reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie i ja

Truskawka i Karolina trzymam kciuki za wizyty.Harmony sa i u nas w niemczech robione.Kosztuja 300 Euro

Aga ja przy przeziebieniu mialam takie plamienia z nosa jak mocno i czesto smarkalam. Ale ta Fontanna niepokojaca

Bulkasia super gratuluje kopniakow.ja tez od czasu Do czasu Dostaje kopniaka lekkiego

Morela, Wendy,Joanna kciuki za wizyty

Za zaraz myje wlosy i lece Do pracy i tqk Do 20-stej. Troche kreci Mi sie w glowie dzisiaj oby to przeszlo

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Aga myślałam, że więcej tej krwi miałaś. W takim razie faktycznie też bym się nie przejęła.

Ciekawe jak to z naszymi brzdącami będzie hehe, pewnie się czegoś dzisiaj dowiem, wiadomo, że nie na 100%, ale jednak. Mojej siostrze na tym etapie ciąży już powiedział płeć - dziewczynka. Siostra jest jakieś 4-5 tygodni przede mną.

Morela, Wendy- trzymam kciuki. Ja mam prenatalne na 15 dzis, siedze poki co w pracy i miejsca sobie znalezc nie moge...

Aga- uwazaj, z zatokami to nie przelewki. Kolezanka w ciazy tez z tym walczyla, zalecili jej inhalacje ale z miesiac trwal jej powrot do zdrowia, Tobie zycze szybszej rekonwalescencji.

Tak piszecie o plci swoich maluchow, ze i mi sie myslenie wlaczylo. Wszyscy w rodzinie zycza nam chlopca, bo u nas istny babiniec (i z mojej strony i ze strony mojego G). Ciekawe czy cos bedzie wiadomo po tych badaniach dzisiejszych ;)

Vicarika masakra z zylam wspolczuje mi pobrala 4 fiolki szybko i sprawnie a czekalam ok godziny wiec widze ze nie bylo najgorzej teraz jem sniadanko i jade na usg pozatym ze rozbolala mnie glowa z nerwow i glodu to jest ok, choc stresik lekki jest ;)
Dziekuje za kciukasy
Morela [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy - zjedz coś słodkiego przed usg (ponoć bardziej pobudza dziecia - takie w każdym razie mialam zalecenie pomiędzy moimi usg prenatalnymi, bo na 1 usg zaspokojne to moje dziecio było) [emoji6].

Karo - współczuję tej pracy do wieczora :-(. Mam nadzieję, że ten kreciolek w główce zaraz minie.

Maniek - ja jestem przewlekle zatokowa... Stąd już olewam niektóre swoje stany :p ;-). Powinnam mieć TK zrobione, i pewnie kiedyś się doczekam. Do tej pory zawsze antybiotyki brałam + wszelkie krople i aerozole. A teraz to wszystko jest niewskazane. Póki mnie kości nie łamią i czachy nie rozrywa - daje rade :-)

Vicarika - kurcze, a nie możesz poprosić o większą igłę? Ja mam genetycznie słabe żyły, i w ogóle ciężko znaleźć jakąś konkretną. Ale o dziwo już dwukrotnie w trakcie ciąży bezproblemowo mi pobrano (ale wcześniej zgłosilam problem i poprosiłam o grubsza igłę).
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania i same dobre wiadomości :)
ja dopiero na 14.30 mam wizytę u gin. A później jeszcze wizyta u endokrynologa

Super że już niektóre czujecie kopniecia ja juz się doczekać nie umie u siebie ;)

Miłego dnia :*

Dzięki za kciuki. Na razie jest wszytko ok a wyniki pappy 24.01.

Na usg wygląda wszystko super. Dzidz ma 7cm NT 1.3 serducho biło 163. Doktor obstawia chłopaka ale bardziej pewny będzie gdzieś ok 16 tyg :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Super Morela - gratuluję [emoji3]

Wyniki pappy masz w moje urodziny - więc będą z pewnością bardzo dobre [emoji3]

reklama
Wendy - zjedz coś słodkiego przed usg (ponoć bardziej pobudza dziecia - takie w każdym razie mialam zalecenie pomiędzy moimi usg prenatalnymi, bo na 1 usg zaspokojne to moje dziecio było) [emoji6].

Karo - współczuję tej pracy do wieczora :-(. Mam nadzieję, że ten kreciolek w główce zaraz minie.

Maniek - ja jestem przewlekle zatokowa... Stąd już olewam niektóre swoje stany :p ;-). Powinnam mieć TK zrobione, i pewnie kiedyś się doczekam. Do tej pory zawsze antybiotyki brałam + wszelkie krople i aerozole. A teraz to wszystko jest niewskazane. Póki mnie kości nie łamią i czachy nie rozrywa - daje rade :-)

Vicarika - kurcze, a nie możesz poprosić o większą igłę? Ja mam genetycznie słabe żyły, i w ogóle ciężko znaleźć jakąś konkretną. Ale o dziwo już dwukrotnie w trakcie ciąży bezproblemowo mi pobrano (ale wcześniej zgłosilam problem i poprosiłam o grubsza igłę).

Kurcze ale ciekawe, nie słyszałam o tym, że grubsza igła to łatwiej przy słabych żyłach, warto zapamiętać :)

Do góry