reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

No moje Brzuchy,
Widze, ze każda ma swoje ulubione alkoholowe łakocieeee[emoji7]
Dajemy nowy temat! "Drinki, ktore wypije po..." [emoji1]

Zębolce nie pocieszylyscie mnie! Sie okaze ze mam jakis sajgon w pysku i co? 5 zebow do robienia z okazji ciazy [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486749489-aaaaaa.jpeg

Takie cudo upolowali moi chłopcy jak wysłałam ich po składniki na sałatke!!!!!
Wszędzie te sowy!!!!! [emoji13]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny:)
Czy mogę się dołączyć do was?:) Jestem w 19tc, termin ok 8-10 lipca:)
Witaj Kasiu [emoji3].
I ja z Om mam termin na 8.07 [emoji6]

Ja dziś nie mam sił...
Pokłócilam się z K o pokoik Młodego...

W ogóle, żeby na to nie patrzeć, zabrałam Mikołaja i pojechałam do bratowej.

W trakcie malowania okazało się, że czegoś nie ma i dzwoni, bo wzięłam auto i żebym po to pojechała, no ok. Zostawiłam Mikołaja i pojechałam. Będąc w sklepie dzwonię czy jeszcze czegoś potrzebuje- nie odbiera. Podjeżdżam pod dom i dzwoni, że On to jednak ma, ale potrzebuje rączki do wałka!!!! Nosz, myślałam, że wyjdę z siebie....
K. wiedział, że kupiłam jasny kolor farby, to zamiast pomalować najpierw na biało, a potem kolor, to zużyl całą farbę, a pokój wygląda jak siedem nieszczęść, bo wszystko prześwituje...
Oczywiście pojechałam po kolejną farbę....

No to się wyżaliłam...
Nie dziwię się, że Ci nerwy puściły. Kurcze... Ja pewnie, gdybym usłyszała tekst o rączce do walka, to odjechalabym w 3 sekundy i wyłączyła telefon [emoji6]. Dałabym sobie kilka godzin na ochloniecie.
FACECI...
Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiło :D fajne choć ja jestem absolutnym fanem figówki z albo sokiem pomarańczowym albo wodą smakową pomarańczową (druga wersja super do uniknięcia kaca jeżeli się planuje większą libacje) :D
Matko, ja takich wynalazków nie znam - a brzmia ciekawie [emoji3]

aim tak z mlekiem:) dodatkowo moja kuzynka obsmarowuje wnętrze szklanki miodem :)

O zesz! Dopieszczony [emoji3]

No moje Brzuchy,
Widze, ze każda ma swoje ulubione alkoholowe łakocieeee[emoji7]
Dajemy nowy temat! "Drinki, ktore wypije po..." [emoji1]

Zębolce nie pocieszylyscie mnie! Sie okaze ze mam jakis sajgon w pysku i co? 5 zebow do robienia z okazji ciazy [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Temat - bomba!

Współczuję problemów zębowych (5 to sporo.. Rozumiem, ze to tylko jakieś małe ubytki?)

Mi od zawsze bardzo niewiele wystarczało do stanu :p choć przyznam że na końcówce studiów sobie nie żałowałam .... :p to i tak nie nabyłam tolerancji, no ale czego się spodziewać jak ważyłam wtedy 41-42 góra kg :p na razie hierarchia wartości powoduje że mi alko nie brakuje ale pewnie przyjdzie ten moment :)

O rany ulubione napoje alkoholowe ymmmm, rozmarzyłam się:-) :) Ja na Święta trochę białego wina się napiłam, było super, polubiłam je dopiero po poprzedniej ciąży, tak samo cydr, nie wiem skąd mi się to wzięło heh.
Na obiad zamówiliśmy pizzę:-D Mega lenie. Do teraz jestem pełna. Skoczyliśmy też na spacer z synusiem, teraz umalowałam pazury, zamówiliśmy też zakupy on line w Tesco, jutro odbierzemy i będziemy 1,5 h do przodu. Zostawiamy malucha jutro u rodziców i jedziemy na jakiś obiad , deser i zakupy dla nas i syna, musimy się wyluzować.
A i mąż zamknął sprawę z kredytem, który ciążył na Nim od 5 lat za głupotę, mega ulga :-D

Ewcia gdyby mój miał to sam robić to nie wiem kiedy by skończył haha :p dopiero kolo maja będziemy robić remont chciałam obejrzeć narazie co jest w sklepach, rodzice powiedzieli, że nam połóż tapetę bo akurat to lubią a resztę to kogos juz mamy ;)

reklama
Aga, to ja w 3 sekundy doszłam do domu, zrobiłam awanturę jakich mało i dopiero potem zabrałam się i pojechałam z powrotem do bratowej...

Ewella, aaa, to tak można robić :-)

Do góry