reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek, ja wyczytałam w necie, że trzeba odczekać 12 godz, ale moja gin mówiła o 24. Może dlatego, ze sporą dawkę biorę. I to się tyczy zarówno znieczulenia przy porodzie sn i cc. W moim przypadku wskazane jest sn. Jeżeli coś wcześniej zaczęłoby się dziać i konieczna byłaby cesarka, to wtedy znieczulenie ogólne. Dostałam Pregna, bo akurat przyjechała przedstawicielka z firmy :)

reklama
Bulkaasia a to cie dopadlo :(
Ika a to przepraszam
Megan superancko!
Tea fajnie ze wyniki sa dobre, to raczej ciazowowe przypadlosci nie na stale
Ewella, Megan na yt znajdziecie troche cwiczen na bol plecow w ciazy, ogolnie polecam rozciaganie
Tymuniek i fajnie z tymi ceizeniami i ze aparat pozniej. Twoj synek chyba jest spokojny co? Bo u mnie 10tys krokow to minimum w ciagu dnia
Lilth jej jaka wiosna obrazkowa

Hej u mnie słoneczko ale za to zimno i wietrznie (przynajmniej o 7.40);)

Bulkaasia współczuję tych boli-mam nadzieję że szybko Ci przejdzie. A wagą się nie przejmuj-my możemy więcej przytyc:D
Ja wczoraj zaczęłam 21 tydzień i ważę +5.

Anet gratuluję córeczki, a wydaje mi się że późno zlecili Ci HIV bo ja miałam skierowanie na drugiej wizycie ale pewnie co lekarz to inaczej.

Inka dobrze ze masz wygodne buty-dla nas ciezarowek to podstawa tak jak i wygodne spodnie;)

Alex super uczucie jak tak nasze dzidziusie brykają w brzuszku :biggrin2:

A ja wczoraj jadąc na wizyte kupiłam bluzkę i muszę przyznać że już rozmiar większy muszę wybierac na170-176(mam162) bo już wszystko obcisle:p

A na wizycie juz potwierdzone że będzie parka:biggrin2:
Dzidzisiusie zdrowe-mają rączki nóżki ;)serduszka ładnie biją-posluchalismy obojga:) a razem ważą 700g różnica pomiędzy nimi jest 10g tak więc super. Szyjka dalej ponad 4 i co najważniejsze powiedział że łożysko nie jest na szyjce:biggrin2: a boli bo się jednak macica rozciąga. A na następna wizytę mam uprzedzić że blizniaki-więcej czasu dadzą na ogladanie (na poprzedniej nic o tym nie wspomnieli)

Lilith super motor:tak:

Pumelova Morela Integral trzymam kciuki za wizyty ;)

Megan super ze z dzidziusiem wszystko dobrze:)

Aha mój też nie raz dostał opieprz i się przyzwyczail-wie że to ciąża tak na mnie wpływa i też nie raz jest mi później przykro ze jestem taka wredna aż chce mi się płakać...

Ika bardzo ładne imie-sąsiadki córką tak ma więc u nas niestety odpadloo_O

Tymuniek myślałam o plackach ziemniaczanych ale bez cukini i przez Ciebie;) na pewno je zrobię(tylko córkę że szkoly zaraz odbiorę)

Miłego słonecznego dnia zycze

Anita7891 super! Gratuluje udanej wizyty[emoji4]
a co do wygodnych spodni, to święta racja. Chyba muszę się rozejrzeć za spodniami z gumkami po bokach, bo te spodnie w pasem/panelem tak przygrzewają ze ledwo żyje po pracy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - moj wczoraj dyndał glowka w dół ale pewnie jeszcze 10 razy sie obróci bo to mały akrobata:p czytałam gdzies ze chyba po 30 tyg sie obraca ale nie jestem pewna[emoji14]mojej znajomej np na sam koniec dopiero fiknął glówką w dół[emoji14]a znowu innej duzo szybciej[emoji14]
Co do ślubu to dalej mysle nad butami :D a Kamil idzie dzisiaj do restauracji obiadek zamawiać[emoji14]a jesli chodzi o twoją dolegliwosc to niestety nie wiem co doradzić :(

Ewella - moj tez wspomnial o fizjoterapeucie ale mysle ze również obejdzie sie bez tego[emoji14]damy rade [emoji123] ciekawe jak to bedzie pod koniec , gdy brzuszek juz bedzie spory[emoji14]

Kasiulka -dziękuje za rade , poszukam czegoś rozciągającego :d o tym samym wspomnial moj lekarz zebym sobie na yt zajrzała ze sa takie cwiczenia z piłką :))

Co do zakupów ja mam pełen luz :D mój sie nic nie wtrąca ani nie sugeruje :D zrobiłam mu liste co ma zamówić i po świętach to zamówi :D jedynie sie ze mnie smieje jak przynosze kolejne ubranko a moją liste nazywa dzidziusiową ksiegą:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do spodni itp to polecam leginsy z rossmana:D kupilam sobie w weekend za 26 zl[emoji14]bardzo fajne i wydaje mi sie ze dobry material[emoji14]nie przeswitują i raczej nie zrobi sie z tego szybko szmatka[emoji14]wzielam rozmiar L i mysle ze posluzy mi do konca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry