O tak te teorie też słyszałam często dobra jestTo nasza Zosia chyba ma niedobór resweratrolu, bo za czerwone wino dałabym sie pokrobić Pewnie wrodzi się do taty - sommeliera
Rzeczywiście mądre teorie, z pogranicza tych, żeby nie rzucać palenia drastycznie, bo to szok dla organizmu... A dla dzieciątka w brzuchu nikotyna pewnie nie jest szokiem...
reklama
Czesc
Ja juz po wizycie. Lekarz dzisiaj chyba wszystkich po lebkach sprawdzał..
Pomierzyl i spr. Macice tylko.
Płeć określi za dwa tygodnie.
Znowu tyle czekania...
Karoo bardzo mi przykro z powodu kolezanki.. az ciarki przechodza..
A córcia bardzo mądra i rozważna
Zastanawiałam się właśnie czy takie 0% piwko mogę walnąć. Teraz to mi tylko ochoty narobiłyście
A papierosy rzucilam od razu jak tylko podejrzewałam, ze jestem w ciąży. Dobrze ze nie kopcilam jak lokomotywa wiec bez większego problemu mi to przyszlo.
Ja juz po wizycie. Lekarz dzisiaj chyba wszystkich po lebkach sprawdzał..
Pomierzyl i spr. Macice tylko.
Płeć określi za dwa tygodnie.
Znowu tyle czekania...
Karoo bardzo mi przykro z powodu kolezanki.. az ciarki przechodza..
A córcia bardzo mądra i rozważna
Zastanawiałam się właśnie czy takie 0% piwko mogę walnąć. Teraz to mi tylko ochoty narobiłyście
A papierosy rzucilam od razu jak tylko podejrzewałam, ze jestem w ciąży. Dobrze ze nie kopcilam jak lokomotywa wiec bez większego problemu mi to przyszlo.
D
Deleted member 134305
Gość
Te dziewczyny ktore pala w ciazy po prostu bym ubiła młotkiem chyba, ostatnio jechałam autem i patrze, idzie z wielkim brzuchem baba i kopci fajke...kurcze ciaza trwa tylko 9 miesiecy a to co robimy ze soba w ciazy moze rzutowac na całe dalsze zycie człowieka- naszego dziecka, na niektore choroby oczywiscie nie mamy wpływu, ale palenie czy picie w ciazy zalezy tylko od nas.
Hejka
Co do piwa typu lech free ja pije od czasu do czasu lekarka mowila ze wiecej alkoholu z kefiru albo jablka sobie dostarcze wiec raz za kiedy sie napije.Ale nic innego bym nie wziela.Papierosow nigdy nie palilam wiec nie znam problemu.
Karo o matko brak slow!!!...
Ja po zakupach ale poszalam bylam w lumpie kupilam malej spodenki.i rampersa nie.moglam sie opanowac.Potem pepco ale to bardziej do domu no i spozywka dopiero od 8 wrocilam o.0.
Co do piwa typu lech free ja pije od czasu do czasu lekarka mowila ze wiecej alkoholu z kefiru albo jablka sobie dostarcze wiec raz za kiedy sie napije.Ale nic innego bym nie wziela.Papierosow nigdy nie palilam wiec nie znam problemu.
Karo o matko brak slow!!!...
Ja po zakupach ale poszalam bylam w lumpie kupilam malej spodenki.i rampersa nie.moglam sie opanowac.Potem pepco ale to bardziej do domu no i spozywka dopiero od 8 wrocilam o.0.
Cześć dziewczyny...
Karo - przykro słyszeć tą historię ...
Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.
ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem
Teraz wytrzymać do wieczora
Karo - przykro słyszeć tą historię ...
Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.
ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem
Teraz wytrzymać do wieczora
reklama