reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Sarat tez mam jutro prenatalne i takie same odczucia strach i ekscytacja że zobaczę dzidzi :) będzie dobrze !

Maziajka prenatalne mam u tego samego lekarza co ty z tego co pamiętam dr. Zieliński

reklama
Pola- ja tez sie naczytalam i zaluje. Czasem chyba lepiej wiedziec mniej i zaoszczedzic sobie wyobrazen i niepotrzebnych emocji.

Ewella tak ja tez u niego mialam on jest bardzo dobrym specjalista od prenatalnych:-) ma chyba z 8 jakis specjalistycznych certyfikatow.Trzymam kciuki! Pewnie plec tez Ci poda! O ktorej masz wizyte? Od razu po mi sie tu melduj:p

Megan jeszcze czas na ruchy.masz tymbardziej ze to 1 w kolejnej ciazy szybciej sie czuje.Moze dlatego ze sie wie ze to to:D

Lilith a Ty jak zwykle mnie zawstydzasz! Ty to perfekcyjna Pania domu powinnas prowadzic a nie jakas Rozenek:D

Maniek gratki wizyty:-)

010igov3fkey3mez.png

Lilith - no proszę Cię... Takie wypasione cukrem zdjęcie - mniam.

Nie kupowałam wcześniej voucherow na tego typu sprzęt. W przypadku tego gyrocoptera to akurat nie będzie ciężka sprawa - bo prowadzi go gościu w naszych okolicach. Koleżanka z pracy zrobiła identyczny prezent swojemu mężowi 2 lata temu - więc idę na lekką łatwiznę - recenzje mam z 1 ręki.
Podczas pobytu w Krakowie wykorzystaliśmy voucher na gokarty - ale wcześniej opinie były sprawdzone odnośnie toru (szczególnie, że młode też jeździły z chłopcami).
Podziwiam Waszą odwagę w stosunku do Dexa, jednak inaczej jest jak dziecko jest pasażerem (jak moja) a inaczej jak samo prowadzi jakiś sprzecior z motorem (nie mam na myśli aktualnego akumulatorka [emoji6]).

Moja Młoda jeździ z M quadem - ale nie dosiega do wszystkiego, więc zawsze jest to wspólna wyprawa.
M chce jej kupić mini quada - ale sceptycznie do tego podchodzę.
Zresztą ona jest z tych ostrożnych, także wiem, że szaleć nie będzie.

Maniek - gratuluję dzisiejszej wizyty, i trzymam kciuki za tą, która będzie za tydzień [emoji5].
Z tym czytaniem - szczególnie po nie wiadomo jakich stronach - lepiej uważac, i na wszystko brać dystans [emoji6]
A odpoczynek - hmmm - nie ma co sie sprzeczac z lekarzem - jak jest zalecenie - to trzeba się do niego odpowiednio odnieść [emoji6]

Sarat - bidulo.. Współczuję problemów zebowych.. Potrafią nieźle dobić :-(

Sarat, ewella - powodzenia na jutrzejszych badaniach :-)

Luandzia - cieszę się, że nastąpiła poprawa :-)

Kasiulka - i ja jestem domowa dresiara [emoji6]
Nie kombinuj z tym aktywnym odpoczynkiem żebyś nie przesadzila [emoji6][emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka dopiero na 20.10 do tej godziny oszaleje chyba haha ;) no też liczę że poznam juz płeć tak jak Wy :) no to dobrze że jest tak dobry jak piszesz :)
Juz się doczekać nie umie i napisze od razu po wizycie :)

Nóż qurwa!!! Przy podcieraniu krew, brzuch od rana @ ból, ehhh.:hmm::hmm::hmm:
Dzwoniłam do ginka, mam leżeć a jak jutro będzie to samo to mam zwiększyć lutke na 3xdziennie.
Załamana jestem :hmm::hmm::hmm:

reklama
Bulkaasia wspolczuje....i jeszcze jutro masz zaplanowana podroz dluga...postaraj sie dzis juz lezec plackiem jak tylko masz taka mozliwosc..przesylam duzo pozytywnej energii, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Do góry