reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny! :)
Tyle tu smarowałam do Was i wszystko poszlo w piz** :p

ZDRÓWKA dziewczyny!!
Tyle kurestwa teraz w powietrzu, ze az strach.
Mnie to na początku ciąży złapała jakaś wirusówka i cały dzień porcelana byla moja. Na szczęście to były jedne jedyne wymioty jak dotąd :p gdyby nie brak okresu i wizyty u lekarza to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem :p no dobra.. teraz dochodzi juz widoczny brzuszek :)

Zazdroszczę Wam tych kopniaczków :)
Ja jeszcze trochę musze poczekać :)

W piątek idę na wizyte. Ciekawe czy moje maleństwo pokaże co ma miedzy nóżkami :)

Pozdrawiam! Miłego dnia życzę :) mimo ponurej pogody dużo uśmiechu!

reklama
Teczowa dzieki, w sumie racja, ja akurat aplikuje tym patyczkiem, ale wiadomo, ze super sterylny raczej nie jest...no nic bede prosiłą o lutke podjezykowa, to w sumie juz prawie 15 tc, wiec moze nie zaszkodzi...
A co do szczepien to nas zaszczepili dopiero przed wyjsciem do domu, czyli w 10 dobie, ale moj to wczesniak, wiec tez napewno było to przedwczesne szczepienie

Hejka

Pierogi uuuwwielbiam ,ale nigdy nie robiłam, może już na l4 się zmobilizuje

Tymuniek nie przejmuj się, napewno nie przegapisz ani polowkowego ani kopniaczkow, cierpliwości [emoji5]

Aim czekam z niecierpliwością na wykład, super , że wracasz do żywych [emoji106] na szczęście mnie nigdy wirusy nie łapią, jak coś Fifi przynosi to tylko męża bierze [emoji4]

Morela zdrówka

Kasiulka teraz jedziemy pierwszy raz na Czarną Górę to chyba jest w Stroniach Śląskich [emoji20] a na pierwszy tydzień ferii do Białki

Dziewczyny jest szczepionka na żółtaczkę, czyli ta robiona w pierwszej dobie, która nie zawiera rtęci. Jest ona niestety w 100 % odpłatna i rodzice muszą ja sami kupić i dostarczyć do szpitala. Wiąże się to również z tym,m że później cześć szczepionek także trzeba kupować samemu aby zachować ciągłość tego samego czynnika aktywnego.
Engerix się nazywa

Aim może wiesz coś więcej w tym temacie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka na remont domu też bierzemy kredyt, więc remont zrobimy od razu w całości. Niestety nie dałoby rady zrobić go na raty, nie pomieścilibyśmy się wszyscy: 3 dzieci, 2 babcie i ja, w porywach jeszcze mąż. Na szczęście mąż będzie wszystko robił sam z bratem.

Co do luteiny, biorę ją od początku ciąży i tym razem nic się nie przyplątało do mnie, ale w ciąży z Igorem strasznie mnie luteina podrażniała. Podobno luteina często powoduje swędzenie, pieczenie i upławy. Lutinus za to nie stwarza takich problemów, ale jest o wiele droższy.

.
Joanna gratuluje 8cm szczęścia i umowy! Oby szło gładko! A ciśnieniem sie nie martw, popatrz sobie w domu pare razy. Moze masz syndrom białego fartucha ;)

Nigdy takiego syndromu nie miałam. Nawet wydawało mi się wczoraj, że spokojna jestem. Zobaczymy. Wczoraj cały wieczór i noc strasznie bolała mnie głowa. Dopiero nad ranem odpuściło. Apapu nawet nie brałam, bo na bóle głowy u mnie nie działa.

Dziewczyny macie racje żeby się nie bać to była moja pierwsza wizyta dlatego miałam takiego stresa ech rzeczywiście napiszę sobie karteczkę z pytaniami następnym razem:)
Ja borykam się z cukrzycą i nie mam pomysłu na obiad:( muszę uważać na to co jem wrrr no a u was co dziś na obiadek:)

Dziewczyny macie racje żeby się nie bać to była moja pierwsza wizyta dlatego miałam takiego stresa ech rzeczywiście napiszę sobie karteczkę z pytaniami następnym razem:)
Ja borykam się z cukrzycą i nie mam pomysłu na obiad:( muszę uważać na to co jem wrrr no a u was co dziś na obiadek:)
zobacz na pdf może Cię coś zainspiruje ;)

Załączniki

• dietakarowa.PDF
    261,1 KB · Wyświetleń: 474
Tęczowa to z mojego szpitala
Tymuniek odpal sobie kwestie smaku i tam masz zakładkę fit. Na jdlonomii są zdrowe przepisy. Oczywiście jak nie jestes weganka to sobie stosuj produkty odzwierzęce. U mnie dziś ryba, ryż i fasolka szparagowa

reklama
Do góry