reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymulek ja cale szczescie nie musze pilnowac diety i gotuje co mi na mysl pzyjdzie dzis kurczak po chinsku z ryzem i krupnik dla dzieciakow no i Starszemu cos musze zrobic bo krolewicz chinczyka nie lubi maskara[emoji12]
Kasiulka a fasolka to mrozona rozumiem ja jakos nie nauczona kupowac mrozonki a ponoc zachowuja wartosci odzywcze,a fasolke uwielbiam w sezonie moge jesc kilogramami :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Edit
Sorrki kupuje mrozone warzywa do chinczyka jestem leniwa i nie chce mi sie ich kroic w slupki [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Engerixem byłam nawet ja szczepiona ale bez wiedzy że to jest coś lepszego bo bezrtęciowe. Chyba 3 dychy jedna dawka kosztowała.

Moje wracanie do żywych trochę przystosowało bo strasznie słaba jestem nawet tel jest wyzwaniem ;/

Joanna tak wlasnie myslalam, ze jest to jednak duzo gorszy progesteron, po lutinusie super, nic mi nie bylo, co prawda teraz mialam recepte tez na niego, ale objechalam kilka aptek i nigdzie nie było, nawet w hurtowniach do zamowienia :/
Z remontem jesli maz robi to super, napewno sa mniejsze koszta, zalezy tez jakie przerobki chcecie robic, czy tylko malowanie i nowe płytki, czy wyburzanie wszystkiego w srodku :D:D

AIM niestety dzien po tak jest :/ odpoczywaj i nabieraj sił!! Przede wszystkim pij cos z elektrolitami

Ja nad ta szczepionka w pierwszej dobie tez myslalam,ale ostatecznie zrezygnowalam z zakupy nie pamietam ceny ale chyba byla sporo drozsza niz 3 dychy ;)
Aim odpoczywaj ostry maraton przebylas.

Hej

Truskawka a do kiedy masz brac luteine? Ja bralam do 15 tc tez mialam ciagle uplawy i Bog wie co nienawidze globulek dowcipnych...

Joanna gratuluje umowy i wizyty:-) kiedy ruszacie z remontem.Moj tez zlota raczka sam teraz remontuje.:-)

Co do szczepionek uwazam ze rodzic powinien miec wybor czy chce szczepic czy nie.Nie powinno byc nagonki i juz.
Slyszalyscie ze od 2017 nasze dzieci beda szczepione obowiazkowo na pneumo.

Co do filmow nie dla mnie La lalanad ja.lubie filmy gdzie sie zabijaja, gwalca ewentualnie jacyc psychole sa:D teraz wie wybieram z przyjaciolka na Split.

Ja dzis na obiad ogorkowa i racuchy z jablkami:-)

010igov35ye70zfx.png

Ja się engerixem szczepiłam jakieś 10 lat temu to może ceny były inne, teraz takie są ( już nie ucinałam reszty)

Załączniki

• Screenshot_20170125-113132.png
    Screenshot_20170125-113132.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 64
To nie drogo faktycznie nie wiem dlaczego ja mam zakodowane ze to kolo.kilku stow kosztowalo w aptece moze mam jakas amnezje i cos sobie wmowilam sama nie wiem pewnie tak. Ale pewne jest to ze w koncu szczepilam normala i nie kupowalam.

Maziajka chyba do konca bede juz to dziadostwo musiala brac, pewnie bede skazana na ten drogi lutinus :/ ale jak ma to pomoc dzidziusiowi to to jest najwazniejsze...

Co do pneumokoków to my szczepilismy młodego, bo jako wczesniak mial darmowe i zalecane i powiem Wam, ze w ogole nie choruje na zadne zapalenia oskrzeli, płuc (co jest czeste u wczesniakow), zawsze wszelkie infekcje się zatrzymuja na gornych drogach oddechowych i nie idzie to dalej.

reklama
Dzień dobry, nadrobilam kilkanaście stron, uff...

Zdrówka dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i miłego popołudnia życzę!!!

Mnie wieczorem dopadła mega migrena, odleciałam z bólu dosłownie :(

Miała fajny sen, że brzuch mi mocno falował. Nagrywałam to na telefonie ale potem nie mogłam znaleźć tego nagrania ;)

Maluchy od wczoraj znów cicho siedzą :errr:. Chyba lubią testować moje nerwy :baffled:

Do góry