reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka Ty chyba ciągle masz i robisz smaczki na gofry, co??

Tak to jest z tymi ruchami.. I wcześniej z objawami hihi.
Byle do przodu.
Nie liczę w miesiącach ale wyszło, że w sumie już można 6 uznać, jakby od 22,5 to jeszcze mam 2 dni czekania :)

Inka pochwal się jutro a dziś poodpoczywaj.

Chybryda nie lubię słodkiego ale są takie dni, że zjem i to nie jeddno a i trzy. Choć dziś miałam dzień obzarstwa mięsem i zjadłam 3 kotlety haha.

Różnice spore. Ale i ilość ciąż i wiek obecnej :)

reklama
Lilith to nie ja to Jagoda mnie tak ciagnie do tych gofrow:D ja nie mam z tym nic wspolnego:D
O matko 3 kotlety poszalas ja dzis dewolaje z serem robilam.

010igov35ye70zfx.png

Inka no to fajnie, że zakupy się udały ja też już bym chciała kupować ale jednak czekam na płeć :) jeszcze tydzień i polowkowe wiec myślę, że nam się pokaże :)

No Maziajka gofry dobra rzecz, ja się najadlam żurawiny właśnie a tak to już czekam na tlusty czwartek zawsze mamy spotkanie kobiet z rodziny i jest wyrzerka :p wiec byle do czwartku ;)
Byłaś może w lodowato (lodziarnia nowa) w Tychach ? :D

To jest nowe właśnie na grota Roweckiego jak kiedyś był harcerski to obok takie malutkie ale lody pyszne :D na Facebooku piszą jakie smaki są w danym dniu :) polecam,naturalne lody. jak również ta lodziarnia na rogu taka starsza kolo azetu co mieli włoskie tylko kiedyś ( cypisek chyba) ale w tamtym roku wprowadzili lody na gałki własnej roboty mmm byłam tam codziennie :D

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo... z pracy (niestety) [emoji6]

Maziajka - z tymi goframi to Jagody tak mają [emoji3] - moja przez ten czas feriowy dzień w dzień jadła takie budkowe z cukrem pudrem, a tak..to kupuje jej z Dan Cake i podaję z dżemem [emoji6].

Apropo - wczoraj czytalismy charakterystykę imienia Kalina, i generalnie wszystko pięknie - do tego obie moje panny będą miały imieniny w lipcu (Jagoda - 2.07, a Kalina - 11.07) [emoji6].
Przy okazji mąż znalazł przykładowe imię dla trzeciej dziolchy (a niby Synka jeszcze by chciał) - Jaśmina [emoji1]

Witam i ja
U nas dzien jak codzien
Maly juz daje czadu wiercipientek :)
Gorfry mmm zjadlabym ale tu w lesie conajwyzej szyszki znajde :)
Aga jakie sliczne imie jakos nie slyszalam nigdy [emoji7]
Milego dzionka u nas pochmurno pewnie bedzie padac:(

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Lilith mój synek tez wczoraj szalał jak nie wiem co a dzisiaj cisza i ja już oczywiście się martwię
:( dziewczyny ja oszaleję do końca ciąży
Mam sporo do nadrobienia dlatego zacznę od siebie i będę Was czytać.
W sobotę miałam połówkowe dr powiedział że z młodym wszystko ok on nie dopatruje się żadnych nieprawidłowości- kamień z serca ale ja już późnię rozmawialiśmy to taką dziwną gadkę mi strzelił pytał czy pracuję ja mowie ze tak, on ze trzeba uważać na siebie ze miała pani już jedno poronienie no i te problemy z szyjką?! ja się pytam ale jakie problemy z szyjką ze ja nic o tym nie wiem no i on że jak mój dr nic nie mówił to ze wszystko w porządku jest. Wiecie wkurzył mnie taką gadką bo co to ma znaczyć ja od razu czerwona lampa w głowie i cholera nie wiem co robić. W czwartek mam wizytę bo sobie przyspieszyłam myślicie żeby wcześniej dzwonnic do mojego gina i gadać z nim? sama już nie wiem co robić.
misia zdrówka dla ciebie, kuruj się :*
Lilith piękny rożek, masz talent!
Integral jejku ale się strachu najadłaś, dobrze ze się tak skończyło
Megan :( strasznie mi przykro z powodu dzidziusia koleżanki, dużo sił dla niej
Mamusia gratuluję dobrych wieści wizytowych :)

reklama
Megan straszna wiadomość bardzo współczuję koleżance sama to przechodziłam dwa lata temu:(...

Alex czekam na wieści z badania:)
Ja jutro mam :)
Lekarz który przyjmuje jest mega dziwny chodzi strasznie spięty nic ci nie pokazuje dla pacjentki nie ma monitoru żeby mogła sobie podejrzeć maluszka także nie wiem czy się dowiem kto u mnie zagościł na 100%
Zazdroszczę wam zakupowych szałów dla maluszków:)

Do góry