Aga kupowalas nuz kiedyś takie vouchery? Tez chcialabym dla mojego ale się boje, że to jakieś niewypaly oszukane. Jakoś z lenistwa nigdy nie chciało mi się sprawdzić recenzji
Nie wiem czy bym potrafiła tak mojego wypuszczać, nie dość, że go brak to jeszcze strach. Ale przyzwyczajenie tez swoje robi, fajna sprawa. Cora juz jeździła z mezem?
Tort możesz zrobić ładny i prosty a szybki. Tu z piekarni są dziadostwa ale w Pl można pyszne kupić, normalne a nie sam cukier.
Dex na motor może w przyszłym roku.. Od 18m świetnie sobie radzi na biegowce, marzy się mu motor elektryczny. Spalinowy myślę od 4-5 roku bo to juz strach i na pewno na tor bym chciaka go dać. Z quadem byłoby łatwiej. Teraz ma taki 3 kolowiec elektryczny 6V i wlecze się, nie jest zadowolony z prędkości
ale zas 12V są duże i nie sięga nogami do pedala..
Karolina a czemu się tak tego harmony boisz?? Nie pamiętam być pisała, że masz jakieś ciężkie przejścia albo podejrzenia,,
Łez ile możesz i odpoczywaj. Dobrze, że mimo tych plamien wszystko dobrze.
Maziajka powodzenia z remontem, u nas kiedyś ciagle bo zawsze mi nie pasowało i trzeba było przestawiać. Ryby powiadasz. Tu też to popularne jest. Mój w Pl jeździł na ryby, tu nie,
My wciąż przed przeprowadzka haha i pełnym remontem nowego domu.
Morela haha
smieszniento brzmi.
Bulkaaasia powodzenia, choc mwiedzialas na co się piszesz
Tea będzie dobrze. Nasza mała tez była chora.. Nie wierzę, by można było dwa razy przez taki sam dramat przechodzić.
Powiem Wam mam stresa..wyników dalej nie ma, za dwa dni Płeć.. I data..4 idę się dowiedzieć a to juz będzie 7m odkąd nie ma mojego cudu.. I znowu wszystko się tak zbiega jak wtedy.. Jednak czuje, ze będzie dobrze.
Karolina to Ty?? Piękna dziewczyna z ciebie.
Ania ooo szczesciaro. Marzyłam by w tym wieku mieć już dzieci i to jeszcze w jaknajkrotszym odstepie czasu. Jak się czujesz? Planujesz pracować do końca ciazy? Czekamy na brzuszek
Karolina doczytalam.. Usg to tylko usg, pappa tak samo. Co z sercem? Fala zwrotna? Jakieś dodatki?
Czekam na wyniki jak nie mam nifty ale myślę, że nie będzie konieczne, w pappe nie wierzę.
Masz małe ryzyko.. To 1 do ponad 300..
Żonagraja jak dzis z głową? U mnie bez zmian i paracetamol nie pomaga.. Coś okropnego..
Ogarnelam dzis i wszystkie ozdoby Posprzatalam. Choinkę, sypialnie, u mlodego, salon kuchnia przedpokój schody okna lampki no wsio. Mam przygotowane do jutrzejszego sprzątania. W domu się śmiejemy, że jak przy przeprowadzce pustka nagle.
Dokonczylam druga część piernika i gammon zrobiony na obiad z kluskamimslaskimi i surówka akurat niedomowa haha.
Na jutro pulled pork. Tylko brioszki musze upiec.
Jutro synek zaczyna przedszkole.
Zrobiłam 20 przysiadow. Planuje jeszcze raz tyle. Od dziś mecze nogi i tylek bo powiem Wam, nie wiem co jest ale poroslam mega k celulitu od groma się pojawiło.
Idę prasować