reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

No moje Brzuchy,
Widze, ze każda ma swoje ulubione alkoholowe łakocieeee[emoji7]
Dajemy nowy temat! "Drinki, ktore wypije po..." [emoji1]

Zębolce nie pocieszylyscie mnie! Sie okaze ze mam jakis sajgon w pysku i co? 5 zebow do robienia z okazji ciazy [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486749489-aaaaaa.jpeg

Takie cudo upolowali moi chłopcy jak wysłałam ich po składniki na sałatke!!!!!
Wszędzie te sowy!!!!! [emoji13]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny:)
Czy mogę się dołączyć do was?:) Jestem w 19tc, termin ok 8-10 lipca:)
Witaj Kasiu [emoji3].
I ja z Om mam termin na 8.07 [emoji6]

Ja dziś nie mam sił...
Pokłócilam się z K o pokoik Młodego...

W ogóle, żeby na to nie patrzeć, zabrałam Mikołaja i pojechałam do bratowej.

W trakcie malowania okazało się, że czegoś nie ma i dzwoni, bo wzięłam auto i żebym po to pojechała, no ok. Zostawiłam Mikołaja i pojechałam. Będąc w sklepie dzwonię czy jeszcze czegoś potrzebuje- nie odbiera. Podjeżdżam pod dom i dzwoni, że On to jednak ma, ale potrzebuje rączki do wałka!!!! Nosz, myślałam, że wyjdę z siebie....
K. wiedział, że kupiłam jasny kolor farby, to zamiast pomalować najpierw na biało, a potem kolor, to zużyl całą farbę, a pokój wygląda jak siedem nieszczęść, bo wszystko prześwituje...
Oczywiście pojechałam po kolejną farbę....

No to się wyżaliłam...
Nie dziwię się, że Ci nerwy puściły. Kurcze... Ja pewnie, gdybym usłyszała tekst o rączce do walka, to odjechalabym w 3 sekundy i wyłączyła telefon [emoji6]. Dałabym sobie kilka godzin na ochloniecie.
FACECI...
Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiło :D fajne choć ja jestem absolutnym fanem figówki z albo sokiem pomarańczowym albo wodą smakową pomarańczową (druga wersja super do uniknięcia kaca jeżeli się planuje większą libacje) :D
Matko, ja takich wynalazków nie znam - a brzmia ciekawie [emoji3]

aim tak z mlekiem:) dodatkowo moja kuzynka obsmarowuje wnętrze szklanki miodem :)

O zesz! Dopieszczony [emoji3]

No moje Brzuchy,
Widze, ze każda ma swoje ulubione alkoholowe łakocieeee[emoji7]
Dajemy nowy temat! "Drinki, ktore wypije po..." [emoji1]

Zębolce nie pocieszylyscie mnie! Sie okaze ze mam jakis sajgon w pysku i co? 5 zebow do robienia z okazji ciazy [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Temat - bomba!

Współczuję problemów zębowych (5 to sporo.. Rozumiem, ze to tylko jakieś małe ubytki?)

Mi od zawsze bardzo niewiele wystarczało do stanu :p choć przyznam że na końcówce studiów sobie nie żałowałam .... :p to i tak nie nabyłam tolerancji, no ale czego się spodziewać jak ważyłam wtedy 41-42 góra kg :p na razie hierarchia wartości powoduje że mi alko nie brakuje ale pewnie przyjdzie ten moment :)

O rany ulubione napoje alkoholowe ymmmm, rozmarzyłam się:-) :) Ja na Święta trochę białego wina się napiłam, było super, polubiłam je dopiero po poprzedniej ciąży, tak samo cydr, nie wiem skąd mi się to wzięło heh.
Na obiad zamówiliśmy pizzę:-D Mega lenie. Do teraz jestem pełna. Skoczyliśmy też na spacer z synusiem, teraz umalowałam pazury, zamówiliśmy też zakupy on line w Tesco, jutro odbierzemy i będziemy 1,5 h do przodu. Zostawiamy malucha jutro u rodziców i jedziemy na jakiś obiad , deser i zakupy dla nas i syna, musimy się wyluzować.
A i mąż zamknął sprawę z kredytem, który ciążył na Nim od 5 lat za głupotę, mega ulga :-D

Ewcia gdyby mój miał to sam robić to nie wiem kiedy by skończył haha :p dopiero kolo maja będziemy robić remont chciałam obejrzeć narazie co jest w sklepach, rodzice powiedzieli, że nam połóż tapetę bo akurat to lubią a resztę to kogos juz mamy ;)

reklama
Aga, to ja w 3 sekundy doszłam do domu, zrobiłam awanturę jakich mało i dopiero potem zabrałam się i pojechałam z powrotem do bratowej...

Ewella, aaa, to tak można robić :-)

Do góry