reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan, współczuję bardzo Twojej koleżance, aż się popłakałam, jak czytałam o tym malenstwie, biedactwo jeszcze tak długo powinno być w brzuchu...

Hej lipcowe mamusie. Trochę mnie nie było, zepsułam telefon a potem pojechałam do UK. Dziś odzyskałam do Was dostęp. Obejrzałam brzusie, dzieciaki, a wątek główny musi poczekać. 1500 postów to nie przelewki. Wróciłam z mega katarem, już 3 dzień mnie meczy. Miałam też akcje z ciśnieniem max159/95 a średnio 140/85 więc włączyłam dopegyt. I poczyniłam pierwsze zakupy dla dzidzia. A 24 polowkowe i może w końcu będzie pewność co do płci. Jeśli chodzi o ruchy to ja chyba jakaś dziwna jestem, coś mnie skrobie i smyra , ale ciągle nie mam pewności. Czekam na solidne kopniaki z wytesknieniem.
Jutro poczytam co tu było słychać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam niedzielnie !
Wczoraj byłam na USG połówkowym i z dzieckiem wszystko w porządku :) płeć zgodziła się zgodnie z wcześniejszą intuicją :D - będzie syn :)
Niestety teraz mogę być mniej aktywna na forum bo doszły mi dodatkowe obowiązki, dlatego rzadko mogę dawać wpisy.

Megan22 - jeśli to pocieszy Twoją koleżankę to znam przypadki mniejszych dzieci, które wyszły ze wcześniactwa i cieszą się radosnym dzieciństwem i rosną prawidłowo.

Integral - jeżeli jest to ostry ból, który nie przechodzi nawet po lekach rozkurczowych typu no-spa to lepiej by to było sprawdzić.
Ja też miałam ostatnio bóle po prawej stronie - myślałam,że wyrostek bo tak bardzo bolało i to jeszcze w danej lokalizacji. Teraz ból mi się zlokalizował konkretniej z tyłu pleców i jutro jadę na badania dodatkowe w kierunku diagnostyki chorób układu moczowego. Także lepiej czegoś takiego nie bagatelizować.

Hej dziewczyny :) wybaczcie jesli ktos cos do mnie pisal a ja nie odpisalam ale dzisiaj tez tylko wchodze zeby dac znac , że kolezanki synek nie dał rady :( dziewczyna w moim wieku (23lata) i takie cos ich spotkalo... Nawet sobie tego nie wyobrazam :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan o matko:-(

Mamusia muminka gratulacje:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry