reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej :)

Morela szybkiego spadku ciśnienia, trzymaj się :)

Inka tez lubie kluski śląskie ale jak ktos zrobi :D

Pola mnie porządki wiosenne czekają dopiero, muszę ciuchy moje wymienić na, no właśnie na co :p wszystkie mam xs :D wejść wejdę w nie ale już nie zapne spodni czy spódniczki a koszulki na wiosnę to odkryją mi cały brzuch wiec narazie to pochowam :D i zostawię to co będzie się nadawać na wiosne-lato :)

Na 12.20 wizyta u endokrynologa a 16.30 badanie polowkowe pół nocy się kręciłam spać nie mogłam. . Trzymajcie kciuki :) może juz pokaże kto tam siedzi ;)

Bulkaasia, ewcia za Was też trzymam kciuki udanych wizyt :)

Miłego dnia :)

Morela, super, że już się ustabilizowało wszystko i jesteś pod dobra opieką. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu :*

Karuzela, jak tam Twoja gorączka? Na zbicie dobra jest też herbatka z lipy. Chociaż mam nadzieję, że nie będzie dziś potrzebna :*

Ale miałam dziś sen o_O śniło mi się że byłam na usg połówkowych i dziecko wyglądało jak myszka w jaskrawo pomarańczowym kolorze:errr: i spało na zewnątrz brzucha, chciałam je obudzić to uciekło a ja zaczęłam ganiać po całym gabinecie, żeby go złapać :) no i najważniejsze, że bardzo dobrze było widać jajeczka :) za tydzień się okaże czy sen się spełni:)

Inka ja nie umiem robić klusek:o jemy na święta u rodziców:D
Dziś robię spaghetti!!

Morela szybciutko wrócisz do domu i wszystko będzie po staremu:))
Ja mam tylko psa ale z jego powodu mialabym problem jechać do szpitala - nie można go nigdzie podrzucić:D na szczęście mój mąż może nie wyjeżdżać teraz i zawsze wraca na noc. Jak gdzieś wyjeżdżamy to moja mama mieszka u nas żeby się zająć psem a to trzeba już zaplanować:D ale nie byłam w takiej sytuacji, pewnie bym coś Wymyśliła:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki,
Morela trzymaj się dzielnie, ja to ostatnio ciśnienie miałam u ginekologa 143/67, ogólnie to zawsze mam albo za wysokie albo za niskie. Słyszałam też, że owoce granatu znacznie obniżają ciśnienie, niech Ci jakiś odwiedzający do szpitala przyniesie.
Ewella90 kciuki za wizytę, ciekawe czy się ujawni kto tam siedzi :)
Inka1985 mówisz, że kluski łatwa sprawa, to musisz nas nauczyć, bo mi się wydaję, że to dużo roboty.
Miłego dnia. :)

Morela ciesze się ze jest lepiej.

U mnie niestety temp wraca, już mi wszystko jedno byle by tylko się ta Bostonke z tego nie rozwinęła. Trzymajcie kciuki.
A tak w temacie sytuacji podbramkowych to czuje się jakby mnie walec, przejechał dreszcze temp, na jakąkolwiek pomoc mogę liczyć dopiero po 20, a corka sie trzeba zajac,a w razie IP to nie mam nikogo także morela rozumiem nie jest to czasami takie proste.
Jedyny plus to jestem uziemiona w łóżku wiec wkoncu man czas na forum ;-)

Myślę że w sytuacji kryzysowej gdyby się zjawić w szpitalu z dzieckiem to też by zrozumieli-zabezpieczyliby jak się da i na noc wyjście na żądanie i coś się ogarnia wtedy, jasne nie jest to prosta i fajna sytuacja ale w sytuacji zagrożenia życia (swojego lub nienarodzonego dziecka) to jednak zawsze da się ogarnąć jakiekolwiek wyjście, choć czasem to może być trudne lub kosztowne, zdaje sobie sprawę z tego.

Hejka

Karuzela meczylam sie z goraczko w sylwestra zbijaj paracetamolem dopiero jak urosnie do 38.5 bo tak organizm musi walczyc..ja robilam oklady na cale cialo..zimne prysznice itp

Morela ciesze sie ze jestes juz w dobrych rekach!

Ewella, Ewcia, Bulkasia trzymam za Was kciuki!!
Ewella i za poznanie plci nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze chlopca masz:p

Inka 89 moze to prorocze mi sie cala ciaze snily dziewczynki zreszta w ostatnia @ juz mi sie snila.moja coreczka:-).Aaa i raz snily mi sie blizniaczki nawet ze lekarz nie zauwazyl ze sa dwie:D

U mnie pogoda piekna:-) na weekend zapowiadaja 16 stopni! Super:-) .
Pranie juz sie suszy w ogrodku zaraz biore sie za sprzatanie w salonie bo maz wczoraj definutywnie zakonczyl malowanie:-)

Na obiad juz sie gotuje pomidorowa a na 2 nalesniki ze szpinakiem:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka no zobaczymy u mnie dzisiaj siostra przyjmuje zakłady co będzie heh ;) ja też myślę, że chłopak . Dam na pewno znać ! :)
No a ty ze sprzątaniem się nie przemeczaj :)

Do góry