reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dziewczyny! :* szampańska impreza nam nie grozi ale picollo można się napić :) Spełnienia marzeń dziewczyny!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Dziewczyny, dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku, no i oczywiście szampańskiej zabawy dzis (z piccolo;))!!!

Gosia_5151 witamy!:)

Ja już Dziewczyny mogę trochę chodzić, więc jest super;)chociaz nogi nam po tym leżeniu długim jak z waty;)

CIĄŻOWE LASKI!
Tak długo mnie tu nie bylo, ze to chyba juz miliard postów do tyłu. Śmiem tez sądzić, ze juz mnie możecie nie pamiętać!
Obiecuje, że poczytam chociaż troche zeby byc na bieżąco!

Opisze Wam co u mnie.
Obecnie 12 tydz. W środę była wizyta i próba badania podwójnego. Niestety nie udalo sie bo młody jest o kilka mm za maly. Przynajmniej sobie dluzej pooglądałam jak hasał :) badanie będzie 11.01 :)

Moje samopoczucie, patrząc na wagę - jest zaje***** :D Minus 4kg!!!!!!
Patrząc na wydolność fatalne! Słaba jestem.
Zakupów w galerii przed świętami pożałowałam. Bylo mi tak słabo ze przed każdym sklepem siedziałam. Wczoraj z kolei prawie zemdlałam na poczcie.
Ale cóż, młody wykreśla mi dietę. Nie wymiotuje ale mam mdłości, sraczke i określone potrawy.
Brzuszek lekko sie zaokrągla :-)
Lada moment 2 trymestr, wiec liczę na polepszenie!
Cycki no coz, zawsze byly duże - 70 H
Smaruje sie balsamem z rosska fur Mama i palmersem i tez jak ktoraś z Was nie znoszę tego robic :p

Prowadzicie może jakiś album ciążowy? Bo ja wlasnie bede zaczynała :-)

Buziaki!

Maziajka zdrowia ! :)

Gosia_5151 witamy i zapraszamy :)

Pola@ super, ja też dużo leżę ale dzisiaj poszłam na dłuższy spacer i kręgosłup mnie boli eh, trzeba częściej wychodzić ;)

Bulkaasia super, że wszystko dobrze :)

Życzę Wam zdrowia, szczęścia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !! :* :)

To i ja juz skladam Noworoczne zyczenia, a zeby sie nie powtarzac za bardzo to po prostu HAPPY NEW YEAR

Ostatnia edycja:
FB_IMG_1483193766288.jpg

Mam nadzieję że picolo uprzyjemni wam dzisiejszy wieczór [emoji12] w Nowym roku życzę wam wszystkim przede wszystkim dużo zdrówka dla Was i dla dzieciaczkow (tych już na świecie i tych w brzuszku), niech każdy dzień będzie pełen radości i miłości A zmartwienia omijają szerokim łukiem [emoji8]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• FB_IMG_1483193766288.jpg
    FB_IMG_1483193766288.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 346
reklama
Życzę Wam zdrowia dla Was, zdrowia fizycznego, psychicznego i rozwojowego dla maluchów ;) (trzeba precyzować zyczenia :D)
I szybkich i jK najmniej bolesnych porodów! ;)
No i szybkiego powrotu do dawnej sylwetki, a moze nawet lepszej! ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry