reklama
joanna84-84
Fanka BB :)
Joanna musiało być ciężko. Ja od mojego tak trochę uzależniona, jeszcze po tylu latach.. Sama się nie Poloze. Wiem, śmieszne ale mamy takie swoje głupie rytuały. Jeszcze musisz wszystko sama ogarniać. Jemu też musi być niełatwo. Dodatkowo ciąża teraz. Nie myślisz o przeprowadzce? Jak tak długo już tam pracuje to mógłby zapewnić Wam tam lepsza przyszłość??
.
Kiedyś myśleliśmy o przeprowadzce, ale byłoby raczej ciężko.
Razem z nami mieszka też moja mama i teściowa.
Teściowa chodzi co miesiąc do lekarza, bierze leki na stałe. Moja mama chora nie jest, ale wiadomo, czasami do lekarza trzeba pójść.
Jakbyśmy się mieli przenieść do Niemiec, to obie mamy musiałyby jechać z nami.
Za to dzięki temu, że mąż zarabia za granicą, będziemy mogli już w styczniu wziąć kredyt hipoteczny i kupujemy dom
Joanna wlasnie mialam Pytac czy niemyslicie o przeprowadzce bo mysmy sie przeprowadzili wlasnie tutaj by byc razem ale to wtedy jeszcze bez dzieci i tutaj bedziemy kupowac domKiedyś myśleliśmy o przeprowadzce, ale byłoby raczej ciężko.
Razem z nami mieszka też moja mama i teściowa.
Teściowa chodzi co miesiąc do lekarza, bierze leki na stałe. Moja mama chora nie jest, ale wiadomo, czasami do lekarza trzeba pójść.
Jakbyśmy się mieli przenieść do Niemiec, to obie mamy musiałyby jechać z nami.
Za to dzięki temu, że mąż zarabia za granicą, będziemy mogli już w styczniu wziąć kredyt hipoteczny i kupujemy dom
Dobrze ze ja w 2 ciazy (bo w 1 tyle lat temu to nawet takich badan nie robili) nie szukalam nic o wynikach prenatalnych badan i NT bo w 13 tydz 6 dzien NT bylo 2,1 to pewnie bym sie zamartwiala a tak spalam spokojnie bobpowiedzieli ze wszystkow normie i maly zdrowy jak ryba wiec chyba nie ma co swirowac norma to norma i juz
Ja też marudzenie jak się źle czuje. Nie cierpię kiedy ktoś mówi, ze jest świetnie a wyglądajak chodzaca śmierćHej Dziewczyny!
Ja mam dość mojej rodzinki. Wszyscy mi mówią "co Ty tak marudzisz, ciągle stękasz" Jestem ciekawa jakby tak im codziennie na zmianę dokuczała biegunka i mdlosci. do tego co za dużo poodkurzam to już ciągnie w podbrzuszu. Siedzę cicho nic nie mówię ale jeśli pytają to co mam ściemniać i udawać, że cudnie znoszę tą ciążę? ! Pewnie , że sama chciałam być w ciąży i kocham już to dzieciątko ale to nie znaczy, że nie mam prawa źle jej znosić.
ehhh wygadałam się komu jak nie Wam ,nikt inny mnie nie zrozumie
Bulkaasia - ufff [emoji5]
Cudnie ogląda się takie bliźniacze usg [emoji4]. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Twoją dwojeczke po zewnętrznej stronie brzuszka - ale spokojnie poczekam na nich do min. 38 tc [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudnie ogląda się takie bliźniacze usg [emoji4]. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Twoją dwojeczke po zewnętrznej stronie brzuszka - ale spokojnie poczekam na nich do min. 38 tc [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama