reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

pumelova prawdopodobnie miałam problem z płytką ponieważ ja obgryzałam paznokcie chyba przez 15 lat i one generalnie były słabe. Jak przestałam obgryzać to zajęło mi wiele lat doprowadzenie ich do porządku bo krzywo rosły, skórki non stop przesuszone no i jak je doprawilam jeszcze żelami....szkoda gadać.

reklama
I u mnie wreszcie przebija się słońce :-) tak mi się nic nie chce, leżę w łóżku a powinnam się zaraz szykować, bo umówiłam się o 15 z koleżanką.

Aga k m zdrówka dla córeczki :-)

Ika89 moja koleżanka z pracy chodzi na hybrydy do takiej dziewczyny naprzeciwko CK, chyba w tym budynku co Biesiadowo, zawsze była zadowolona, a robiła jej różne cuda na pazurkach ;-)
ja jestem jakims ewenementem, bo miałam raz w życiu na siostry wesele przedłużone i żele, po2 dniach sama zdemontowałam ;-) do pracy zawsze pilnowałam, żeby mieć ładne i pomalowane, a teraz w domu jednak wolę krótkie i nie chce mi się malować ;-)...

Nika ja w wakacje zrobiłam sobie sama żele, robiłam je 5 godzin!! z czego na drugi dzien mnie tak denerwowały, ze je obgryzłam dosłownie...paznokcie były w tragicznym stanie...

To ja jestem chyba ewenementem bo wiele lat miałam akryl na paznokciach i jak zdjęłam go jesienią żeby przerzucić się na hybrydy to stwierdziłam, że mam po nim mocniejsze paznokcie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. Piszecie o paznokciach- nigdy nie mialam zeli, hybryd itp. i az mnie zaintrygowalyscie. Na ogol sama sobie po prostu maluje ale srednio lubie kolory, wiec najczesciej francuski. Zawsze mialam mocne paznokcie a teraz to po prostu szatany- twarde, blyszczace i bardzo szybko rosna ;)

Pol nocy dzis nie spalam. Ciagle jakies glupie sny mnie budzily. Jutro mam prenatalne i cos czuje, ze stres i podswiadomosc daja o sobie znac. Ech.

Co do zaparc- faktycznie tez czasem pojawia sie ten problem, a jem naprawde duzo warzyw, owsianke, suszone sliwki itp. Zazwyczaj pomaga mi wypicie duzych ilosci wody niegazowanej, wody z cytryna na czczo albo koktajlu z suszonych sliwek i zaparzonych w wodzie platkow owsianych.

Lilith - zdrówka dla Dexa! przykro mi bardzo, że co rusz Was coś atakuje - praktycznie wchodzicie z choroby w chorobę :-(

Maniek - to jesteśmy we dwie "inne" :-D. Mi wystarczają same lakiery bądź nawet odżywki nadające odcień. Mam tak zdrową płytkę, że az boję się cokolwiek z nią kombinować :-)

Rozumiem Kasia831 [emoji16] Nie tylko ty o tym pisałaś dlatego zwróciłam uwagę [emoji14]

Maniek trzymam kciuki za jutrzejsze badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziś się mierzyłam jak co tydzień i już drugi tydzień mój brzuszek ma 97cm. Chyba nie dobije do 100 tak szybko[emoji16] dobrze że chociaż mała codziennie kopie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith biedna ale sie Was choroby trzymaja..
Zdrowka dla Dexa.

Co do paznokci to kiedys robila mi kolezanka,a odkad wyjechala to czasami pomaluje sobie.

Jesli o zaparcia chodzi to tylko na poczatku ciazy mialam,siostra poradzila mi do sniadania jesc kiwi i jest ok.

A ja znalazlam sobie zajecie. Od wczoraj ukladam puzzle [emoji12]

Rozumiem Kasia831 [emoji16] Nie tylko ty o tym pisałaś dlatego zwróciłam uwagę [emoji14]

Maniek trzymam kciuki za jutrzejsze badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziś się mierzyłam jak co tydzień i już drugi tydzień mój brzuszek ma 97cm. Chyba nie dobije do 100 tak szybko[emoji16] dobrze że chociaż mała codziennie kopie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja też mam 97 :) Zresztą jak zobaczyłam cię w tej kiecce czarnej to od razu pomyślałam,że mamy taki sam brzuszek bo mam praktycznie taką samą figurkę jak ty także jakbym zobaczyła siebie :)

reklama
Do góry