reklama
Ewella tak ja tez u niego mialam on jest bardzo dobrym specjalista od prenatalnych:-) ma chyba z 8 jakis specjalistycznych certyfikatow.Trzymam kciuki! Pewnie plec tez Ci poda! O ktorej masz wizyte? Od razu po mi sie tu melduj
Megan jeszcze czas na ruchy.masz tymbardziej ze to 1 w kolejnej ciazy szybciej sie czuje.Moze dlatego ze sie wie ze to to
Lilith a Ty jak zwykle mnie zawstydzasz! Ty to perfekcyjna Pania domu powinnas prowadzic a nie jakas Rozenek
Maniek gratki wizyty:-)
Megan jeszcze czas na ruchy.masz tymbardziej ze to 1 w kolejnej ciazy szybciej sie czuje.Moze dlatego ze sie wie ze to to
Lilith a Ty jak zwykle mnie zawstydzasz! Ty to perfekcyjna Pania domu powinnas prowadzic a nie jakas Rozenek
Maniek gratki wizyty:-)
Lilith - no proszę Cię... Takie wypasione cukrem zdjęcie - mniam.
Nie kupowałam wcześniej voucherow na tego typu sprzęt. W przypadku tego gyrocoptera to akurat nie będzie ciężka sprawa - bo prowadzi go gościu w naszych okolicach. Koleżanka z pracy zrobiła identyczny prezent swojemu mężowi 2 lata temu - więc idę na lekką łatwiznę - recenzje mam z 1 ręki.
Podczas pobytu w Krakowie wykorzystaliśmy voucher na gokarty - ale wcześniej opinie były sprawdzone odnośnie toru (szczególnie, że młode też jeździły z chłopcami).
Podziwiam Waszą odwagę w stosunku do Dexa, jednak inaczej jest jak dziecko jest pasażerem (jak moja) a inaczej jak samo prowadzi jakiś sprzecior z motorem (nie mam na myśli aktualnego akumulatorka [emoji6]).
Moja Młoda jeździ z M quadem - ale nie dosiega do wszystkiego, więc zawsze jest to wspólna wyprawa.
M chce jej kupić mini quada - ale sceptycznie do tego podchodzę.
Zresztą ona jest z tych ostrożnych, także wiem, że szaleć nie będzie.
Maniek - gratuluję dzisiejszej wizyty, i trzymam kciuki za tą, która będzie za tydzień [emoji5].
Z tym czytaniem - szczególnie po nie wiadomo jakich stronach - lepiej uważac, i na wszystko brać dystans [emoji6]
A odpoczynek - hmmm - nie ma co sie sprzeczac z lekarzem - jak jest zalecenie - to trzeba się do niego odpowiednio odnieść [emoji6]
Sarat - bidulo.. Współczuję problemów zebowych.. Potrafią nieźle dobić :-(
Sarat, ewella - powodzenia na jutrzejszych badaniach :-)
Luandzia - cieszę się, że nastąpiła poprawa :-)
Kasiulka - i ja jestem domowa dresiara [emoji6]
Nie kombinuj z tym aktywnym odpoczynkiem żebyś nie przesadzila [emoji6][emoji8]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kupowałam wcześniej voucherow na tego typu sprzęt. W przypadku tego gyrocoptera to akurat nie będzie ciężka sprawa - bo prowadzi go gościu w naszych okolicach. Koleżanka z pracy zrobiła identyczny prezent swojemu mężowi 2 lata temu - więc idę na lekką łatwiznę - recenzje mam z 1 ręki.
Podczas pobytu w Krakowie wykorzystaliśmy voucher na gokarty - ale wcześniej opinie były sprawdzone odnośnie toru (szczególnie, że młode też jeździły z chłopcami).
Podziwiam Waszą odwagę w stosunku do Dexa, jednak inaczej jest jak dziecko jest pasażerem (jak moja) a inaczej jak samo prowadzi jakiś sprzecior z motorem (nie mam na myśli aktualnego akumulatorka [emoji6]).
Moja Młoda jeździ z M quadem - ale nie dosiega do wszystkiego, więc zawsze jest to wspólna wyprawa.
M chce jej kupić mini quada - ale sceptycznie do tego podchodzę.
Zresztą ona jest z tych ostrożnych, także wiem, że szaleć nie będzie.
Maniek - gratuluję dzisiejszej wizyty, i trzymam kciuki za tą, która będzie za tydzień [emoji5].
Z tym czytaniem - szczególnie po nie wiadomo jakich stronach - lepiej uważac, i na wszystko brać dystans [emoji6]
A odpoczynek - hmmm - nie ma co sie sprzeczac z lekarzem - jak jest zalecenie - to trzeba się do niego odpowiednio odnieść [emoji6]
Sarat - bidulo.. Współczuję problemów zebowych.. Potrafią nieźle dobić :-(
Sarat, ewella - powodzenia na jutrzejszych badaniach :-)
Luandzia - cieszę się, że nastąpiła poprawa :-)
Kasiulka - i ja jestem domowa dresiara [emoji6]
Nie kombinuj z tym aktywnym odpoczynkiem żebyś nie przesadzila [emoji6][emoji8]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama