reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymulek ja cale szczescie nie musze pilnowac diety i gotuje co mi na mysl pzyjdzie dzis kurczak po chinsku z ryzem i krupnik dla dzieciakow no i Starszemu cos musze zrobic bo krolewicz chinczyka nie lubi maskara[emoji12]
Kasiulka a fasolka to mrozona rozumiem ja jakos nie nauczona kupowac mrozonki a ponoc zachowuja wartosci odzywcze,a fasolke uwielbiam w sezonie moge jesc kilogramami :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Edit
Sorrki kupuje mrozone warzywa do chinczyka jestem leniwa i nie chce mi sie ich kroic w slupki [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Engerixem byłam nawet ja szczepiona ale bez wiedzy że to jest coś lepszego bo bezrtęciowe. Chyba 3 dychy jedna dawka kosztowała.

Moje wracanie do żywych trochę przystosowało bo strasznie słaba jestem nawet tel jest wyzwaniem ;/

Joanna tak wlasnie myslalam, ze jest to jednak duzo gorszy progesteron, po lutinusie super, nic mi nie bylo, co prawda teraz mialam recepte tez na niego, ale objechalam kilka aptek i nigdzie nie było, nawet w hurtowniach do zamowienia :/
Z remontem jesli maz robi to super, napewno sa mniejsze koszta, zalezy tez jakie przerobki chcecie robic, czy tylko malowanie i nowe płytki, czy wyburzanie wszystkiego w srodku :D:D

AIM niestety dzien po tak jest :/ odpoczywaj i nabieraj sił!! Przede wszystkim pij cos z elektrolitami

Ja nad ta szczepionka w pierwszej dobie tez myslalam,ale ostatecznie zrezygnowalam z zakupy nie pamietam ceny ale chyba byla sporo drozsza niz 3 dychy ;)
Aim odpoczywaj ostry maraton przebylas.

Hej

Truskawka a do kiedy masz brac luteine? Ja bralam do 15 tc tez mialam ciagle uplawy i Bog wie co nienawidze globulek dowcipnych...

Joanna gratuluje umowy i wizyty:-) kiedy ruszacie z remontem.Moj tez zlota raczka sam teraz remontuje.:-)

Co do szczepionek uwazam ze rodzic powinien miec wybor czy chce szczepic czy nie.Nie powinno byc nagonki i juz.
Slyszalyscie ze od 2017 nasze dzieci beda szczepione obowiazkowo na pneumo.

Co do filmow nie dla mnie La lalanad ja.lubie filmy gdzie sie zabijaja, gwalca ewentualnie jacyc psychole sa:D teraz wie wybieram z przyjaciolka na Split.

Ja dzis na obiad ogorkowa i racuchy z jablkami:-)

010igov35ye70zfx.png

Ja się engerixem szczepiłam jakieś 10 lat temu to może ceny były inne, teraz takie są ( już nie ucinałam reszty)

Załączniki

• Screenshot_20170125-113132.png
    Screenshot_20170125-113132.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 61
To nie drogo faktycznie nie wiem dlaczego ja mam zakodowane ze to kolo.kilku stow kosztowalo w aptece moze mam jakas amnezje i cos sobie wmowilam sama nie wiem pewnie tak. Ale pewne jest to ze w koncu szczepilam normala i nie kupowalam.

Maziajka chyba do konca bede juz to dziadostwo musiala brac, pewnie bede skazana na ten drogi lutinus :/ ale jak ma to pomoc dzidziusiowi to to jest najwazniejsze...

Co do pneumokoków to my szczepilismy młodego, bo jako wczesniak mial darmowe i zalecane i powiem Wam, ze w ogole nie choruje na zadne zapalenia oskrzeli, płuc (co jest czeste u wczesniakow), zawsze wszelkie infekcje się zatrzymuja na gornych drogach oddechowych i nie idzie to dalej.

reklama
Dzień dobry, nadrobilam kilkanaście stron, uff...

Zdrówka dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i miłego popołudnia życzę!!!

Mnie wieczorem dopadła mega migrena, odleciałam z bólu dosłownie :(

Miała fajny sen, że brzuch mi mocno falował. Nagrywałam to na telefonie ale potem nie mogłam znaleźć tego nagrania ;)

Maluchy od wczoraj znów cicho siedzą :errr:. Chyba lubią testować moje nerwy :baffled:

Do góry