moja córeczka ma na imię Maja i w przedszkolu jest tylko jeszcze jedna dziewczynka o tym imieniu, Maje to bardzo sympatyczne i wesołe dziewczyny :) :)

O to fajnie[emoji4] po cichu mam nadzieje ze bedzie druga dziewczynka u mnie i juz myśle o maluszku jako o Mai[emoji5] wiem juz mój mąż chciałby synka, ale jak nie teraz to następnym razem[emoji6] choć jak tak mowie do niego to widzę lekkie przerażenie w jego oczach, zwłaszcza ze ja chciałabym w jak najmniejszym odstępie czasowym. Ale pożyjemy zobaczymy, życie wszystko zweryfikuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny nie śpię od 2:40 młody przyszedł bo miał zły sen poszłam na siku i koniec spania normalnie chyba zwariuje:errr: o 6 pobudka i tak do szkoły więc nici z dalszego spania:eek:

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego myślicie że to praktyczne czy wystarczy sam przewijak na łóżeczko?
Link do: KLUPŚ PÓŁKO - PRZEWIJAK NA KÓŁKACH BIAŁY SOSNA
Tymuniek,
moja kumpela kupiła taki i ani razu nie użyła :p
a mi wystarczył przewijak na łóżeczku. Był mega wygodny.
Taki oddzielny przewijak to jest dodatkowy mebel i jeśli ktoś ma dużo miejsca w mieszkaniu to spoko, ale jeśli nie - to chyba szkoda pieniędzy...

Do góry