reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurde a ja nic o tym nie wiem! A poszlabym od razu do prywatnego!
Wiec ide sobie na fotel, on mi wierci, zaklada biala plombe, utwardza, mowi heja banana i nic nie place?? Czy doplacam cos?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga88, nie wiem jaką mi dali plombe, ale na pewno jest biała w 3 robionych zębach ;-)
I nic nie zapłaciłam tylko rejestrując się musisz zaznaczyć, że na nfz.

Maziajka, nie gniewam się, bo sama jestem tego zdania...

Ooo to w pon podpytam przez telefon.

Sluchajcie dziewuszki! Moj T dzis ma kiepski dzien. Haftował.

Jedlismy na obiad puree, marchewke i kotlety mielone.
Tzn Maz jadl taki zestaw. Ja zrezygnowalam z kotletow....
I tak mysle czy zatrul sie miesem? Czy ma jelitowke....
Jezu zeby to nie przeszlo na mnie.
Dopiero co wychodze z okrutnej grypy...

Kurcze...to chyba jelitowka. Bo juz 4 razy był haftować. Myslalam, ze moze na 1 razie sie skonczy[emoji21] pozostala mi modlitwa...

Abed jestem z Trzebini, to jest połowa drogi między Katowicami a Krakowem. Obecnie jestem niedaleko Hatfield, ok 25km na płn od Londynu.

Mój brat był u nas w zeszłym tyg i struł się krewetkami które przepił zupą pieczarkowa. Nie ma nic gorszego niż zatrucie...

A u mnie wieczór a co za tym idzie dzidzia daje znać o sobie :) Chyba nie lubi jak sobie leżę:)

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia jak chodzisz i jestes w ruchu to kołyszemy dziecko i śpi, a jak sie położysz to zaczyna robic sie nudno, a ono jest aktywne

reklama
AAggAA88 u mnie pod koniec roku połowa rodziny miała żołądkową... masakra mój M. miał straszne torsje... lekarz mówił że ta ostatnia odmiana działa tylko na wymioty, bo też myśleliśmy że to zatrucie. Ale pociesze Cię że ja nie załapałam od niego, także nawet jeśli to jest to najgorsze to nie musisz załapać :-) a gin w sytuacji jakbym się zaraziła i miała wymioty kazała jechać na ip żeby mi dali jakaś kroplówkę na odwodnienie i uzupełnienie elektrolitów

Do góry