reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam się niedzielnie,

Właśnie wracamy, od rana było jeszcze mega aktywnie, więc teraz Was nadrabiam [emoji6]

Misia - witaj Kochana z wojaży! Zdrówka życzę - coś za często coś Cię bierze.

Mamusia Muminka - gratuluję Synka [emoji3]. Imię macie już wybrane?
Cóż to za nowa fucha Cię czeka? Pamiętaj aby się nie przefolgowac [emoji6]

Megann - wyrazy współczucia dla Koleżanki :-(.
Nie chciałam wcześniej pisać... Ale przypadek, o którym ostatnio moja siostra mnie powiadomiła (niby w trosce o mnie), czyli dziewczynka z 27 tc, z wagą 700 g tez nie dała rady powalczyć :-(. Straszne to wszystko

Lilith - ja też panikuje, gdy za mało się tlucze w brzuchu, lyb gdy nagle jest mega aktywna, choć... Na ogół strasznie boję się tej ciszy..

reklama
Witajcie dziewczyny :)

U mnie dzień rozpoczął się migreną..w życiu mnie tyle głowa niebolała..
Zakupiłam wózek :) Chwalilam się już na wątku zakupowym..

Aha film bardzo fajny :) Podobała mi się i pierwsza część..druga także niczego sobie..pozostaje czekać na trzecią.. :)

Mamusia Muminka gratuluję synka :)

Megan strasznie współczuję koleżance.. :(
Mam nadzieję że wszystkie Lipcowe dzieciaczki dotykają do odpowiedniego momentu aby wyjść na swiat..

U mnie jutro połówkowe 3majcie kciuki..Oby wszystko było dobrze..to najwazniejsze..Noo i jutro w końcu poznamy płeć maleństwa.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

hejka

Megan wyrazy współczucia,ale tragedia. Teraz zostaje pomodlić się za nich, żeby przetrwali ta żałobę razem i żeby udało im się szybko pozbierać. ... ja nawet nie wspomnę o tragedii z mojej rodziny, bo moje kochane nas nic złego nie może spotkać.

Integral odezwij się !

Oki ruszamy z postoju wiec juz mi blednik szaleje i nie popisze

Hej.
Wczoraj jednak pojechalam. Spedzilam dwie godziny w poczekalni. . . . I dowiedzialam sie ze to moja kolka nerkowa [emoji17] na moje szczescie....
Dostalam strzala w posladek i recepte na leki rozkurczeniowe. Zrobili mi usg. Moj maly caly i zdrowy. Macica ok i wszystko inne tez. Tylko moj mlody uciska mi na jakas prawa zyle nerkowa i od tego te bole. Wszystkie badania moczu mam ksiazkowe.

Przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam. Moj R nie odstepuje mnie na krok. Mam zakaz wychodzenia z domu (to pomysl mojego) do srody[emoji17]
Tak sie biedak nastraszyl ze mi zyc nie daje. Oby mu przeszlo[emoji28]

Dziekuje wam za troske i wsparcie [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m drugi raz w ciąży jestem chora tyle że u mnie to się zawsze strasznie rozwleka, taka uroda :) katar potrafię mieć i miesiąc i to taki porządny.
Integral dobrze że pojechałaś, przynajmniej wszystko jasne, współczuję kołki, oby szybko przeszło.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Mamusia muminka gratuluje wizyty :)

Misia ja tez zawsze czujniej śpię jak moj gdzies wychodzi, zawsze słyszę jak wraca, ale od kiedy mieszkamy na wsi to prawie nie wychodzi bo daleko od wszystkich knajp, a taryfa to gdzies tak z 100-150 zł wiec sie nie opłaca :p

Megan nawet nie chce sobie wyobrażać co czuje teraz twoja koleżanka :((( strasznie mnie dobijają takie wiadomości, niestety u takich skrajnych wcześniaczków to loteria czy sie uda czy nie :(

Lilith u mnie tez jak nagle za bardzo sie rusza to sie martwię, ale dużo bardziej sie denerwuje gdy o stałych polach sie nie rusza, od razu doopler idzie w ruch.

My dzis byliśmy z m. Na zakupach i powiem wam ze w jednym sklepie babka mi chciała miejsca ustąpić na krześle :D miło mi sie zrobiło ze ciąża juz taka widoczna :)

Aha film bardzo fajny :) Podobała mi się i pierwsza część..druga także niczego sobie..pozostaje czekać na trzecią.. :)

Mam nadzieję że wszystkie Lipcowe dzieciaczki dotykają do odpowiedniego momentu aby wyjść na swiat..

U mnie jutro połówkowe 3majcie kciuki..Oby wszystko było dobrze..to najwazniejsze..Noo i jutro w końcu poznamy płeć maleństwa.. :)

No to będę trzymała kciuki:) oby wszystko było dobrze i maleństwo pokazało co tam skrywa;)
Co do bólu głowy to mam tak samo jak Ty-a jak tylko powiem że mnie boli to słyszę,,znowu" albo ,,Ciebie cały czas boli":oops: a nawet w pierwszej ciazy tyle mnie nie bolała co teraz:(

Misia współczuję kataru-potrafi być bardzo meczacy-życzę zdrowka:)

A ja też wam się pochwalę-właśnie z córką wróciliśmy z kina chciała iść na SING to poszysmy-niby bardzo jej się podobal a wierciła się jak ja tydzień temu na LEGO:p:D
Ale teraz muszę częściej ja gdzieś zabierac (nawet jak mi się nie bedzie chcialo) bo później już nie będę miała tyle czasu jak maluchy się urodza8-)

Trzymam kciuki za połówkowe!
Hej.
Wczoraj jednak pojechalam. Spedzilam dwie godziny w poczekalni. . . . I dowiedzialam sie ze to moja kolka nerkowa [emoji17] na moje szczescie....
Dostalam strzala w posladek i recepte na leki rozkurczeniowe. Zrobili mi usg. Moj maly caly i zdrowy. Macica ok i wszystko inne tez. Tylko moj mlody uciska mi na jakas prawa zyle nerkowa i od tego te bole. Wszystkie badania moczu mam ksiazkowe.

Przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam. Moj R nie odstepuje mnie na krok. Mam zakaz wychodzenia z domu (to pomysl mojego) do srody[emoji17]
Tak sie biedak nastraszyl ze mi zyc nie daje. Oby mu przeszlo[emoji28]

Dziekuje wam za troske i wsparcie [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że pojechałaś i jesteś spokojniejsza.

Mamusia Muminka - gratuluję syna!

Megan bardzo mi przykro to smutna wiadomość :(

A ja dziś cały dzień w rozjazdach, byliśmy w Ikea i w BRW - chciałam szafki do łazienki a kupiłam do korytarza :) Przez te zakupy w ogóle nie czułam ruchów i nadal cisza :( :(

Wyciągnęłam doppler - serducho puka więc trochę spokojniejsza jestem ale mimo to wciąż czekam aż się mój Miki odezwie :( Ehh człowiek się całą ciążę o coś martwi :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Aga tez sie martwie..

Alex kciuki trzymam, już pisałam na zakupowych.

Integral dobre wieści, bardzo sieciesze! Oszczędzaj się teraz.

Morela ważne, że zakupy udane :)
Mówiłam Ci, że będą takie dni.. Coś okropnego..

Inka co tam kuoilas??

Truskawka dobrze, że można sprawdzić.. U nas prócz tego niedawnego cichego dnia nie miewam nieaktywnych czasów juz :) ale i tak zerkam wieczorkiem czy tętno dobre.

AIM ja czuję juz ruchy ponad miesiąc prawie 5 tyg. I już za mną okres, czuje czasem czy tam mniej, wszystko stałe a dziś szał i to dalej. Ale i wyżej, myślę że i macica się podniosła i po prostu mała rośnie.

Do góry