reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam się niedzielnie,

Właśnie wracamy, od rana było jeszcze mega aktywnie, więc teraz Was nadrabiam [emoji6]

Misia - witaj Kochana z wojaży! Zdrówka życzę - coś za często coś Cię bierze.

Mamusia Muminka - gratuluję Synka [emoji3]. Imię macie już wybrane?
Cóż to za nowa fucha Cię czeka? Pamiętaj aby się nie przefolgowac [emoji6]

Megann - wyrazy współczucia dla Koleżanki :-(.
Nie chciałam wcześniej pisać... Ale przypadek, o którym ostatnio moja siostra mnie powiadomiła (niby w trosce o mnie), czyli dziewczynka z 27 tc, z wagą 700 g tez nie dała rady powalczyć :-(. Straszne to wszystko

Lilith - ja też panikuje, gdy za mało się tlucze w brzuchu, lyb gdy nagle jest mega aktywna, choć... Na ogół strasznie boję się tej ciszy..

reklama
Witajcie dziewczyny :)

U mnie dzień rozpoczął się migreną..w życiu mnie tyle głowa niebolała..
Zakupiłam wózek :) Chwalilam się już na wątku zakupowym..

Aha film bardzo fajny :) Podobała mi się i pierwsza część..druga także niczego sobie..pozostaje czekać na trzecią.. :)

Mamusia Muminka gratuluję synka :)

Megan strasznie współczuję koleżance.. :(
Mam nadzieję że wszystkie Lipcowe dzieciaczki dotykają do odpowiedniego momentu aby wyjść na swiat..

U mnie jutro połówkowe 3majcie kciuki..Oby wszystko było dobrze..to najwazniejsze..Noo i jutro w końcu poznamy płeć maleństwa.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

hejka

Megan wyrazy współczucia,ale tragedia. Teraz zostaje pomodlić się za nich, żeby przetrwali ta żałobę razem i żeby udało im się szybko pozbierać. ... ja nawet nie wspomnę o tragedii z mojej rodziny, bo moje kochane nas nic złego nie może spotkać.

Integral odezwij się !

Oki ruszamy z postoju wiec juz mi blednik szaleje i nie popisze

Hej.
Wczoraj jednak pojechalam. Spedzilam dwie godziny w poczekalni. . . . I dowiedzialam sie ze to moja kolka nerkowa [emoji17] na moje szczescie....
Dostalam strzala w posladek i recepte na leki rozkurczeniowe. Zrobili mi usg. Moj maly caly i zdrowy. Macica ok i wszystko inne tez. Tylko moj mlody uciska mi na jakas prawa zyle nerkowa i od tego te bole. Wszystkie badania moczu mam ksiazkowe.

Przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam. Moj R nie odstepuje mnie na krok. Mam zakaz wychodzenia z domu (to pomysl mojego) do srody[emoji17]
Tak sie biedak nastraszyl ze mi zyc nie daje. Oby mu przeszlo[emoji28]

Dziekuje wam za troske i wsparcie [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m drugi raz w ciąży jestem chora tyle że u mnie to się zawsze strasznie rozwleka, taka uroda :) katar potrafię mieć i miesiąc i to taki porządny.
Integral dobrze że pojechałaś, przynajmniej wszystko jasne, współczuję kołki, oby szybko przeszło.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Mamusia muminka gratuluje wizyty :)

Misia ja tez zawsze czujniej śpię jak moj gdzies wychodzi, zawsze słyszę jak wraca, ale od kiedy mieszkamy na wsi to prawie nie wychodzi bo daleko od wszystkich knajp, a taryfa to gdzies tak z 100-150 zł wiec sie nie opłaca :p

Megan nawet nie chce sobie wyobrażać co czuje teraz twoja koleżanka :((( strasznie mnie dobijają takie wiadomości, niestety u takich skrajnych wcześniaczków to loteria czy sie uda czy nie :(

Lilith u mnie tez jak nagle za bardzo sie rusza to sie martwię, ale dużo bardziej sie denerwuje gdy o stałych polach sie nie rusza, od razu doopler idzie w ruch.

My dzis byliśmy z m. Na zakupach i powiem wam ze w jednym sklepie babka mi chciała miejsca ustąpić na krześle :D miło mi sie zrobiło ze ciąża juz taka widoczna :)

Aha film bardzo fajny :) Podobała mi się i pierwsza część..druga także niczego sobie..pozostaje czekać na trzecią.. :)

Mam nadzieję że wszystkie Lipcowe dzieciaczki dotykają do odpowiedniego momentu aby wyjść na swiat..

U mnie jutro połówkowe 3majcie kciuki..Oby wszystko było dobrze..to najwazniejsze..Noo i jutro w końcu poznamy płeć maleństwa.. :)

No to będę trzymała kciuki:) oby wszystko było dobrze i maleństwo pokazało co tam skrywa;)
Co do bólu głowy to mam tak samo jak Ty-a jak tylko powiem że mnie boli to słyszę,,znowu" albo ,,Ciebie cały czas boli":oops: a nawet w pierwszej ciazy tyle mnie nie bolała co teraz:(

Misia współczuję kataru-potrafi być bardzo meczacy-życzę zdrowka:)

A ja też wam się pochwalę-właśnie z córką wróciliśmy z kina chciała iść na SING to poszysmy-niby bardzo jej się podobal a wierciła się jak ja tydzień temu na LEGO:p:D
Ale teraz muszę częściej ja gdzieś zabierac (nawet jak mi się nie bedzie chcialo) bo później już nie będę miała tyle czasu jak maluchy się urodza8-)

Trzymam kciuki za połówkowe!
Hej.
Wczoraj jednak pojechalam. Spedzilam dwie godziny w poczekalni. . . . I dowiedzialam sie ze to moja kolka nerkowa [emoji17] na moje szczescie....
Dostalam strzala w posladek i recepte na leki rozkurczeniowe. Zrobili mi usg. Moj maly caly i zdrowy. Macica ok i wszystko inne tez. Tylko moj mlody uciska mi na jakas prawa zyle nerkowa i od tego te bole. Wszystkie badania moczu mam ksiazkowe.

Przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam. Moj R nie odstepuje mnie na krok. Mam zakaz wychodzenia z domu (to pomysl mojego) do srody[emoji17]
Tak sie biedak nastraszyl ze mi zyc nie daje. Oby mu przeszlo[emoji28]

Dziekuje wam za troske i wsparcie [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że pojechałaś i jesteś spokojniejsza.

Mamusia Muminka - gratuluję syna!

Megan bardzo mi przykro to smutna wiadomość :(

A ja dziś cały dzień w rozjazdach, byliśmy w Ikea i w BRW - chciałam szafki do łazienki a kupiłam do korytarza :) Przez te zakupy w ogóle nie czułam ruchów i nadal cisza :( :(

Wyciągnęłam doppler - serducho puka więc trochę spokojniejsza jestem ale mimo to wciąż czekam aż się mój Miki odezwie :( Ehh człowiek się całą ciążę o coś martwi :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Aga tez sie martwie..

Alex kciuki trzymam, już pisałam na zakupowych.

Integral dobre wieści, bardzo sieciesze! Oszczędzaj się teraz.

Morela ważne, że zakupy udane :)
Mówiłam Ci, że będą takie dni.. Coś okropnego..

Inka co tam kuoilas??

Truskawka dobrze, że można sprawdzić.. U nas prócz tego niedawnego cichego dnia nie miewam nieaktywnych czasów juz :) ale i tak zerkam wieczorkiem czy tętno dobre.

AIM ja czuję juz ruchy ponad miesiąc prawie 5 tyg. I już za mną okres, czuje czasem czy tam mniej, wszystko stałe a dziś szał i to dalej. Ale i wyżej, myślę że i macica się podniosła i po prostu mała rośnie.

Do góry