Aga hihi aż zabawnie. Początkowo bałam się tej różnicy no i Judi poplakala się, że chłopak będzie.. Teraz?? Świata bez siebie nie widzą. Ona jest dumna, że może coś z nim porobić zająć się pomóc, ma towrzystwo bo 2 latek to juz duży dzieciak a on ją ubostwia. Czeka aż wróci do domu, czy od koleżanki aż się pibawia i mogą być nawet pet shopy czy pony, byle razem. Wiem, że to chwilowe.. W przyszłym roku nowa szkoła i znajomi.. Zacznie starsze życie.. Ale wtedy będzie mala i on nie zostanie sam, jak kiedyś Judyta..
Co do nóg, tez przestawiam ale to z powodu cierpniecia.
Maziajka kuchnia mega ważna rzecz. Wstawisz tym razem zmyware??
Kasiulka nie wiem.. Cukier mam w normie ponoć.. A o hemoglobine nie pytalam.. Nie pomyślałam.. Ale mogę zapytać. Wyniki z glukozy w tym tygodniu, będą dzwonić jak będą źle.
Mam sprawdzana gluko przez tycie i samopoczucie i mocne obciążenie w rodzinie, babcie i dziadkowie z obu stron pkus ciotki i prą babcie, obecnie matka.
Ewcia Ty odpoczywaj, nie ma co nadrabiać.
AIM mam nadzieje, ze jednak szybko się poprawi i nie będziesz potrzebować konsultacji.
Oo doczytalam. Może uda się szybko umówić do tego specjalisty
Truskawka to przez nerwy i cięższy okres?? Bardzo to przykre.. Nie znosze kłótni z moim, mocno mnie to dotyka. Dobrze, jak umiesz się odciąć od tego i odstresowac. Jutro będzie lepiej.
Ika pij syropy na zgage, działają dobrze. Tez miewam od dawna jak w każdej ciazy. Nie mogę przelykac bo rozrywa mnie w klacie :/
Pola i jak??
Misia gratki chłopaka!!
Joanna w końcu się odezwalas. Daj jutro znać koniecznie po wizycie. Będzie dobrze.