Karolina2412
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mi zalecił. Jak miałam prenatalne i pappe to wpisala mi kosć nosowa nie badana, i przeziernoś karkowa 2,3 stąd ryzyko wyszło mi skorygowane 1:365 cokowliek to znaczy. Powiedziała że gdyby nie to że ma skończone 35 lat to by mi nie zalacała, ale dla pewności jeśli bym miała taką możliwość zrobić badanie nieinwazyjne byłoby dobrze, więc zrobiłam. Tego dnia co mi krew pobierali do testu rano zaczęłam plamc na brązowo to było 3 dni po prenatalnym. Niestety nie było mojego lekarza, więc badał mnie inny przezierność karkowa wyszła 1,7 w najgrubszym miejscu powiedział , że bardzo dobrze i że kość nosowa jest dobrze widoczna . Czekam na wyniki chociaż 10 ml mojej krwi jest w stanach heheHej dziewczyny
U mnie kocioł w pracy, ale podczytuje Was
My bylismy w koncu na sylwestra u znajomych i bardzo fajnie było, nawet dobrze sie czułam
Aga tez sie usmialam z rzygadełka mnie na szczescie wymioty w pracy nie łapią, zreszta niestety nie siedze sama w pokoju wiec ciezko by bylo to zrobic przy kolezance hahaha a co do remontu to my tez nie mamy jeszcze wszystkiego w domu wykonczonego, hmm biedny bedzie moj m. jak mnie zlapie "wycie gniazda". Na razie nie wiem czemu ale mam fazę na kwiaty, pokupowałam troche do doniczek i sadziłam kilka dni temu
Karolina a moge zapytac czemu robilas test harmony? byly jakies wskazania czy tak dla spokoju swojego chciałas zrobic? Pytam bo sama rozwazam nifty, ale w sobote prenatalne i zobaczymy co to wyjdzie na nich.
Tea trzymam kciuki, teraz napewno bedzie dobrze i mam nadzieje, ze dzidzius bedzie w 100% zdrowy
Kasiulka zazdroszcze ruchów, tez sie juz tego nie moge doczekac, ale pewnie jeszcze z miesiac