reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek, ja wyczytałam w necie, że trzeba odczekać 12 godz, ale moja gin mówiła o 24. Może dlatego, ze sporą dawkę biorę. I to się tyczy zarówno znieczulenia przy porodzie sn i cc. W moim przypadku wskazane jest sn. Jeżeli coś wcześniej zaczęłoby się dziać i konieczna byłaby cesarka, to wtedy znieczulenie ogólne. Dostałam Pregna, bo akurat przyjechała przedstawicielka z firmy :)

reklama
Bulkaasia a to cie dopadlo :(
Ika a to przepraszam
Megan superancko!
Tea fajnie ze wyniki sa dobre, to raczej ciazowowe przypadlosci nie na stale
Ewella, Megan na yt znajdziecie troche cwiczen na bol plecow w ciazy, ogolnie polecam rozciaganie
Tymuniek i fajnie z tymi ceizeniami i ze aparat pozniej. Twoj synek chyba jest spokojny co? Bo u mnie 10tys krokow to minimum w ciagu dnia
Lilth jej jaka wiosna obrazkowa

Hej u mnie słoneczko ale za to zimno i wietrznie (przynajmniej o 7.40);)

Bulkaasia współczuję tych boli-mam nadzieję że szybko Ci przejdzie. A wagą się nie przejmuj-my możemy więcej przytyc:D
Ja wczoraj zaczęłam 21 tydzień i ważę +5.

Anet gratuluję córeczki, a wydaje mi się że późno zlecili Ci HIV bo ja miałam skierowanie na drugiej wizycie ale pewnie co lekarz to inaczej.

Inka dobrze ze masz wygodne buty-dla nas ciezarowek to podstawa tak jak i wygodne spodnie;)

Alex super uczucie jak tak nasze dzidziusie brykają w brzuszku :biggrin2:

A ja wczoraj jadąc na wizyte kupiłam bluzkę i muszę przyznać że już rozmiar większy muszę wybierac na170-176(mam162) bo już wszystko obcisle:p

A na wizycie juz potwierdzone że będzie parka:biggrin2:
Dzidzisiusie zdrowe-mają rączki nóżki ;)serduszka ładnie biją-posluchalismy obojga:) a razem ważą 700g różnica pomiędzy nimi jest 10g tak więc super. Szyjka dalej ponad 4 i co najważniejsze powiedział że łożysko nie jest na szyjce:biggrin2: a boli bo się jednak macica rozciąga. A na następna wizytę mam uprzedzić że blizniaki-więcej czasu dadzą na ogladanie (na poprzedniej nic o tym nie wspomnieli)

Lilith super motor:tak:

Pumelova Morela Integral trzymam kciuki za wizyty ;)

Megan super ze z dzidziusiem wszystko dobrze:)

Aha mój też nie raz dostał opieprz i się przyzwyczail-wie że to ciąża tak na mnie wpływa i też nie raz jest mi później przykro ze jestem taka wredna aż chce mi się płakać...

Ika bardzo ładne imie-sąsiadki córką tak ma więc u nas niestety odpadloo_O

Tymuniek myślałam o plackach ziemniaczanych ale bez cukini i przez Ciebie;) na pewno je zrobię(tylko córkę że szkoly zaraz odbiorę)

Miłego słonecznego dnia zycze

Anita7891 super! Gratuluje udanej wizyty[emoji4]
a co do wygodnych spodni, to święta racja. Chyba muszę się rozejrzeć za spodniami z gumkami po bokach, bo te spodnie w pasem/panelem tak przygrzewają ze ledwo żyje po pracy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - moj wczoraj dyndał glowka w dół ale pewnie jeszcze 10 razy sie obróci bo to mały akrobata:p czytałam gdzies ze chyba po 30 tyg sie obraca ale nie jestem pewna[emoji14]mojej znajomej np na sam koniec dopiero fiknął glówką w dół[emoji14]a znowu innej duzo szybciej[emoji14]
Co do ślubu to dalej mysle nad butami :D a Kamil idzie dzisiaj do restauracji obiadek zamawiać[emoji14]a jesli chodzi o twoją dolegliwosc to niestety nie wiem co doradzić :(

Ewella - moj tez wspomnial o fizjoterapeucie ale mysle ze również obejdzie sie bez tego[emoji14]damy rade [emoji123] ciekawe jak to bedzie pod koniec , gdy brzuszek juz bedzie spory[emoji14]

Kasiulka -dziękuje za rade , poszukam czegoś rozciągającego :d o tym samym wspomnial moj lekarz zebym sobie na yt zajrzała ze sa takie cwiczenia z piłką :))

Co do zakupów ja mam pełen luz :D mój sie nic nie wtrąca ani nie sugeruje :D zrobiłam mu liste co ma zamówić i po świętach to zamówi :D jedynie sie ze mnie smieje jak przynosze kolejne ubranko a moją liste nazywa dzidziusiową ksiegą:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do spodni itp to polecam leginsy z rossmana:D kupilam sobie w weekend za 26 zl[emoji14]bardzo fajne i wydaje mi sie ze dobry material[emoji14]nie przeswitują i raczej nie zrobi sie z tego szybko szmatka[emoji14]wzielam rozmiar L i mysle ze posluzy mi do konca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry