Lilith a Ty juz czujesz ? U mnie wg usg dziecko o tydzien starsze czyli 14t2 i wczoraj i dzis wydaje mi sie ze cos czulam ale nie wirm czy to nie jelita sama nie wiem wczesnie mi sie to wydaje z jasiem w 17 tc poczulam.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Maziajka mąż bardzo się cieszy mam nadzieje ze to jeszcze nie jest pewne. Ja jestem mocno skolowana jakoś trudno mi dopuścić do siebie myśl że jestem w ciąży , nie wiem z czego to wynika nawet jeszcze nie powiedzieliśmy rodzinie. Cały czas źle się czuje i juz chyba zaczyna brakować mi sił i jestem coraz bardziej rozdrażniona.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Chciałam napisać ze mam nadzieje ze móż wie ze to jeszcze nie na sto procent
Margomari
Fanka BB :)
Dobry wieczor.
Czy mozna dołączyć do szanownego grona lipcówek?
Mam na imie Gosia i jestem kwietniową mama 2015. Obecnie w 3 ciąży. Wszystko wskazuje na to ze kolejny raz zostanę mamą 10/07/17 (przynajmniej tak wychodzi z wyliczeń )
Przepraszam ze tak pozno dołączam ale chciałam poczekac do 12 tygodnia.
Nie wiem czy mam szanse na doczytanie i nadrobięnie całego tematu - raczej marne..
No nic mam nadzieje ze będąc w miarę na bierząco dam rade jakos sie tu do was wpasować
Mam na imie Gosia i jestem kwietniową mama 2015. Obecnie w 3 ciąży. Wszystko wskazuje na to ze kolejny raz zostanę mamą 10/07/17 (przynajmniej tak wychodzi z wyliczeń )
Nie wiem czy mam szanse na doczytanie i nadrobięnie całego tematu - raczej marne..
No nic mam nadzieje ze będąc w miarę na bierząco dam rade jakos sie tu do was wpasować
joanna84-84
Dobry wieczor.
Witaj Margo
Byłyśmy razem na wątku kwietniówek, tyle, że Igor postanowił urodzić się 20 marca zamiast 16 kwietnia
Hej Kari, mamy podobny termin - ja mam na 23.07
Lilith mam siostrę z 24.07
joanna84-84
Joanna a rzeczywiscie byłyśmy. Pamietam Masz córeczkę 7 letnia czy starszą i męża ktory pracuje a przynajmniej pracował za granica
Edit.
Teraz widze w stopce ze coreczka 10 lat skonczyla
Fakt, córka trochę podrosła a mąż nadal jeździ za granicę.
Masz dobrą pamięć
aha83
kwietniówka '09
Cześć dziewczyny.
Ja jutro wracam do Wawy wiec może poczytam w drodze co tam u Was.
Witam nowe lipcowe mamy i podziwiam te,które mają zapał do fitnessu. ... może i ja się zmobilizuje, ale mnie praca tak męczy, że jak wracam do domu to padam [emoji53]
Kasiulka a gdzie będziesz chodziła?
Luandzia witaj w klubie mam chłopców [emoji6]
Lilith u mnie też według usg 15 tydzień się zaczął i mam 2kg na plus ,przed świętami był 1kg ale niestety nie mogłam sobie odmówić [emoji38]
Kari witaj,ja oprócz lekkich mdłości i senności i bólach piersi nic nie miałam ,więc nie martw się, tylko się ciesz [emoji4]
A jednak trochę poczytałam, ale czas już spać. Dobranoc
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro wracam do Wawy wiec może poczytam w drodze co tam u Was.
Witam nowe lipcowe mamy i podziwiam te,które mają zapał do fitnessu. ... może i ja się zmobilizuje, ale mnie praca tak męczy, że jak wracam do domu to padam [emoji53]
Kasiulka a gdzie będziesz chodziła?
Luandzia witaj w klubie mam chłopców [emoji6]
Lilith u mnie też według usg 15 tydzień się zaczął i mam 2kg na plus ,przed świętami był 1kg ale niestety nie mogłam sobie odmówić [emoji38]
Kari witaj,ja oprócz lekkich mdłości i senności i bólach piersi nic nie miałam ,więc nie martw się, tylko się ciesz [emoji4]
A jednak trochę poczytałam, ale czas już spać. Dobranoc
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No i koniec dobrego, trzeba wracać do pracy. Siedzę tu bliska łez, bo tak mi się nie chce zimno, ciemno, a ja muszę jechać niedługo mam nadzieje,ze to całe lenistwo mi minie w końcu :/
Ja nie pamietam kiedy dokładnie w ciazy z Maja poczułam ruchy, za to dobrze pamietam, ze siara zaczęła sie 18 kwietnia. W 4tym miesiącu ciazy. Ciekawe jak bedzie teraz...
Mdłości mi juz odpuściły, zastapił je głód, jak nie zjem odrazu jak poczuje sie głodna to boli mnie żołądek i jest mi niedobrze. Zamiast żołądka mam teraz czarna dziurę i ciężko sie zapchać choć na chwile, zeby mieć spokoj. O ile podczas urlopu to nie był problem, o tyle w pracy czasem zgina mnie w pół ból żołądka nagły i modlę sie, zeby nie zwymiotować. Wyjdę z domu najedzona, a około 8:00 i tak poczuje głód :/ niestety jedzenie nie jest u nas dozwolone -.- ale jeszcze trochę. Z każdym dniem bedzie lepiej.
Wczoraj obejrzałam na yt filmik. Coś w stylu "jak urodzić normalnie" . Chciałam zobaczyć co znaczy 'normalnie'. Okazało sie,ze normalnie w tym przypadku były 3 osoby z rodząca regularnie zaglądające w jej krocze, zdjęcia z pozycji 'pomiędzy udami'. Jeżeli to jest normalnie to ja jednak pozostanę przy nienormalności ^^
Ja nie pamietam kiedy dokładnie w ciazy z Maja poczułam ruchy, za to dobrze pamietam, ze siara zaczęła sie 18 kwietnia. W 4tym miesiącu ciazy. Ciekawe jak bedzie teraz...
Mdłości mi juz odpuściły, zastapił je głód, jak nie zjem odrazu jak poczuje sie głodna to boli mnie żołądek i jest mi niedobrze. Zamiast żołądka mam teraz czarna dziurę i ciężko sie zapchać choć na chwile, zeby mieć spokoj. O ile podczas urlopu to nie był problem, o tyle w pracy czasem zgina mnie w pół ból żołądka nagły i modlę sie, zeby nie zwymiotować. Wyjdę z domu najedzona, a około 8:00 i tak poczuje głód :/ niestety jedzenie nie jest u nas dozwolone -.- ale jeszcze trochę. Z każdym dniem bedzie lepiej.
Wczoraj obejrzałam na yt filmik. Coś w stylu "jak urodzić normalnie" . Chciałam zobaczyć co znaczy 'normalnie'. Okazało sie,ze normalnie w tym przypadku były 3 osoby z rodząca regularnie zaglądające w jej krocze, zdjęcia z pozycji 'pomiędzy udami'. Jeżeli to jest normalnie to ja jednak pozostanę przy nienormalności ^^