reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kochane chciałam Wam zyczyc duzo zdrowia i szczęścia oraz nudnej i książkowej ciąży pozniej szybkiego porodu i zdrowiutkiego bobaska ❤

reklama
Kochane! W nowym 2017r jak najwiecej tych pieknych chwil, pelnych usmiechu i radosci;-) zeby sie spelnily wszystkie zyczenia:p :p :p SZCZESLIWEGOOOOO NOWEGOOO ROKUUUU;-)

Wszystkiego najlepszego dla was dziewczyny w nowym roku. Oby był lepszy niż 2016 i przyniósł wszystkim szczęśliwe rozwiązaniA.

hchy3e3k0ot2nxfe.png

Tęczowa NT porównuje się do wielkości dziecka. Niskie jest jak maluch mały, jak rośnie to NT jest większe. Ma zachować normę z dzieckiem. U nas 2,4mm było w normie na ponad 8cm dziecku.

Żonagraja. Mam znowu mocna anemię. U mnie, ona jest wspólna z niskim ciśnieniem. Po porodzie miałam ciśnienie ponad 70 zaledwie i byłam przed transfuzja. Z czasem ze wzrostem żelaza i ilością krwi zaczęło rosnąć ciśnienie. Tez miewam wysokie.. W ciazy poprzedniej wręcz nadciśnienie pod kontrolą. Teraz znowu zeszlam na 90.. Dzis z bólem lepiej ale jest..

Kasiulka ale bym się wystraszyla!!! Tak się ciesze, ze wszystko dobrze i gratuluję coreczki!!!

Truskawka zawsze możesz pożegnać teraz.. Myśli tez wiele znaczą..

Żonagraja cyce mam z dużego a malego b teraz 32 e :) i liczę, że będą większe.

Tęczowa waga waga. Jak się martwisz zrób nifty. Pappe robisz?? U nas norma jest do 3. Co lekarz na to?? Nie wiem czy czytalas co tu pisalysmy. Są dziewczyny co mają DIeci z NT 4 i są zdrowe a są takie co Jaja 1,3 i dzieci rodzą się chore, jak się denerwujesz to tylko dalsze badania. Amnio?? Nie pomożemy Ci inaczej, hiz mówiąc ze w normie bo nie wiem co mamy zrobić??

Idę doczytywac dalej :)

Aga wybacz.. 12?? 12 mam jednak na 6 aaa. Juz mi się wszystko miesza.

DIekuje Wam,,

Karo.. Wiesz, że mooocno bardzo Cie Tule. Teraz bedIe wszystko dobrze i w czerwcu będzie latać z wozeckami!! Mocno w to wierzę!!

Joanna świetna sprawa z tym domem. Nie ma to jak własne. Teraz to skomplikowane u Was i faktycznie byłoby ciężko. Mąż tam na stałe myślisz będzie pracować?? Jakmwidac są plusy i minusy, zawsze coś za coś.. Ważne, że jesteście szczęśliwi!

Bulkasia gratki :)

Asia w normie, nie stresuj sie :)

Maziajka zdrowia!!

Gosia witaj!!

I na koniec ja, życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich mamusiek w 2107 roku :) Szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń lekkich porodów i ślicznych zdrowych dzidziusiów :)
Ja próbuję was nadrobić od świąt,bo troszkę się wyłączyłam .... wiadomo jak to jest rodzina i czasu nie było ....

Szczęśliwego Nowego Roku, samych pomyślności. Zdrowia dla mamuś oraz dzieciaczków tych na świecie i tych w brzuszku. No i oczywiście szczęśliwego i lekkiego rozwiązania :)

reklama
Witam się w Nowym Roku [emoji3]

Gosia_5151 oraz Ania023 - witajcie wśród lipcoweczek [emoji3]. Mam nadzieję, że spodoba się wam w naszym gronie [emoji3]

Lilith - no mi chodziło, że 4.01 mam genetyke o 10:00, a Ty chyba o 12:00?

AAggAA - ja wszystkie Agnieszki koduje [emoji6].
AAggAA, Agness - nie nadrabiajcie Nas nie wiadomo jak - lepiej uczestniczyć na bieżąco. Mam wrażenie, że te które próbują nadrobić, nie mają później sił aby normalnie uczestniczyć w życiu forum [emoji14][emoji6]

A my za godzinkę (chyba) wyruszamy w drogę powrotna do domku. Wymeczeni na maxa. Mój M ma jutro wolne, ale ja i J wracamy do swoich obowiązków (praca i szkoła).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry