reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

To nasza Zosia chyba ma niedobór resweratrolu, bo za czerwone wino dałabym sie pokrobić ;) :p Pewnie wrodzi się do taty - sommeliera ;)

Rzeczywiście mądre teorie, z pogranicza tych, żeby nie rzucać palenia drastycznie, bo to szok dla organizmu... A dla dzieciątka w brzuchu nikotyna pewnie nie jest szokiem...
O tak te teorie też słyszałam często dobra jest :D

reklama
Czesc :)

Ja juz po wizycie. Lekarz dzisiaj chyba wszystkich po lebkach sprawdzał..
Pomierzyl i spr. Macice tylko.
Płeć określi za dwa tygodnie.
Znowu tyle czekania... :p

Karoo bardzo mi przykro z powodu kolezanki.. az ciarki przechodza..
A córcia bardzo mądra i rozważna :)

Zastanawiałam się właśnie czy takie 0% piwko mogę walnąć. Teraz to mi tylko ochoty narobiłyście :p
A papierosy rzucilam od razu jak tylko podejrzewałam, ze jestem w ciąży. Dobrze ze nie kopcilam jak lokomotywa wiec bez większego problemu mi to przyszlo.

Te dziewczyny ktore pala w ciazy po prostu bym ubiła młotkiem chyba, ostatnio jechałam autem i patrze, idzie z wielkim brzuchem baba i kopci fajke...kurcze ciaza trwa tylko 9 miesiecy a to co robimy ze soba w ciazy moze rzutowac na całe dalsze zycie człowieka- naszego dziecka, na niektore choroby oczywiscie nie mamy wpływu, ale palenie czy picie w ciazy zalezy tylko od nas.

Hejka

Co do piwa typu lech free ja pije od czasu do czasu lekarka mowila ze wiecej alkoholu z kefiru albo jablka sobie dostarcze wiec raz za kiedy sie napije.Ale nic innego bym nie wziela.Papierosow nigdy nie palilam wiec nie znam problemu.

Karo o matko brak slow!!!...

Ja po zakupach ale poszalam :D bylam w lumpie kupilam malej spodenki.i rampersa nie.moglam sie opanowac.Potem pepco ale to bardziej do domu no i spozywka dopiero od 8 wrocilam o.0.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka ja od 10 na zakupach. Kupiłam małemu parę ciuchów i córce buty i majtasy l. Dla siebie kilka drobiazgów , czekam na chinczyka i spadam do domu bo zaraz musze Lenie odebrać :) cały dzień poza domem :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Cześć dziewczyny...

Karo - przykro słyszeć tą historię ...

Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.

ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem :)

Teraz wytrzymać do wieczora :)

Dziękuje :)

Własnie wcinam czekoladę i chyba czuje delikatne kopniaczki :)

Już mi się tak od kilku dni dobrych wydaje, że maleństwo się uaktywniło :) polowa 17 tygodnia ...to chyba raczej już to :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Obudziłam się z bólem gardła i ramienia, do tego ból lewego jajnika /pachwiny :(
Od rana leżę i nie mam zamiaru robić nic do 14. Potem muszę na obiad kopytka wyczarować ;)

Do góry