reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia, aim ciesze sie ze u Was wszystko ok
Karuzela wspolczuje, zdrowiejcie szybko. Wredne choróbsko. Mam nadzieje ze obudzisz sie zdrowa
Morela postaraj im uwierzyc... a Tobie spokojnego pobytu z szybkim i stalym spadkiem

Tea... co tam u Was

A apropo cukru pierwszy raz obciazenie wyszlo mi ok!!! Od hmm nie wiem kiedy :) bo chyba nigdy

Ostatnia edycja:
reklama
Morela, trzymaj się. Oby było już tylko lepiej. Trzymam kciuki za szybki spadek :)

Karuzela, a jak dziś u ciebie? Gorączka już minęła? Mam nadzieję że wszystko ok!

Kasiulka, super! Brawo za dobre wyniki :)

Morela cieszę się że pojechałaś. Zawsze jest jakiś sposób, taksówka, a od wielkiej biedy karetka jakbyś już zupełnie nie miała możliwości. Wierzę że będzie dobrze, dawaj znać :*

Witam sie i ja.
Morela dobrzez ze jestes juz pod okiem.lekarzy, no i rodzice na miejscu to skarb.
Aaggaa sumienia nie masz to wyglada fantastycznie zjadlabym wszystkie rodzaje od teraz bede na to polowac.
Lilith piekne imie wybralas [emoji5]
Wy juz po polowkowych a ja sie jeszcze nie umowilam.kurde trzeba zadzwonic a w czwartek wizyta to zobacze co u malego slychac. Wczoraj sie nasprzatalam to mlody caly dzien cicho siedzial ale juz wieczorem dal znac ze wszystko.ok. ale z racji pieknie swiecacego slonca wiosenne porzadki za mna [emoji6]
A wesele bardzo udane i jedzenia ful wiec wyszlam zadowolona [emoji106]
Zdrowka dziewczyny oby do wiosny

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Witam.
Zjadłam pyszne śniadanko które mąż mi zrobił i myślę co zrobić na obiad.
Chodzą mi po głowie kluski śląskie. Mam pieczarki to byłby sos do tego.
Piękna pogoda zapowiada się. Na pewno wyjdę na spacer.
Buziaki dla Was i miłego dnia.

Witam,

Misia, Aim, gratuluję wizyt!

Morela, dobrze, że pojechałaś. Jak dzisiaj ciśnienie?

Wendy, też wczoraj słonko podziałalo mi na sprzątanie ;-)

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie komentarze:* Jesteście kochane. Tak najbardziej to dobiło mnie to, że akurat te dwa dni męża nie ma i jakoś tak wiadomo gorzej z samopoczuciem. On zresztą też ubolewa bardzo nad tym że nie może być ze mną. Dziś już ciśnienie ustabilizowane, mam mieć Holter założony i może jak będzie ok to jutro wyjdę. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie komentarze:* Jesteście kochane. Tak najbardziej to dobiło mnie to, że akurat te dwa dni męża nie ma i jakoś tak wiadomo gorzej z samopoczuciem. On zresztą też ubolewa bardzo nad tym że nie może być ze mną. Dziś już ciśnienie ustabilizowane, mam mieć Holter założony i może jak będzie ok to jutro wyjdę. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela bardzo się ciesze że cisnienie już ustabilizowane:) a z takimi przypadkami to zwykle tak bywa, że muszą się wydarzyć jak nie ma męża/nie ma z kim dziecka zostawić/są święta itp itd. Super że masz na miejscu rodziców i że mogli zająć się córeczka,

bo tak jak aim pisała to niby można taksówka/karetka, tylko to jest patrzenie z punktu widzenia osoby, która jeszcze nie ma dzieci, bo nie zostawisz malucha samego i do szpitala też nie weźmiesz, coś trzeba z takim szkrabem zrobić.

Inka mnie się tak strasznie nie chce gotować, że wolę chyba nie jeść nawet tego na co mam aktualnie smaka:) dzisiaj mam pomidorowa, a drugiego dania brak, albo zrobię pierogi z mięsem (tzn mam w zamrażarce, więc tylko wrzucę na wodę;)) albo coś zamówię, mam jeszcze opcje c (tez taka żeby się nie narobić), jak będę szła po córeczkę do przedszkola, to obok jest fajny bar że smacznym domowym jedzeniem i mogę tam coś zjeść:)
Mam natomiast jak wy ochotę na sprzątanie wiosenne:)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki,

Mam nadzieję, że wszystkie chorowitki wstały dzisiaj w lepszej formie [emoji5]

Morela - Kochana dobrze zrobiłaś z tym IP, dzięki temu, że jesteś objęta monitoringiem może podobne sytuacje nie będą miały już miejsca.
Jeżeli chodzi o torbiele - zaufaj lekarzowi i naszym koleżankom, które przerabialy temat. Skoro jest to norma, tzn.czesto się zdarza i nie ma to żadnego wpływu na rozwój dzidziola. Trzymaj się Kochana i zdrowiej szybciutko [emoji8][emoji8][emoji8]

Kasiulka - może ta glukoza to magia z noszenia dziewczynki? Waga też swoje polepszyla [emoji6]. Oby tak dalej [emoji3]

Inka - uwielbiam kluski śląskie, ale wstyd przyznac osobiście nigdy nie robiłam (podobnie jak gołąbkow i flaczkow). Dostałam już kiedyś przepis od naszych dziewczyn forumowych, ale i tak.. Jeżdżę na kluski do mojej babci [emoji6]

Ja dzisiaj znowu w odwiedzinach w pracy. Na obiad mam tagliatelle z wczoraj (z kurczakiem, szpinakiem i sosem śmietankowym) i zupke (krupnik). Młodej zrobię dzisiaj naleśniki z serkiem.

Pola - ja jeszcze nie mam ochoty na sprzątanie wiosenne. Póki co dobija mnie stan istniejący... Ale bez ciśnienia na jego poprawę [emoji1].
Ale tak to jest...istniejącego mieszkania nie mamy zamiaru ulepszać, a domek w trakcie wykańczania. Także ani mnie tu ani mnie tam [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Morelcia bardzo dobry ruch! Wszystko bedzie pod kontrola a i Ty spokojna! Szkoda, ze akurat meza zabraklo, rozumiem Cie, nienawidze delegacji...moj Tata odkad ja zyje ciagle wyjezdza! Jestes dzielna!

Aga_k_m - KRUPNIK!!!! Musze zrobic!

Jak tak dalej pojdzie waga nie wytrzyma! [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry