reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Monti tez tak czasami mnie kluje slyszalam ze to nic groznego.

Aga super wyniki!

A dziewczyny po glukozie czy ja moge isc do domu czy musze siedziec tam w przychodni na tej glukozie?

Przyszla mamusia fajne sa na zoio.pl

010igov35ye70zfx.png

Maziajka musisz siedzieć do ostatniego pobrania.
Monti nie powiem Ci co to, bo nie miałam.
No i zapomniałam wam napisać że pytałam się o te paznokcie. Mi pani doktor powiedziała że najlepiej jak są bez lakieru, ale jak będą tipsy, to też nic strasznego bo mogą zbadać dotlenienie na stopie bądź platku ucha (tam gdzie kolczyk)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem jeszcze przed glukoza ale u mnie się czeka na miejscu, nie pozwalają raczej wychodzić. Podobno trzeba unikać ruchu żeby odczyt glukozy był wiarygodny, a zbędny ruch może to przekłamać. Zresztą jednej znajomej po kilku minutach od wypicia zrobilo się słabo i zemdlała.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie tak myslalam ze ruszac sie nie wolno bedzie no nic jakos przetrwam moze:p chyba ze autem mi pozwola jechac:p

Co do paznokci ja bardzo polecam tytanowe sa super i odzywiaja mega plytkie.Jedynie sa drogie bo za zele juz 40-50 zl mozna zrobic a tytanowe 100 .

010igov35ye70zfx.png

Witam Was wieczornie ..

Nadrobiłam posty ....bo u mnie wieczny problem z czasem.
Od dziś mam nową koleżankę w pracy i muszę ją przyuczyć ...trochę żal mi tego ze zostawaim swoje obowiązki ...ale czuje się już troszkę zmęczona i może taki odpoczynek jest już wskazany. Także jeszcze kilka dni.
Zazdroszcze tym z Was, które są już po badaniach z glukozą ...ja musze je zrobic w przyszłym tygodniu. w pierwszej ciąży 2 godziny przeleżałam na łozku w przychodni ..bo tak mi było niedobrze ...ale udało sie i wyniki były ok ...i mam nadzieje ze tyn razen tez jakos dam rade.

ja też należę do tych która nie eksperymentuje z paznokciami. Jedny lakier jaki mam w domu to bezbarwny ...no moze sie kiedyś znajde czas na dla siebie i zafunduje sobie taki cuda jak pokazujcie ( chociaż ja z tych stonowanych kolorystycznie wiec szału kolorytycznego raczej nie bedzie).

Dziewczyny czy Wszyskie macie już wybrane imiona dla Waszych maluszków ?
My z mężem nie możemy znaleźć nic co sie nam podoba ...kilka imion jest już wykorzytsanych w najbliszymy otoczeniu ..więc nie chcemy sie powtarzać...
ostanio myślę o Alicji ...ale znów czytam ze to jedno z popularniejszych imion w Polsce i juz sama nie wiem czy patrzeć na to czy ....

reklama
Do góry