reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga myśle, ze film sie spodoba zwłaszcza, ze to ma byc forma luźnego filmu. Dechu nie zapiera jak dla mnie, nie miałam poczucia ze kiedy będę chciała obejrzeć go jeszcze raz, ale na pewno nie było to zmarnowane 2h :D

reklama
Dziewczyny ja mam z kolei pytanie z serii krępujących, do tych co biora luteine- a więc wczesniej brałam lutinus, od 1,5 tygodnia biore zwykła luteine i niestety bardzo mocno mnie podrazniła, mam tez niefajne upławy, czy ktoras tez tak ma/miała? Gin mam jutro, ale jest na tyle zle, ze zastanawiam sie czy dzis w ogole to brac...

Tęczowa - rozumiem i nie neguje [emoji5].
Moja mama wczoraj mnie "pocieszala", że jej SM nie jest genetyczny, chciałabym w to wierzyć (i nie myślę tu o sobie, ale swoich dzieciach).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga ponoć, ale już powoli to wykluczają, bo mają robić badania . jakieś tam specjalistyczne, na grupie gdzie są takie przypadki takie jak Ty czy ja . Nie jest to potwierdzone, ale odpowiada za to jakiś gen który pewnie mamy wspólny.

Dziewczyny ja mam z kolei pytanie z serii krępujących, do tych co biora luteine- a więc wczesniej brałam lutinus, od 1,5 tygodnia biore zwykła luteine i niestety bardzo mocno mnie podrazniła, mam tez niefajne upławy, czy ktoras tez tak ma/miała? Gin mam jutro, ale jest na tyle zle, ze zastanawiam sie czy dzis w ogole to brac...
ja biorę luteinę od początku i nie mam upławów. Oczywiście tabletka nie rozpuszcza się całkowicie i " wylewa się" to co się nie wchłonie, ale wiem że to na pewno tabletka, bo ma w środku grudki z tabletki i kolor biały/ delikatnie kremowy . A Ty jaki masz kolor tych upławów? może to tylko to co u mnie?

Teczowa spokojnie jaka burza ja doskonale Cie rozumiem.moj szwagier tez nie szczepi swoich dzieci ze wzgledu na to ze jego zony siostra tez jest powaznie chora i stwierdzono ze to po szzepieniu , mowia ze ta szzepionka w pierwszej dobie jest najgorsza bo w sumie robiona na zasadzie albo sie uda albo nie i bedzie jakas szkoda dla dziecka. Najbardziej wkurza mnie to ze przed szczepieniem.to my podpisujemy zgode i bierzemy na siebie odpowiedzialnosc za to szczepienie.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Teczowa spokojnie jaka burza ja doskonale Cie rozumiem.moj szwagier tez nie szczepi swoich dzieci ze wzgledu na to ze jego zony siostra tez jest powaznie chora i stwierdzono ze to po szzepieniu , mowia ze ta szzepionka w pierwszej dobie jest najgorsza bo w sumie robiona na zasadzie albo sie uda albo nie i bedzie jakas szkoda dla dziecka. Najbardziej wkurza mnie to ze przed szczepieniem.to my podpisujemy zgode i bierzemy na siebie odpowiedzialnosc za to szczepienie.

Wendy właśnie o to chodzi :/ ja idę do porodu z oświadczeniem, że nie pozwalam na szczepienie i nie mogą mi dziecka tknąć

I nie tkna spokojnie , co najwyzej nagadaja Ci troche zebys zmienila zdanie postrasza konsekwencjami i tyle. Ale decyzja jest tylko Twoja i misza ja uszanowac.

ja biorę luteinę od początku i nie mam upławów. Oczywiście tabletka nie rozpuszcza się całkowicie i " wylewa się" to co się nie wchłonie, ale wiem że to na pewno tabletka, bo ma w środku grudki z tabletki i kolor biały/ delikatnie kremowy . A Ty jaki masz kolor tych upławów? może to tylko to co u mnie?

Tabletka mi sie rozupuszcza rano/do południa wiec to widze akurat, ze to ona, ale cały dzien mam zolte upławy, mocno zolte, a na wieczor wodniste :/ od kilku dni sie bardzo nasiloło, infekcji nie mialam gdzie ani jak za bardzo złapac, wiec mysle, ze to tabletka cos mogla spowodowac ehh

reklama
hmm te żółte to nie wiem kurde... ale wodniste to mi ginka mówiła, że normalne po luteinie. Infekcję to można przy luteinie złapać łatwo, bo wiadomo pcha się tam palca i chociaż umyje się dobrze ręce to różnie może być :/

Do góry