reklama
pumelova
Fanka BB :)
Integral daj znać czy wszystko dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej lipcowe mamusie. Trochę mnie nie było, zepsułam telefon a potem pojechałam do UK. Dziś odzyskałam do Was dostęp. Obejrzałam brzusie, dzieciaki, a wątek główny musi poczekać. 1500 postów to nie przelewki. Wróciłam z mega katarem, już 3 dzień mnie meczy. Miałam też akcje z ciśnieniem max159/95 a średnio 140/85 więc włączyłam dopegyt. I poczyniłam pierwsze zakupy dla dzidzia. A 24 polowkowe i może w końcu będzie pewność co do płci. Jeśli chodzi o ruchy to ja chyba jakaś dziwna jestem, coś mnie skrobie i smyra , ale ciągle nie mam pewności. Czekam na solidne kopniaki z wytesknieniem.
Jutro poczytam co tu było słychać.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro poczytam co tu było słychać.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia_Muminka
Witam niedzielnie !
Wczoraj byłam na USG połówkowym i z dzieckiem wszystko w porządku płeć zgodziła się zgodnie z wcześniejszą intuicją - będzie syn
Niestety teraz mogę być mniej aktywna na forum bo doszły mi dodatkowe obowiązki, dlatego rzadko mogę dawać wpisy.
Megan22 - jeśli to pocieszy Twoją koleżankę to znam przypadki mniejszych dzieci, które wyszły ze wcześniactwa i cieszą się radosnym dzieciństwem i rosną prawidłowo.
Integral - jeżeli jest to ostry ból, który nie przechodzi nawet po lekach rozkurczowych typu no-spa to lepiej by to było sprawdzić.
Ja też miałam ostatnio bóle po prawej stronie - myślałam,że wyrostek bo tak bardzo bolało i to jeszcze w danej lokalizacji. Teraz ból mi się zlokalizował konkretniej z tyłu pleców i jutro jadę na badania dodatkowe w kierunku diagnostyki chorób układu moczowego. Także lepiej czegoś takiego nie bagatelizować.
Wczoraj byłam na USG połówkowym i z dzieckiem wszystko w porządku płeć zgodziła się zgodnie z wcześniejszą intuicją - będzie syn
Niestety teraz mogę być mniej aktywna na forum bo doszły mi dodatkowe obowiązki, dlatego rzadko mogę dawać wpisy.
Megan22 - jeśli to pocieszy Twoją koleżankę to znam przypadki mniejszych dzieci, które wyszły ze wcześniactwa i cieszą się radosnym dzieciństwem i rosną prawidłowo.
Integral - jeżeli jest to ostry ból, który nie przechodzi nawet po lekach rozkurczowych typu no-spa to lepiej by to było sprawdzić.
Ja też miałam ostatnio bóle po prawej stronie - myślałam,że wyrostek bo tak bardzo bolało i to jeszcze w danej lokalizacji. Teraz ból mi się zlokalizował konkretniej z tyłu pleców i jutro jadę na badania dodatkowe w kierunku diagnostyki chorób układu moczowego. Także lepiej czegoś takiego nie bagatelizować.
Hej dziewczyny wybaczcie jesli ktos cos do mnie pisal a ja nie odpisalam ale dzisiaj tez tylko wchodze zeby dac znac , że kolezanki synek nie dał rady dziewczyna w moim wieku (23lata) i takie cos ich spotkalo... Nawet sobie tego nie wyobrazam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia_Muminka
Megan22 - przykro mi z powodu synka koleżanki, bardzo smutna wiadomość.
AAggAA88
reklama