reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej.
Pojawiam się po długiej nieobecności. Przez pracę i zmęczenie po pracy jakoś nie mam czasu na forum :( a szkoda! Jeszcze 2,5 miesiąca i będę siedziała w końcu w domu, ale pewnie nie odpocznę,bo będzie dużo do zrobienia, tym bardziej,że 24go czerwca Komunia córki.
Ogółem to rośniemy :) mały ma dużo siły i używa jej to maltretowania moich wnętrzności, brzuch przybiera różne formy i widać wyraźnie jak się suwa pod skórą. Do tego w piątek pojawiła się siara i coraz jej więcej.
W pracy lżej fizycznie niż wcześniej, za to psychicznie jestem zmęczona a jak myślę o budziku to chce mi się wyć :p
Wracam zazwyczaj po 16:00, robię obiad, czasem go nie jem już ze zmęczenia tylko biegnę do wanny i z wanny o 20:00 do łóżka. I tak mi leci czas.
Pokój do tej pory się nie zrobił :p jeszcze jedna wartwa farby i tapeta na jedną ścianę,ale wózek i meble już są u nas :)

@aga_k_m i jak Twoje wyniki po teście glukozowym?
Dziewczyny może wiecie gdzie by można kupic jakieś fajne niedrogie tuniki z krótkim rękawem, takie za tyłek do leginsów? Szukałam na allegro, ale tam to co się nazywa tunika jest krótkie jak bluzeczka.
A jeśli chodzi o pazurki to ja raz miałam zrobione na swój ślub :) były piękne i trzymały się ponad miesiąc. A malowac lakierem nigdy nie lubiłam, bo mi lakiery zawsze śmierdziały. ;)

Pumelova ja noszę już długo ale też miałam spilowane i były ok. Wiadomo że cieńsze ale ok.
Lilith no zdrowia wam życzę.
Byłam dzisiaj u giną. Wszystko ok, zapisała mnie do poradni cukrzycowej za 2 tygodnie, mam dostać jakieś materiały i szkolenie bo później może być gorzej z cukrami, na razie jest na styk. I jeszcze byłam u kardiologa, holter śliczny ponoć. Także jestem w miarę zadowolona z dzisiejszego dnia. Jeszcze spotkałam koleżankę z liceum i odwiedziłam kolegę w szpitalu. Także wyszłam o 10 i właśnie wróciłam. Padam na pysk.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła Mamusiu - [emoji5], moje wyniki również wyszły cacy (mimo, że nie trzymałam diety antyslodyczowej dzień przed, no i ostatni posiłek zjadłam przed 20:00 [emoji6])tj: na czczo - 90, po 1h - 140, po 2h - 125 [emoji5]. Tsh - 1,75.

Misia - cieszę się, że wizyty wyszły cacy [emoji3]. A teraz odpocznij - należy Ci się [emoji8]

Paalinaa pochwal się koniecznie jak skończysz pokoik :) Super, że możesz podglądać brzdąca przez skórę :)
Misia odpoczywaj, po dniu pełnym wrażeń!
Aga, pięknie :)
Moją przyjaciółkę wypuścili ze szpitala. Prześwietlili ją od góry do dołu, ale przyczyny złego samopoczucia nadal nie znają. Podejrzewają gruźlicę, więc nawet boję się ją odwiedzić :(
Popichciłam dziś trochę. Narobiłam się ale na dwa dni będę mieć spokój. Moja malutka ma właśnie czkawkę, ale super :)

Dziewczyny ja niewiem co się zemna dzieje..Kupiłam dziś świeżego ananasa bo się do mnie w sklepie usmiechał..Ogółem nieprzepadam za tym owocem..Zjadłam a w zasadzie to pochłonęłam go całego...!!Taak całego..aż mam wyrzuty sumienia..aż język poraniony..

Obkminiam właśnie tę stronkę OLX..muszę wystawić ciuchy na sprzedaż..Mam jeszcze sporo nowych z metkami..bo trochę handlowałam nimi..a teraz jakoś brak natchnienia i energi..dlatego muszę resztki wysprzedac..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedzcie mi co mogą oznaczać takie dziwne ukłucia w pochwie. Nie wiem dokładnie jak to opisać, trochę przypomina to ukłucia igłą i pojawia się co kilka minut ale bardzo nieregularnie. Nie miałam dziś dnia, w którym bym się jakoś przeciążyła więc nie bardzo wiem o co chodzi....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry