reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

wiem, wiem że jest jeszcze czas...:)
Poki co ciesze się ze maluszek ok i moje wyniki też :)

ehh,...moj maż jechał na spotkanie z kolegą ..i nie dojechał...bo urwał lusterko ...tzn nie jego wina ...poki o w domu cisza ..on szuka nowego lusterka ...a ja odpoczywam ...
zawsze powtarzam, że najwaznijesze ze w takich sytuacjach jest zdrowie ..i ze nikomu nic sie nie stało...ale on to przeżywa ...chyba ucierpiało jego męskie ego ...

reklama
Witam juz po wizycie

Bedzie druga dziewczynka. Ma okolo 300g i 20cm (19 +4 dzisiaj).Mam troche bialka w moczu. Szyjka trzyma ale wzielam od Jutra zakaz wykonywania zawodu bo moj maz Musi prawojazdy na miesiac oddac wiec niemial by ktos malej odbierac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Gratulacje:)

Zanim nadrobie czytanie bo to jakieś 20 stron ... to muszę wam powiedzieć że mój chłop oszalał [emoji23] na chwilę obecną w domu mam: łóżeczko, przewijak i 275 pieluch .... no co chwile coś przynosi. .. ja dzisiaj tylko dwie malutkie rzeczy kupiłam. Kocyk w pandy ...
1486647066-aaaaaa.jpeg

I takie oto cuda [emoji5]

1486647192-aaaaaa.jpeg

Byłam w h&m ... cudowne rzeczy dla maluszków.

Bardzo fajny ten kocyk w Pandy i ubranka:)

Może napiszę krótko co.do ruchów że ich nie czuję żadnych...za to mam.znowu bóle migrenowe takie że strasznie bolą oczy:( we Wtorek mam usg...oby było ok.

A co do płci to powiem wam że gdyby lekarz nie był pewny to może wolała bym dowiedzieć się na porodówce:)

Cześć.
Dzisiaj późno piszę bo był jakiś taki dzień zabiegany.
Byłam u proktologa. Jak weszłam do gabinetu to śmierdziało dupą... :crazy:
Doktor stwierdził że nie może mi pomóc bo ma związane ręce bo jestem w ciąży. Nie przepisze mi leku który by mi pomógł. Super. Nigdy więcej do niego nie pójdę.

Witam wieczornie ja juz wypeelingowana i wyoliwkowana:Dleze i pachne.

Chybra my w czerwcu placimy ostatnia rate kredytu tez po 5 latach juz nie moge sie doczekac:D

Jenna gratki wizyty!

Ewcia remonty takie sa niestety..ale co do malowania to Ci powiem, ze Twoj jak blondynka z kawalu to pomalowal:D ( bez urazy) ale zeby najpierw bialego nie dac, zabilabym.

Mi najbardziej brakuje zimnegi tyskiego z sokiem malinowym mhmmm do tego Laysy soloneee ooo mniam! Wodki nie pije ewentualnie drinki ale to wlasnie mohito lubie.

Co do dentysty polecam w ciazy zadbac o zeby mi sie 2 skruszyly na poczatku ciazy na szczescie nie duzo i leczymy ubytki.Pamietajcie ze w ciazy na nfz nam sie wszystko nalezy czyli plomby swoatloutwardzalne , kanalowe leczenie wszystkich zebow itp.Wiem ze nie ktorzy dentysci nie lubia o tym informowac.

010igov35ye70zfx.png

Witam wieczornie ja juz wypeelingowana i wyoliwkowana:Dleze i pachne.

Chybra my w czerwcu placimy ostatnia rate kredytu tez po 5 latach juz nie moge sie doczekac:D

Jenna gratki wizyty!

Ewcia remonty takie sa niestety..ale co do malowania to Ci powiem, ze Twoj jak blondynka z kawalu to pomalowal:D ( bez urazy) ale zeby najpierw bialego nie dac, zabilabym.

Mi najbardziej brakuje zimnegi tyskiego z sokiem malinowym mhmmm do tego Laysy soloneee ooo mniam! Wodki nie pije ewentualnie drinki ale to wlasnie mohito lubie.

Co do dentysty polecam w ciazy zadbac o zeby mi sie 2 skruszyly na poczatku ciazy na szczescie nie duzo i leczymy ubytki.Pamietajcie ze w ciazy na nfz nam sie wszystko nalezy czyli plomby swoatloutwardzalne , kanalowe leczenie wszystkich zebow itp.Wiem ze nie ktorzy dentysci nie lubia o tym informowac.

010igov35ye70zfx.png
Z tym dentystą to serjo? Bo ja okropnie panikuje u dentysty i zawsze wydaje na niego majątek. Ale jak wsio na nfz.... wow. Lecę do dentysty!! [emoji16]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ilka 93 będziemy oszczędne :D przynajmniej nie będę koleżanek upijać bo to ja miałam zawsze najmocniejszą głowę :)

aga_k_m nie mów że nie piłaś orzechówki! to jest pyszne samo, bez niczego :D widzę że 8-10.07 jest oblegany :D wszystkie miałyśmy okres razem! :D

AAggAA88 temat byłby niezły, gin z tonikiem! <3

Chybra gratuluję zamknięcia kredytu :p

Hahah no ja tak samo... a teraz bede najslabszym zawodnikiem :p
Zgadzam sie, orzechowka pycha :p

Do góry