reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

pumelova prawdopodobnie miałam problem z płytką ponieważ ja obgryzałam paznokcie chyba przez 15 lat i one generalnie były słabe. Jak przestałam obgryzać to zajęło mi wiele lat doprowadzenie ich do porządku bo krzywo rosły, skórki non stop przesuszone no i jak je doprawilam jeszcze żelami....szkoda gadać.

reklama
I u mnie wreszcie przebija się słońce :-) tak mi się nic nie chce, leżę w łóżku a powinnam się zaraz szykować, bo umówiłam się o 15 z koleżanką.

Aga k m zdrówka dla córeczki :-)

Ika89 moja koleżanka z pracy chodzi na hybrydy do takiej dziewczyny naprzeciwko CK, chyba w tym budynku co Biesiadowo, zawsze była zadowolona, a robiła jej różne cuda na pazurkach ;-)
ja jestem jakims ewenementem, bo miałam raz w życiu na siostry wesele przedłużone i żele, po2 dniach sama zdemontowałam ;-) do pracy zawsze pilnowałam, żeby mieć ładne i pomalowane, a teraz w domu jednak wolę krótkie i nie chce mi się malować ;-)...

Nika ja w wakacje zrobiłam sobie sama żele, robiłam je 5 godzin!! z czego na drugi dzien mnie tak denerwowały, ze je obgryzłam dosłownie...paznokcie były w tragicznym stanie...

To ja jestem chyba ewenementem bo wiele lat miałam akryl na paznokciach i jak zdjęłam go jesienią żeby przerzucić się na hybrydy to stwierdziłam, że mam po nim mocniejsze paznokcie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. Piszecie o paznokciach- nigdy nie mialam zeli, hybryd itp. i az mnie zaintrygowalyscie. Na ogol sama sobie po prostu maluje ale srednio lubie kolory, wiec najczesciej francuski. Zawsze mialam mocne paznokcie a teraz to po prostu szatany- twarde, blyszczace i bardzo szybko rosna ;)

Pol nocy dzis nie spalam. Ciagle jakies glupie sny mnie budzily. Jutro mam prenatalne i cos czuje, ze stres i podswiadomosc daja o sobie znac. Ech.

Co do zaparc- faktycznie tez czasem pojawia sie ten problem, a jem naprawde duzo warzyw, owsianke, suszone sliwki itp. Zazwyczaj pomaga mi wypicie duzych ilosci wody niegazowanej, wody z cytryna na czczo albo koktajlu z suszonych sliwek i zaparzonych w wodzie platkow owsianych.

Lilith - zdrówka dla Dexa! przykro mi bardzo, że co rusz Was coś atakuje - praktycznie wchodzicie z choroby w chorobę :-(

Maniek - to jesteśmy we dwie "inne" :-D. Mi wystarczają same lakiery bądź nawet odżywki nadające odcień. Mam tak zdrową płytkę, że az boję się cokolwiek z nią kombinować :-)

Rozumiem Kasia831 [emoji16] Nie tylko ty o tym pisałaś dlatego zwróciłam uwagę [emoji14]

Maniek trzymam kciuki za jutrzejsze badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziś się mierzyłam jak co tydzień i już drugi tydzień mój brzuszek ma 97cm. Chyba nie dobije do 100 tak szybko[emoji16] dobrze że chociaż mała codziennie kopie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith biedna ale sie Was choroby trzymaja..
Zdrowka dla Dexa.

Co do paznokci to kiedys robila mi kolezanka,a odkad wyjechala to czasami pomaluje sobie.

Jesli o zaparcia chodzi to tylko na poczatku ciazy mialam,siostra poradzila mi do sniadania jesc kiwi i jest ok.

A ja znalazlam sobie zajecie. Od wczoraj ukladam puzzle [emoji12]

Rozumiem Kasia831 [emoji16] Nie tylko ty o tym pisałaś dlatego zwróciłam uwagę [emoji14]

Maniek trzymam kciuki za jutrzejsze badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziś się mierzyłam jak co tydzień i już drugi tydzień mój brzuszek ma 97cm. Chyba nie dobije do 100 tak szybko[emoji16] dobrze że chociaż mała codziennie kopie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja też mam 97 :) Zresztą jak zobaczyłam cię w tej kiecce czarnej to od razu pomyślałam,że mamy taki sam brzuszek bo mam praktycznie taką samą figurkę jak ty także jakbym zobaczyła siebie :)

reklama
Do góry