Lilith a Ty juz czujesz ? U mnie wg usg dziecko o tydzien starsze czyli 14t2 i wczoraj i dzis wydaje mi sie ze cos czulam ale nie wirm czy to nie jelita
sama nie wiem wczesnie mi sie to wydaje z jasiem w 17 tc poczulam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wieczor.
Czy mozna dołączyć do szanownego grona lipcówek?
Mam na imie Gosia i jestem kwietniową mama 2015. Obecnie w 3 ciąży. Wszystko wskazuje na to ze kolejny raz zostanę mamą 10/07/17 (przynajmniej tak wychodzi z wyliczeń)
Przepraszam ze tak pozno dołączam ale chciałam poczekac do 12 tygodnia.
Nie wiem czy mam szanse na doczytanie i nadrobięnie całego tematu - raczej marne..
No nic mam nadzieje ze będąc w miarę na bierząco dam rade jakos sie tu do was wpasować![]()
Joanna a rzeczywiscie byłyśmy. PamietamMasz córeczkę 7 letnia czy starszą i męża ktory pracuje a przynajmniej pracował za granica
Edit.
Teraz widze w stopce ze coreczka 10 lat skonczyla![]()