reklama
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Maziajka jeśli chodzi o glukozę to ja musiałam siedzieć, i nie chodzi tu chyba o spalanie, że nie można się ruszyć tylko o to że można zemdleć. Bo do mnie laborantka mówiła że jak zrobi mi się słabo to ona od razu karetkę wzywa i musi mnie mieć na oku.
Powiem wam, że ja się bardzo obawiałam tej glukozy po tym wszystkim co się na czytałam, a nie czułam kompletnie nic. Wypilam to nie chciało mi się po tym ani pić ani jeść, czułam się całkowicie normalnie. Wynudzilam się tam te dwie godziny i pojechałam do domu. Jeżeli opowieści o porodach tak samo się sprawdzają jak te o glukozie to chyba nie mam się czego bać.
Powiem wam, że ja się bardzo obawiałam tej glukozy po tym wszystkim co się na czytałam, a nie czułam kompletnie nic. Wypilam to nie chciało mi się po tym ani pić ani jeść, czułam się całkowicie normalnie. Wynudzilam się tam te dwie godziny i pojechałam do domu. Jeżeli opowieści o porodach tak samo się sprawdzają jak te o glukozie to chyba nie mam się czego bać.
Jenny my nie mamy imienia cały czas mam nadzieję że mnie olsni. Moja mama powiedziała ostatnio -jak tam Jaś ? to myślałam że zamorduje, drugi raz walnęła Antosia i też mi nie pasowało bardzo. Chociaż imiona ładne i na czasie zupełnie mi do dzidzia nie pasują.
Przyszła_mamusia dla mnie też glukoza była bezproblemowa. Oby i z porodem tak było. Coraz bardziej skłaniam się do SN. Ostatnio koleżanka 3 godzinki rodziła i powiedziała ze myślała że będzie gorzej. Wszystko ogarnęła na znieczuleniu. Tyle że córcia malutka niecałe 3 kilo. Co ma być to będzie.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła_mamusia dla mnie też glukoza była bezproblemowa. Oby i z porodem tak było. Coraz bardziej skłaniam się do SN. Ostatnio koleżanka 3 godzinki rodziła i powiedziała ze myślała że będzie gorzej. Wszystko ogarnęła na znieczuleniu. Tyle że córcia malutka niecałe 3 kilo. Co ma być to będzie.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Jenny my też dalej myślimy nad imieniem ;-) niby już mieliśmy, a mi teraz jakoś nie pasuje
Słuchajcie, czy jeśli mam erytrocyty 3,7 a norma 3,9-5,2 hematokryt 33 a norma 34-45 i eozynofile 0,8 norma 1,0-6,0 to ja mam jakąś straszną anemie? Bo moja gin dowaliła mi tardyferon 247,25mg 2 razy dziennie, a koleżanka bierze tylko 80mg i tak się zastanawiam, czy ze mną tak źle, że taka dawka?
Słuchajcie, czy jeśli mam erytrocyty 3,7 a norma 3,9-5,2 hematokryt 33 a norma 34-45 i eozynofile 0,8 norma 1,0-6,0 to ja mam jakąś straszną anemie? Bo moja gin dowaliła mi tardyferon 247,25mg 2 razy dziennie, a koleżanka bierze tylko 80mg i tak się zastanawiam, czy ze mną tak źle, że taka dawka?
AAggAA88
Hej Brzuchy! Wciaz Was czytam ale cos wypowiedziec sie nie umiem.
Zrobilam zakupy w hmie. Wrzuce za jakis czas. Troche tylko uzbieram[emoji1] wyczajam promki. Dzieki kumplowi ostatnio zamiast 215zl zaplacilam polowe mniej[emoji4] takze robie mu rewolucje na koncie[emoji38]
Super dresy ciazowe za 35zika z 79.90zl. Przewygodne!
Bezsennosc minela poki co. Budze sie na siku i spieee! Cudownie!
Mala rusza sie pieknie. Ale na ojca ma focha i cos nie chce mu odpukac[emoji4]
Chwilowo odpuszczam moja burze mozgow nad wozkiem. Meczy mnie to.
Apetyt jest okrutny. Zaparc nie mam, ale jak nie jestem raz dziennie w kibelku to juz czuje jakies male zaparcie i dyskomfort. Pomaga mi ciepla woda z cytryna na czczo, ta metode stosowalam juz duzo razy przed ciaza[emoji4]
Bylam dzis w maczku calkiem przypadkiem...zjadlam frytki i loda...a maz jak wrocil z pracy przywiozl mi tortillke...
Nie przyznalam sie, ze juz tam dzis jadlam [emoji21] mam kaca spozywczego[emoji21]
Maz sie ogarnia powoli! Chociaz zrobilam mu ciezka awanture o to ze nie poodkurzal, nie starl kurzy i nie pozdejmowal prania gdy ja wyjechalam do rodziny na weekend (on musial zostac).
No coz, mial dwa dni...nie ma dla niego usprawiedliwienia. Ja naparzam na odkurzaczu, latam na scierce...a on ma problem sie podniesc...
Pare razy musial poprac sam to zapamieta [emoji38]
Spijcie dobrze!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobilam zakupy w hmie. Wrzuce za jakis czas. Troche tylko uzbieram[emoji1] wyczajam promki. Dzieki kumplowi ostatnio zamiast 215zl zaplacilam polowe mniej[emoji4] takze robie mu rewolucje na koncie[emoji38]
Super dresy ciazowe za 35zika z 79.90zl. Przewygodne!
Bezsennosc minela poki co. Budze sie na siku i spieee! Cudownie!
Mala rusza sie pieknie. Ale na ojca ma focha i cos nie chce mu odpukac[emoji4]
Chwilowo odpuszczam moja burze mozgow nad wozkiem. Meczy mnie to.
Apetyt jest okrutny. Zaparc nie mam, ale jak nie jestem raz dziennie w kibelku to juz czuje jakies male zaparcie i dyskomfort. Pomaga mi ciepla woda z cytryna na czczo, ta metode stosowalam juz duzo razy przed ciaza[emoji4]
Bylam dzis w maczku calkiem przypadkiem...zjadlam frytki i loda...a maz jak wrocil z pracy przywiozl mi tortillke...
Nie przyznalam sie, ze juz tam dzis jadlam [emoji21] mam kaca spozywczego[emoji21]
Maz sie ogarnia powoli! Chociaz zrobilam mu ciezka awanture o to ze nie poodkurzal, nie starl kurzy i nie pozdejmowal prania gdy ja wyjechalam do rodziny na weekend (on musial zostac).
No coz, mial dwa dni...nie ma dla niego usprawiedliwienia. Ja naparzam na odkurzaczu, latam na scierce...a on ma problem sie podniesc...
Pare razy musial poprac sam to zapamieta [emoji38]
Spijcie dobrze!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Madziazt
U nas jak bedzie dziewczynka to bedzie Maja[emoji4] a jak chłopczyk do Kubuś[emoji4] obydwa imiona bardzo popularne. Również moja Julcia ma popularne imię, chociaż gdy się urodziła w styczniu 2006 r. nie znałam i nie słyszałam o żadnej Julce. Pózniej się okazało ze było to najbardziej popularne imię 2006 i chyba tak zostało do dziś. Mi się jeszcze Lenka podoba dla dziewczynki, ale mojemu mezowi nie bardzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madziazt
Dziewczyny ja niewiem co się zemna dzieje..Kupiłam dziś świeżego ananasa bo się do mnie w sklepie usmiechał..Ogółem nieprzepadam za tym owocem..Zjadłam a w zasadzie to pochłonęłam go całego...!!Taak całego..aż mam wyrzuty sumienia..aż język poraniony..
Obkminiam właśnie tę stronkę OLX..muszę wystawić ciuchy na sprzedaż..Mam jeszcze sporo nowych z metkami..bo trochę handlowałam nimi..a teraz jakoś brak natchnienia i energi..dlatego muszę resztki wysprzedac..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
I ja również mam czesto ochotę na ananasa i również nie przepadam. Natomiast muszę 1 banana zjeść dziennie, tak miałam tez w pierwszej ciazy. A ogólnie nie cierpię bananów! I mleka tez nie znoszę, a w obydwu ciążach obowiązkowo mleko z płatkami na śniadanie. Dziwne na co ma się ochotę w ciazy[emoji4]
Ojej cos dzis czytam czytam i nic napisac nie moge
Pumelova rogal ❤
Przyszla Mamusia nie pomoge bo nie nosze tunik
Misia fajowo!
Aga super wyniki
Alex jak to co?! Ciaza
Monti klucie i ciągniecie doslowne jakby ktos ciagna za talerze biodrowe to zawsze u mnie wiązadła
Maziajka nie mozesz. Jedynie do kibelka najdalej mozesz
Jenny ja mam tez mega popularne w niczym to mi nie przeszkadza a my wybralismy imie juz jakies 5 lat temu
Nika nie pomoge z wynikami, zawsze mialam ok i nie rozkminialam tematu
Pumelova rogal ❤
Przyszla Mamusia nie pomoge bo nie nosze tunik
Misia fajowo!
Aga super wyniki
Alex jak to co?! Ciaza
Monti klucie i ciągniecie doslowne jakby ktos ciagna za talerze biodrowe to zawsze u mnie wiązadła
Maziajka nie mozesz. Jedynie do kibelka najdalej mozesz
Jenny ja mam tez mega popularne w niczym to mi nie przeszkadza a my wybralismy imie juz jakies 5 lat temu
Nika nie pomoge z wynikami, zawsze mialam ok i nie rozkminialam tematu
aha83
kwietniówka '09
Hejka dziewczyny,
8h za biurkiem dziś dało mi już ewidentnie do zrozumienia, że L4 należy mi się jak nigdy dotąd. Najważniejsze, że udało mi się jeszcze pokonczyc kilka spraw, ale do bólu krocza, twardniejacego brzucha, doszła bezsenna noc, więc wygladalam po pracy jak zombie, no i ledwo doszłam do domu. Koszmar [emoji33] więc nie dałabym rady juz dłużej
Aga_k_m super wyniki
Lilith zdrówka dla Dexa
Nika ja mam bardzo podobne wyniki i mi kompletnie nic gin nie mówił o anemi
Erytrocyty mam 3,68
Hematokryt mam 33,2
Eozynofile to u mnie są inne normy na wynikach. Jeśli chodzi o % to mam 1,7 a liczba eozy. 0,17g/l. Ja mam słabszą hemoglobine i monocyty. Jutro idę do ginki po zwolnienie to poproszę o interpretację wyniku jeszcze raz.
Oki idę spać, może uda mi się do rana pospać.
Resztę doczytam na spokojnie jutro [emoji4]
8h za biurkiem dziś dało mi już ewidentnie do zrozumienia, że L4 należy mi się jak nigdy dotąd. Najważniejsze, że udało mi się jeszcze pokonczyc kilka spraw, ale do bólu krocza, twardniejacego brzucha, doszła bezsenna noc, więc wygladalam po pracy jak zombie, no i ledwo doszłam do domu. Koszmar [emoji33] więc nie dałabym rady juz dłużej
Aga_k_m super wyniki
Lilith zdrówka dla Dexa
P
Nika ja mam bardzo podobne wyniki i mi kompletnie nic gin nie mówił o anemi
Erytrocyty mam 3,68
Hematokryt mam 33,2
Eozynofile to u mnie są inne normy na wynikach. Jeśli chodzi o % to mam 1,7 a liczba eozy. 0,17g/l. Ja mam słabszą hemoglobine i monocyty. Jutro idę do ginki po zwolnienie to poproszę o interpretację wyniku jeszcze raz.
Oki idę spać, może uda mi się do rana pospać.
Resztę doczytam na spokojnie jutro [emoji4]
reklama
Tymuniek
Hej dziewczyny nie śpię od 2:40 młody przyszedł bo miał zły sen poszłam na siku i koniec spania normalnie chyba zwariuje o 6 pobudka i tak do szkoły więc nici z dalszego spania
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego myślicie że to praktyczne czy wystarczy sam przewijak na łóżeczko?
Link do: KLUPŚ PÓŁKO - PRZEWIJAK NA KÓŁKACH BIAŁY SOSNA
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego myślicie że to praktyczne czy wystarczy sam przewijak na łóżeczko?
Link do: KLUPŚ PÓŁKO - PRZEWIJAK NA KÓŁKACH BIAŁY SOSNA