reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie sylwestrowo:-)

Noc masakryczna juz dawno tak chora nie bylam chyba sylwester w lozku sie szykuje z goraczka....

Bulkasia ale slodziaki!! Gratuluje z calego serca!

Ja dzis zaczynam wg om 15 a wg usg 16 tc ale to leci!! Ani sie nie spojrzymy a na porodowce bedziemy.

Szczesliwego nowego roku!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Dziewczyny jak po USG prenatalny, lekarz malomowny ciezko bylo sie cos dowiedziec. Wyniki za 1.5 tyg.
Nt-1,8 chyba w normie nie?
Wiecie co strasznie mnie te badania stresuja masakra
Pozniej was nadrobie.
Milego poranka

Hej :)
Ja już też po wizycie. Dostałam luteine bo mam dziś lekkie plamienia na czerwono :hmm:
Bliźnięta żyją, serduszka biją :yes:, mają po dwie pary,rączek i nóżek. Jeden ma 4,18cm a drugi 3,89cm :tak:
cudowny widok! niech zdrowo rosną :*
Dziewczyny jak po USG prenatalny, lekarz malomowny ciezko bylo sie cos dowiedziec. Wyniki za 1.5 tyg.
Nt-1,8 chyba w normie nie?
Wiecie co strasznie mnie te badania stresuja masakra
Pozniej was nadrobie.
Milego poranka
tak to bardzo dobry wynik :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Lipcoweczki,
i ja z samego rana życzę Wam i Waszym najbliższym - wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2017.
Nam samym życzę lekkich i bezstresowych tygodni w oczekiwaniu na nasze Maluszki, i szybkich bezproblemowych porodów [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Bulkaasia gratulacje!! Dobrze ze z bliźniakami wszystko wporzadku, oby tak dalej :)

Maziajka zdrówka kochana!!

Ja sie cieszę ze ten rok sie kończy, był cholernie trudny dla mnie, oby przyszły był lepszy

Wam rownież życzę spełnienia marzeń w 2017 oraz aby wszystkie szcześliwie donosiły swoje skarby :)

reklama
Witam wszystkie mamusie lipcowe ;)

Jestem Gosia też lipcowa cieżaroweczka, termin na 27.07 :) To mój pierwszy dzidziuś, także stwierdziłam, że fajnie by było znaleźć w Internecie jakieś ciekawe forum gdzie mogła bym dowiedzieć się tego czego lekarz/mama/koleżanka mi nie powiedzą, bo wiadomo kazda z nas jest inna :)
Bardzo u was miło i mam nadzieję, że przyjmiecie do swego grona niedoświadczona koleżankę ;)
PS. Szczęśliwego Nowego Roku :)

Do góry